![]() |
Veći centri propali, gdje kupovati
Posto vidim da su veci centri u vecoj krizi zbog koje kakvih razloga (svi znamo o cemu se radi) i pred raspadom, zanima me gdje vi sada kupujete?
Konkretno me zanima gdje kupujute pc opremu, a gdje multimediju, ima dosta toga od linksa do techno marketa. |
Pa, ako se ne varam Vemil radi, samo pod drugim imenom...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
potpis.. |
Citiraj:
osobno se u potpunosti slažem s tobom. u ve-milu bi kupio nešto jedino ako bi morao nešto kompenzirati s njima. |
|
Pixmania, kompleet... Nikad problema...
|
kaj je s hardverajom? :stoopid:
|
Nema više hardveraja. Neslavno svršio :D
|
hgspot je jako blizu propasti - cijenici prazni, ve-mil - NO THX, Links - cijene,
a da ne kažem da ionako osiromašene ponude hrv. hw opreme su sad još više osiromašene... :nono: any idea gdje da nabavim TRUE 120 black? - jedva u linksu imaju običnog i to ne kužim fintu s tim A/B/C/ revizijama... :hitthewal: |
Pa sad....u Splitu baš i nema nekog velikog izbora , osim Procesora s kojim nemam dobro iskustvo i besramno skupog Linksa više-manje to bi bilo to . Vemil i hg spot su ipak bili najveći u gradu....u Linksa gotovo sve moram naručit-čekat .
|
Adm...
|
Za netkog tko nije iz ZG stanje je katastrofalno.
Mi smo valjda jedina država u svijetu di se tržište inf. robe unazadilo na stanje iz prije 1995 :( Jednostavno nema poštenog dućana sa širokom ponudom, čak niti u ZG. Ima jedino Links, ali su skupi i varaju ljude na garancijama tako da to otpada... Technomax? Šta je s njima? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Npr pogledaj ovo - VGA MSI ATI HD4870,DDR5 512MB,256bit,TV-OUT,DVI,OverClock,GameBundled,FAN Cijena: 1.999,00 kn Šifra: 0577045 Kat. br: R4870-T2D512-OC Raspoloživo King Cross , Split , City , Sisak |
Citiraj:
|
To sam i ja primjetio u tehnomax-u u Splitu. Kad dode nesto novo cijene su onako mozda i u redu ali je problem taj da ih nikada ne spustaju..... - KATASTROFA ali naravno ko voli neka izvoli
|
Pa uglavnom sve se svodi na par online trgovina(ADM,Protis,Diskont24,Optimum računala) neznam možda ima još koja ali sa ovima sam trgovao(osim Protis-a za sada) i nije bilo problema.
Glede kupovine u OS katastrofa do neba-totalno sranje glede hardwera.:fuming: |
Za nas sa sela je isti racku, ionako nisam kupovao u lokalnim trgovinama(osim CD-ova/DVD-ova ili kad se radilo o kompenzaciji), a za sve ostalo tu je web i Overseas :)
|
koji se vrag dogadja s linksom? cijene su im stvarno katastrofa, to je zato jer vise nemaju konkurenciju medju velikim ducanima?
|
Links eventualno za neke akcije vrijedi posjetit,ali i to je upitno kad se vidi kaj izvode sa garancijama.Ostale redovne cijene su im blagi užas.
|
Citiraj:
|
Pogledaj u temi malo nize,o garancijama :)
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.907.047 Mrsko mi je linkati na bilo što iz njihove ponude ali cijena hladnjaka koji te zanima je kod njih OK i nije baš da ćeš ostvarivati garanciju na komad aluminija. |
Citiraj:
@all, jel ima netko kakav link iz dućana u austriji ili sloveniji pošto u ovoj lijepoj našoj nemreš nikaj nabavit.. |
Evo imaš ovdje dobru ponudu hladnjaka.
|
ADM - sve najbolje, kupio dobar dio kompa tamo prije godinu i pol, stigo paket, sve fino uredno, divno krasno itd itd.
InStar Informatika - mala firmica tam blizu kvatrića ak se dobro sjećam, simpa lik, sve ok. ma mali dućani su najbolji, vječno se priča, a malo tko okuša i osjeća dobro poslije :D a Ve-Mil me dosad nije razočarao, reklamacije uredno prolazile, bit će da sam ja jedan od onih sretnika... |
Citiraj:
|
Bio sam u Grazu u šopingu pa sam tamo uzeo prijenosni disk. Samo šta mi se nije vidlo je da ne davaju povrat poreza. A preko neta nisam ništa naručivao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |