Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.04.2009., 21:14   #31
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Evo jucer kupio novi mis Genius 535 za 99kn u Info plusu nakon sto mi lopovi u linksu nisu priznali garanciju na sharkoon rush i mis je za 99kn i vise nego dobar 2000dpi,dobro izgleda i odlicno radi u Cod2
Lovrix je offline   Reply With Quote
Staro 25.04.2009., 22:05   #32
DanielDJ
Premium
Moj komp

DanielDJ's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Da sad ne otvaram novu temu pitat cu ovdje. Pitanje bas nema veze sa temom ali... Vi koji imate Goliathusa, kako vi to cistite(ili ne cistite). Ja ju imam i stalno se prasina po njoj skuplja a neznam s cime da ju obrisem.
DanielDJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.04.2009., 23:01   #33
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor DanielDJ Pregled postova
Da sad ne otvaram novu temu pitat cu ovdje. Pitanje bas nema veze sa temom ali... Vi koji imate Goliathusa, kako vi to cistite(ili ne cistite). Ja ju imam i stalno se prasina po njoj skuplja a neznam s cime da ju obrisem.
Ja imam QcK ali vjerujem da su dosta slične. Pošto je crna, neizbježno je da sakuplja prašinu, no mislim da joj to ne smeta puno (performanse), jedino ako ti je baš ružno jednostavno čisti svako malo i amen
Hei$$e je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2009., 03:06   #34
kepmip
Premium
Moj komp

kepmip's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ja kad sam imal qck, ja sam ju pral, tekuci sapun i topla voda i gg, btw sad imam podlogu sharkoon 1337 xl, dal sam za nju 50-60 kuna i zadovoljan sam
kepmip je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2009., 17:27   #35
Gjuro
Premium

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Viperus Pregled postova
Ja ti imam mx revolution već nekoliko godina i dobro se drži. Mislim da nema boljeg miša od tog. Jesi probao očistiti kontakte na mišu i punjaču sa štapićima za uši ili nečim takvim? A ak šteka, vjerojatno ti je neka skoro nevidljiva mrvica prašine ušla u dio s laserom.
Ma ne, npr radim i stane onda ga moram cimnut par puta malo da krene opet, kao da mu je losh signal do njegovog receivera.

Imam takodjer logitech keyboard novi onaj kao za laptop i odjednom mi sam pocne pisat ono zvjezidce il nesto stisnem esc i prestane? nekuzim
Gjuro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno