![]() |
I Am Alive
Nisam još vidio temu pa ću ju otvorit!
Frend mi poslao link za trailer. Meni osobno izgleda predobro. Sutra ću još malo pročačkat netom da potražim nešto više o tome. Evo još linkova. To sad nabrzinu pronašao. http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igr...-pc/31748.aspx http://en.wikipedia.org/wiki/I_Am_Alive http://www.crovortex.com/novosti/cla..._Am_Alive.html |
hehe izgleda trailer ok...
nego,jel tko zna kostur price oko cega se odvija... na traileru se vidi samo eksplozija i kraj... neki virus ili?! |
grafika izgleda predobro,zanima me koliko ce to bit zahtjevno
|
Podsjeća me na film, I'm legend. Valjda radi grada u banani.
Grafika je odlična |
Trailer i ingame grafika izgledaju super, nadam se da ce i prica biti takva...
|
Citiraj:
inace ne nadajte se super grafici,ni ne zna se koji se engine koristi a moze biti super te neoptimizirana... ni na kojem od njih napravljen:) |
Navodno će Chicago pogodit veliki potres, 10.3 po rihteru (ili tak nešto) i onda navodno treba preživit 9 dana u igri. A što je najbolje vrijeme teče ko u stvarnosti. Kad se igra prekine, nastavlja se od iste sekunde gdje je bilo prekinuto.
Citiraj:
|
hmhm,ja na gamespotu ne vidim za pc???piše tba 2010.
|
to bu jos bila ekskluziva za neku od konzola:baad:
|
Najavljeno je za PC bez brige.
|
zanimljiva prica...ali,zanima me par stvari...
na cemu ce se voditi to prezivljajanje...tj.koji je tvoj cilj nakon sto prezivis... dolazi po tebe onda narodna garda.. a i gameplay ce sto posto biti inovativan tj.uvesti ce novi nacin prezivljanja... a ovo real time to ce biti super,ali nadam se da nece biti dosadno...:D |
Izgleda dobro, cudno kako nisam prije cuo za igru :S
|
Također deja vu sa I am Legend, trailer dobar, tko zna kako će se napredovati kroz igru? Pametnim izbjegavanjem potencijalnih opasnosti ili se glavni lik pretvara u bezobzirnog ubojicu i bori se noktima za goli opstanak... Nadam se da će biti ovo prvo jer koljačkih igara na doom's day tematiku ima k'o salate pa bi lijepo bilo za promjenu malo razvijati moždane vijuge :)
|
Citiraj:
igra je teska,ovo ono itd... dok mi koji volimo cemo uzivati... ali,bilo bi dobro da stave vise razina tezine da svima odgovara(very easy,easy,medium,hard,very hard) svatko ce naci svoj level... ali bilo bi dobro da stave jos malo romantike u igru,da zacine u smislu jos jedne prezivjele djevojke i onda...hmmmm...:D |
Super igra. Ubi je uvijek imao dobre igre tako da ce i ovo bit dost dobro, barem koliko po traileru vidim.Grafika je skroz ok i bas me zanima kako ce se u igri prezivljavat na 216 sati igranja.
|
Uff, kolko je prošlo otkad je igra najavljena. Na police je trebala doći ove jeseni (barem su takve glasine kružile).
Unatoč tome izlazak je predviđen za proljeće 2011. Evo novi teaser. |
Grafika ipak ne tako spektakularna.
|
Citiraj:
Bilo bi fora da se priča svodi na gore navedeno..malo real survivor!!:goood: |
Sviđa mi se...
|
Citiraj:
|
mislim da bi ovo moglo bit nesto u tom stilu kao sta kaze xGAME....7 dana.....i sve zivo utjece na igru...:)
|
Facts:
|
Ako će biti u nastvacima, nekak mi to smrdi da će sad ovaj prvi dio biti 3 dana, pa za 2 godine će izać drugi dio igre gdje će se priča nastavit do 6. i onda treći do 9og -.-...al sigurno neće sve biti u prvome jer kažu da je nakon 9 dana kraj igre/priče
|
|
Citiraj:
|
|
ovo je jedna velika sramota. tolko iščekivanja igre, tako dugo vremena, kad ono, oni izdaju igru samu za psn i xbox, sramota.
|
|
http://www.incgamers.com/News/29694/...t-likely-on-pc
Ovaj Ubisoft mi se stvarno počeo gadit koliko mogu zanemarivat PC kao platformu. I kao nećkaju se hoće li napravit ili ne. Nek nam odma kažu da neće radit igru za PC da je možemo prekrižit s liste i nastavit normalno pratit ostale nadolazeće naslove. |
Ako ce stvarno napraviti da vrijeme tece normalno, tj. da 24 sata u igri budu prava 24 sata onda stvarno nema smisla igra....ili se to samo meni cini? Prema ovome sto sam uspio prelistati prva 3 dana samo izlazis iz zgrade, znaci 3 dana samo lutam po zgradi....pa i ne izgleda mi napeto bas :/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |