|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
meni taj koncept igranja zvuci stvarno fora. Uvijek sam volio realnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Sam koncep odvijanja vremena i nije los...ali kad imas cijeli grad za otkrivanje (spasavanje pojedinih likova koji utjecu na radnju, otkrivanje nekih oruzja, lokacija, ...)... ovako par katova 3 dana :/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni bas i nije nesto igra, mislim ideja je dobra, ali je prekratka i monotona. Samo penjanje, skakanje i zvukovi me dosta podsjecaju na Assassins creed ![]() Kamera zna ponekad isto biti problematicna kada su u pitanju neki mali prostori ili jednostavno zablokira pa ju ne mozes okretati na par sekundi. edit: Zaboravio sam spomenuti da one prve najave igre (traileri i radnja) nemaju bas puno veze s trenutnom igrom. Ocito zato igra ima samo 2GB, jer su dosta toga izrezali van ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 03.09.2012. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Svaka igra se igra nekon par tjedana od izlaska, da se barem ono najočitije/najproblematičnije ispravi sa patchevima. Inače po viđenim Gameplay-ima, igra djeluje posve ok, barem me neće glava bolit nakon par sati igranja jer je sporija radnja. Kad se samo sjetim kako mi je znalo bit čudno u glavi, onako bolila me je nakon onog isprdka od Krize 2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
nop i kad se instalira ima 2gb ali instalacija dugo traje cca45min. Igra je prehebena sa konceptom po meni je to mix Assassinss Creed + Mirrors Edge i Fallout Dugo sam je čekao za pc i danas sam je probao atmosfera je prejebena osječaj apokalipse i destruktivnosti je super pogođen + sivilo koje te okružuje samo doprinosi ugođaju Naravski mora ti se sviđati taj tip igara ,mala zamjerka nema puno kretanja po slobodnoj volji igra je pomalo prelinearna |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
igru prešao malo je prekratka ali nam je ubisoft pokazao kako se može jedba solidna igra upakirati u samo 2gb.Igra ima neke manje zamjerke prekratka je,nedorečen kraj-mogučnost drugog dijela,poboljšati kretanje likova i prikaz lica ,manje linearnosti u igri Ipak nam je ubisoft prikazao kako se može napraviti dobra igra s potencijalom |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
moram priznat da sam nakon duugo vrem skino neku drugu igru da probam odigrat singleplayer.a to je ova igra.trailer mi se svidio nekako zbog price i atmosfere. probao sam ju na 15min,nije lose,al kad usporedim tu igru i igre prije 10 god,ova igra je za retardirane ![]() makar da odigram ovu igru do kraja,mislim da bi moro igrat na surroundu i velkom ekranu da se uzivim.al bolje da ne donosim vise zakljucaka jer prekratko sam ju igro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Valjda misliš odigrao do kraja, jer sam tek na početku i postavia sam pitanje za taj početak igre, a ne nikakvu ocjenu/sud cile igre. A sudeći po početku to je više igra linearnosti, nešto lošijih kontrola i povremeno rasturene kamere, a ne igra atmosfere - inače ovo je prvi dojam a ne sud da ne bi bilo opet "natezanja". Za ove FPS/koljačke momente sam već iznija očekivanja - možda spoiler nisi pročita do kraja. U svakom slučaju thx na odgovoru, baš me zanima izvedba te akcije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|