|
![]() |
#31 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
ja sam na xpu to radio...nikad nisam uspio upogonit taj j***** ps2 emulator i nisam mogao przit gran turismo ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ne radi emulator za ps2 al za ps1 radi, ja sam na njemu vrtio smackdown... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
igrica je super ali imam problem.nekad kad udem u igricu igram je sve normalno a nekad mi FPS zna biti 30 (prije je bio 60)u benchamrku imam na toj istoj rezoluciji 78 FPS-a.u cemu je problem?dal igrica ima neku gresku pa ce neki patch doci ?POMOC!!!HITNO!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
koliko sam zasad primjetio to se na nvidiji javlja..probaj druge drivere...
![]() |
#35 |
Premium
|
imam najnovije.sta bi smio instalirati starije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Skoro 60fps avg,yeeeey,1920x1200,sve apsolutno na max,16xAF i do kraja AA. ![]() ![]() Hvala,nvidia.D vej ic ment tu bi plejd. Grafika je jednom riječju fantastična, s tim da moram fanove unaprijed pripremiti,i one koji su kao ja - odrasli na ovome - grafika,zvuk i igrivost će za njih biti - breathtaking. Vjerujte mi. 59.79 fps avg imam,samo krivo piše gore,c2d 8400 na 3ghz,a jadan nikad na toliko nije radio ![]() ![]() ![]() Super mi je bench,kratak,sladak,ali kažem - fanovi će ostati paf. 5900 bodova imam sa najjačim settingsima. Ponovio sam test 4 puta..sad imam 59.99fps s tim da je test odvrćen sa default brzinom GTX260 216,dakle 575mhz core i 1998 ram,mogao bi staviti 675mhz core sada settingse. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
The Dark Side of Moon
|
buhuhu meni je 60 ravno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() Proc 3.6ghz,8gb rama na cl4,još ću ja to potjerati,bez brige,kad clocknem grafu. ![]() Šta na 3870 na 1920x1200 i sve maxed out imaš 60fps? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
VSync se igra s vama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Nisam mogao vjerovat kad sam vidio ovaj topic. Da ću napokon jednu šoračinu imat prilike zaigrat na PC-u a da nije iz prošlog milenija. To je bio dovoljan razlog za dual bootnut Windowse pa sam i ja isprobao ovo čudo. Pošto jako slabo gejmam, nemam gejmersku konfu ko vi. Malo sam zinuo kad sam vam gledao profile na čem se to danas igra. Uglavnom, ja skroz zadovoljan perfomansama jer i ja vrtim 60 fpsa na skoro maxanim postavkama (sjene su na low, to nikad ne uključujem igdje) znači da je igra fino optimizirana. E al imam problemčićić. Malo sam prao onaj trening i nikak da prokljuvim kak se rade oni komboji koji u opcijama imaju piktogram u obliku kružića sa strelicom nekom polukružnom. To je valjda za gamepad objasšnjeno pa jel može neko od vas znanaca po seljački objasnit kak se to izvodi na tipkovnici ili neki link provajdat? thx thx thx. edit: igram na 1280/800 rezi, nisam ni probao jaču
![]() |
#44 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
on topic Sjećam se da sam i na PS1 izbjegavao SF, imao sam neki, ne znam ni koji, moguće jedinicu, i jedino čeg se sječam je da mi je bio ubojito težak i kompliciran. Onda sam se prebacio na tekken i dead or allive. SF IV sam probao neki dan, al nije mi to to. Navike radi vjerojatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
stvarno uzivam u igri ali nemogu onog setha preci. imam dva pitanja:jeli netko uspio napraviti super combo napad li tak nes i kako da to napravim jer se s tim mucim duze vrijeme 2.da li mi netko moze poslati 100%savegame ako ne 100%barem da su svi likovi otkljucani hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Evo ja iskopah prastari gamepad, star nekih desetak godina, spaja se preko gameport-usb adaptera, i čak sam odmah našao drivere. Trustov "Sight Fighter Digital Plus" ak zanima nekog. Nema ni 3 sata staža. Uglavnom svi comboi se sada rade puno lakše iako još uvijek imam problema sa ona najjača dva gdje treba napravit 2 (četvrt)kruga + još neš. Al valjda ću ispraksirat i to. Jel idu nekom ti ultra i super comboi od ruke?
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.gamespot.com/pc/action/st...g=topics;title |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
igraj
SCORE: 7990 AVERAGE: 85.81FPS OS: Windows XP Professional CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 3.50GHz Memory: 2046MB Graphics Card: ATI Radeon HD 4850 Series Display Setting: 1280x1024 60Hz 8xAA (17" LCD)
![]() |
#53 |
The Dark Side of Moon
|
LOGITECH PC Precision Gamepad oko 90kn,sasvim solidan..
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Hm....iskreno meni su one gljive samo smetale, tako da mi je ovaj gamepad ko stvoren za mene, jeftin i žilav, kakav i treba biti za button-mashing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
PSone gamepad i PS USB adapter. Works like a charm. ![]() Sve igre u kojim sam probao, detektira ga odma, i bez greške radi, čak i u PS i PS2 emulatorima. To je za mene do sad najbolje i najjeftinije riješenje, imho, još uvijek nisam našao poštenu zamjenu Sonyjevom gamepadu, ima dobrih, čak i sličnih sonyjevom, al mi nije to to. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|