|
![]() |
#31 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Adm, Instar informatika i optimum racunala su moj izbor, mali ducani su najbolji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Sada se možda i isplati kupovati vani pogotovo ako se ide nekuda jer se neplaća carina do 1000Kn od 01.01. 2010 god. ako sam dobro pročitao u novinama prije bilo 300Kn pa je to ipak lijep pomak na gore, da li je netko probao do sada nešto ufurati........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Uvijek sam kupovao u ADM-u i IQ-u (zg) tako da se meni stanje nije bitno promjenilo. Jedino se bojim ako sve jače firme propadnu da ne dođe do rasta cijene u ovim manjim dućanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Diskont 24 http://www.diskont24.com/home.php ljudi su profesionalni i super radi i nikakvih problema sa garancijom dosad nikakvih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Ponuda naših trgovina
Gledam malo za neku konfu da složim bratiću kad ono ponuda u banani. Ve-mil (sad se drugačije zove) slabo, ima nešto komponenata ali ne možeš složit cijelu konfu po želji. Links također nešto štuca. Hg-šrot da ni ne pričam. ADM je jeftin ali isto ne obiluje ponudom. Izgleda da treba pričekat da se malo trgovine opskrbe robom. Očito su sad svi oprezni da opet ne naruče hrpu robe za koju nemaju pokrića pa da opet ne krenu propadanja "bizisa" ![]()
![]() |
#38 |
Guest
|
Pa, ako ti slažeš konfiguraciju. http://www.nabava.net/ Kupi i složi. Kukat možeš i na WC-u nakon pol kile feferona! |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
Trenutno je stvarno katastrofa glede slaganja u jednoj trgovini pogotovo ovih koje još kako-tako rade recimo ADM-nema i5 procesora,slaba-nikakva ponuda AM3 MBO glede AMD-a uglavnom ponuda presiromašna u ostalim trgovinama isto nema na stanju-na stranicama dostupno dakle neažurirane. Tao da se moraš jako dobro pomučiti iz 2-3 trgovine da bi sastavio dobru konfiguraciju sa hardwerom koji tražiš. Nadam se da će sljedeći mj. biti bolja situacija jer je poznato da u 1.mj svi štucaju i prodaja je skoro nikakva.Lageri se ispraznili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
vrijeme je inventura i glavni dobavljači kasne sa isporukama robe. pa se malo strpite i bit će robe po prodavaonama. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Jel itko od vas kupovao u zadnje vrijeme u Procesoru,firma iz Splita? procesor.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Procesor ti je preskup i ako nesto trebas preporucam ti da odes drugdje, njihova ponda je jako ogranicena na 5-6 brandova u cijelom ducanu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mah, Links... jedina svijetla tocka u Linksu mi je sto mogu malo popricati s Rotom i masnim kad dodjem po stvari tipa termalna pasta ili ventilator. Oni su se pretvorili u gore nego sto je bio Ve-Mil - cijene su katastrofa, ona politika s povratima novca ili zamjenama im je u najmanju ruku jako mutna, nije to vise onaj ducan za entuzijaste koji je bio prije nekoliko godina. Jedino sto je ostalo je pisljivih 3% popusta, skuplji su 10-20%.. Webshopovi su buducnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pogotovo onaki kao Hardveraj ![]() ![]() A istina...nigdje nema robe,svi pozatvarali..ne mozes nigdje kupiti nesto sto ti treba :S. Gledam onaj Melior u Osijeku(oni koji su iz Os znaju o kome/cemu pricam) opstaje,svaki put kad prolazim ima mu nekog u trgovini itd. Cak je frend nedavno(malo poslije Bozica) trazio napajanje te smo na kraju tamo otisli(jos nam lik otvorio 2 sata poslije radnog vremena jer je vidio da gledamo a sjedio je unutri nes za kompom) i kupili CX400 za nesto sitno manju cijenu nego u Links-u. Gara je od ASBIS-a,tako da vise nikad ni ne mora doc u Melior... ![]()
![]() |
#45 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, webshopovi su budućnost. Još kad bi dostava bila jeftinija... Ono, apsurd je da te nekad jeftinije sa dostavom izađe naručiti iz Hong Konga ili otkud već, nego iz ZG. ![]() Makar meni je uvijek draže otići po nešto u dućan nego da mi dostava vozi, makar da me i par kuna više tak ispadne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
Trgovina kao trgovina i nije loša(Melior) ali samo ako znaš što točno trebaš inače imam osječaj da bi prodao "muda pod bubrege" jer baš i nema neko potrebno znanje glede hardvera te ponekad navodi vodu na svoj mlin(pokušava prodati stvari koje neidu-a ima ih na lageru) ![]() ![]() Kupnja potrebnog hardwera postaje prava umjetnost kod nas.Možda je bolje skupiti par ljudi i naručiti izvana sve što želiš i podjeliti troškove, možda i izađe skuplje ali barem biraš šta želiš za svoju lovu, a ponekad prođeš i jeftinije sa dostavom pogotovo sada kad je dozvoljeno do 1.000KN e sad da li je to samo kad sam ideš van pa potrošiš lovu te neplačaš carinu ili i kad naručuješ robu izvana do tog iznosa pa se necarini neznam.... treba provjeriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Samo u putničkom prometu, u poštanskom je 160 kn.
![]() |
#48 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
U Puli se otvara Links na Verudi, žuta "nova" zgrada na kraju Zoranićeve. Obješena je samo reklama, a unutra su radovi tako da to neće svanuti još neko vrijeme. Čak ne vidim ni na links.hr-u da imaju kakvu novost o tome. Sve u svemu, bar će biti nešto za šopingirati.
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
uf, Links, mos mislit sreće.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
vi tu ljudi sprdate links, a npr tam odakle sam ja bi links gledali ko svetinju po "jeftinoci" i ponudi ![]() zato nemojte se cudit kad takve stvari ljudi iz manjih mjesta pisu.. npr. osijek, sad vise nema ni hgšrota u osijeku, osto samo vemulj (u kojem kolko znam niko normalan nece kupovat komponente jer ne zna sto ce se jos događat), chipoteka u kojoj je ponuda boli glava (super ak ima to sto zelis, al ak ces birat nes se bas nabirat), konikom isto... jeftinije mi otic u zg i doma dovest neg tam kupit i sl.. i ima links u kojem je ponuda super.. a onda uzmi da npr u krugu od 60-100km nema nista slicno ![]()
![]() |
#52 |
Registered User
|
pa narucite od protisa, adma i slicnih, imaju dostavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
da, al bas tolka ili slicna je razlika u cijeni kuzis, isplati se to npr iznad 2000-3000.. al sta ak uzmes proc za 430kn u admu, a u linsu 440 il tak nes npr. a ak uzmes otkupno ili platis prek neta, opet ti je 20-30-40kn postarina... sto se opet ne isplati... jedino se mass kupnja isplati da ti dostave, ove sitnice ne bas... a opet links je najjeftiniji, a nije bas jeftin naspram zg-a... p.s. nemojte mislit da dizem links u nebesa nego ga samo spominjem kao trenutno sveprisutnog ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|