|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Žuja je pak više za lokanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Genijalno pivo. Prvo stoji 3 godine u bacvama, onda se doda tresnja pa jos odstoji jednu godinu. Ima u Mercatoru za ~11 kn boca, nestandardnog volumena. Kriek, Leffe (svijetli) i Hoegarden - trio fantastikus!
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Baš bum i ja probal da vidim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() Onda sam bio pocugao sve dan prije, bila pijanka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Baš me zanima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
sijećam se da mi je frend govorio o nekakvom testu u časopisu klik za najbolje pivo i mislim da je rekao da je njemu najbolje to koje je bilo najbolje u testu... sa trešnjom. To je valjda to onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Zaboravili smo spomenuti kombinaciju koja je meni osobito draga za guštanje - rezanu pivu! Žuja/tomislav kombinacija = jako dobro pivo! Blurp! (podrig!)
![]() |
#39 | |
Administrator
|
Re: ...
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Danas je upravo u školi dogovoreno da se na maturalac ide u Prag. Bit će piva na hektolitre. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
...
Citiraj:
buš vidio.... više je Hrvata nego čeha... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd nek netko preporuči koju lokaciju u Pragu gdje se može lokat ko tele, a da nije preveć skupo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ma po onome sta sam ja cuo cijeli prag je jeftin ![]() ![]() karikirano naravno ali po pricama je sve jako jeftino i dobro
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Jebiga moj klan u razredu se čisto držao praga i birtije ali smo manjina jebiga koji kurac ću u španiji još neznam, tko zna kakve su tamo birtije, ali čujem da tamo ima "zanimljivih stvari" pa možda ne bude tako loše ![]() ![]() Makar ja tamo nemislim voziti stalno micubišije ![]() ![]() ![]() ![]() Ali priča se da u prag idemo na godinu tako vga pokušaj u ono malo vremena dok si trijezan napraviti neku mapu sa dobrim birtijama ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
...
Citiraj:
u bircu ti je piva 6kn a u dućanu oko 4kn... i to bud... mi smo uglavnom lokali u hotelu(prejeben hotel)... uzmite si i par boca absentha za probu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: ...
Citiraj:
To pivo dodje 30 (ili cak 35) kn , nisam siguran i pakiranje je od 0.75 i takodjer ima okus tresnje. Kad sam bio u samoboru u vojci jednom kad sam izasto sam skoknio do kafica Scout, te na cjeniku sam vidio la trappe. cijena 35 kn. Mislim da bi miato trebao znati gdje je ova birtija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
...
da jucer sam razgovarao s frendom o tome i bio je to "latrap". mislim da nije s trešnjom nego nečim drugim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
(°_°)
|
Re: Re: ...
Citiraj:
kad god imam viska para odem na jednu egzoticnu pivu ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
ovak decica i gospoda u poodmaklim godinicama, ozenjeni, prizenjeni, nadobudni, pivopije i svi ostali... kakti v.d. direktora svemira kad su piffe u pitanju ( tu ide nekakaf zajebantski smajli) ja glasam za redom po kategorijama: Svijetla domaca: 1. Pan / Izzy - lagano i pitko 2. Žuja - po meni bolja od Karlovačkog koje je gorče 3. Zlatni Medo / pšenično zimi - za relativno ok pare ok pivo mada nikad im ne odleži do kraja pa drugi dan bude kak da si kamenje papal Tamna domaća: 1. Velebitsko - ovo je the pivo svih tamnih piva na našem tržištu što se omjera kvaliteta/cijena tiče 2. Tomislav - second best za dlakicu, fino slatko i bogatog okusa 3. Crna kraljica iz Mede iz istog razloga ko i svijetlo 3 , te Črni golf, pivo koje sam pil u Koprivnici točeno u pivnici u centru Strana svijetla: 1. Češki Bud - o njemu već i legende kruže 2. Harp - iz St. James pivovare... Guinness, Killkeny su dobra referenca za njega 3. Becks - life beckons... Litovel - češko je, jeftino, svijetlo, lagano i pitko Tamna strana: 1. Newcastle brown ale - nije sasvim crno, nesto manjeg postotka alc. i prakticne ambalaze Bulldog strong ale - slicno newcastleu samo tamnije i punijeg okusa, nesto jace Murphy's Irish Stout - neopisivo dobro... boca moze posluzit za izradu nocne lampe... (isprobano) 2. Erdinger dunkel - tamno pšenično pivo, Erdinger inače je jedno od dražih mi piva 3. La trappe trippel - fantazija uz sireve, slatkastog okusa, puno i uz dosta % alc. Specijalna piva: 1. Bellevue Kriek - voćno pivo 2. Biker beer - osječka pivovara, kombinacija piva i limunade, slatko i idealno za zenske koje ne vole pivo 3. Tsingtao beer - rižino pivo... više navedeno kao kuriozitet... Sva ova piva dobavljiva su u nas, da ne bi ko mislio drugač... evo ja vam još dam par linkića interesantnih o pivu i oko njega, pa si spogledajte... btw tražim entuzijasta za proizvodnju domaće pive... ak neko ima hmelja, ječma, ili grunt de bi se to zasijalo na PM... Link 1 Link 2 Ž. Š. O. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
3. Tsingtao beer - rižino pivo... više navedeno kao kuriozitet... Pio, u Kini, tako-tako, dosta svijetlo, lagano, iako napravi nakon nekog vremena "čep" u grlu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Tsingato je OK. Harp mi je malo vodenast. Newcastle brown ale, jako dobro pivo ikao je to više tamno a ne crno. crno velebitsko šmek crne pive s pitkošću svijetle. Tomica ( Rex Croatorum) preslatko valja jedino jako hladno. Becks slažem se jako dobro pivo iako ja preferram više bavrksa konkretnija piva. Pilsner Urquell ide uz bok Budweiseru Irish stout u biti i nije pivo al je prejebeno! Belle Vue uf fenomenalno Leef tamni jeben po meni bolji od svjetlog malo groči od svjtlog na i dalje jako pitak. Erdinger DUnkel izvrsna varijacija tmneog pšeničnog kak ga smao bavrci zanju napraviti. Ima jedan Tamni Pauilaner s 7,8% kaj sam ga pil u Bavrskoj nemrem se sjetit imena al je pivo za tu količinu alkohola ( jači okus ) izuzetno pitko i jako dobro klizi niz grlo. Obiteljsko Pivo iz Pivnice "Z" u vrapču po meni za koplje bolje od međeda, pivo je punijeg okusa, bogatije i gušće pjene i izvrsno klizi niz grlo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni su isto ona češka piva zakon, pio sam raznih vrsta kad sam bio u Pragu i sva su: goood : Inače mi je još dobro Beck's i neko iz Nizozemske koje sam pio, al ne sjećam se kak se zove (bilo je u nekoj cool boci).. A od domaćih - Osječko! (jerbo sam lokalpatriot ![]()
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
žuja strong... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma znam ja da je objektivno gledano Osječko pivo loše, ali već sam ga toliko popio u životu da sam razvio imunitet na njega.. ![]()
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Najbolje pivo koje sam ikad pio je Pilsner iz Plzena.Par kilometara od Praga.Pili smo direktno iz onih velikih limenih/celicnih bacvi od parsto litara piva u tvornici.Svjeze,ledeno,pili smo iz cijevi......covjece.....nisam mogao prestati piti a covo nam je dao da pijemo koliko hocemo.Maturalac '95. U 15 minuta smo se nas 5 ubili ko majke...nosili nas vani.....predobro....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ste bili kod Fleka?? ono tamno jebeno jako pivo! uff što je to dovro bilo!!! |
![]() |
![]() |
|
|