|
![]() |
#31 |
www.md-klan.net
Datum registracije: Feb 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
štima sve... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4616 evo tu sam ja kupil i sve je to isto samo razlika u cijeni. jedan je z5500. au protisu ocito dobili nabavnu jeftiniju pa su i takve cijene |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
www.md-klan.net
|
hhmmm neznam dal sve štima, jer nema logike, to ti je kao da nadjes u jednoj trgovini nezz naprimjer gtx 285 2500 kn a u drugoj 2000 tako da..., ali ako je netko mozda kupio u protisu te zvucnike neka se izjasni jel zadovoljan pa cu sigurno i ja kupit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Samo je jedan uvoznik za HR. Nabavna cijena je ista, ja bih rekao da je ovo marža dućana. Nemaju baš neki prioritet prodavat zvučnike, pa imaju veće cijene, ništa drugo. Nemaš kaj fulat, gdi god da kupiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
www.md-klan.net
|
ok flik, thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Pozz ljudovi, zamolio bi nekog za uslugu. Jel ima netko control pod od ovih zvucnika da isprobam na svojima, da vidim dal on uzrokuje problem "hissing" zvuka? Stvarno živčanim već radi tog problema. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
E ljudi, našao sam OVO ...zašto je to tako i dali se vama to događa? Moj subwoofer isto pukne kad se upali prekidač i to je to. Šta onda ovi pričaju za z5500?? Ako netko zna da mi to malo pojasni. Hvala!
![]() |
#39 |
www.md-klan.net
|
i meni se to desava, ali mislim da nije nist za ceg bi se trebalo brinuti, vec 2 god mi je tak pa nikom nist, sve jos radi kak treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja ih imam hm , sigurno 4-5 godina , i meni se cuje pucanj iz suba ali to se jako rijetko dogadja , i samo kad se neki veci potrosac u kuci ukljuci , konkretno dok masina za robu radi stalno gruva , ali ih onda naravno iskljucim , nece im bit nista uglavnom , ocito su preosjetljivi na promjene napona ili sta vec. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Logy Z5500 ne vrijedi tih novaca za koje se u HR prodaje. Za tu lovu se kupi gotov 5.1 hi-fi, doduše sa slabijim subwooferom, ali i većom kvalitetom zvuka te mogućnošću spajanja koječega.... Bit će da je zastupništvo ostalo bez love ili se uvalilo u neki kredit, pa sad dižu marže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Objektivno pričajući, ne vrijede tih novaca. A što se tiče pucanja u subu, nema ti to direktno veze sa zvučnicima nego strujnom instalacijom u kući. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Zato kupujem Logitech, zvucnici su za moje potrebe preodlični, support je predobar, garanciju su aktivirali zbog tog zujanja kroz 3 dana; sve će biti riješeno u max 10 dana. Da sam ih tu reklamirao trajalo bi triput duže. I imal bi samo jedne zvučnike. Ovi imaju ispravan zvuk, sad ću ih stavit u puno veću sobu gdje to zujanje neću čuti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
www.md-klan.net
|
Icytexx, a gdje kupujes te zvucnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Z 5500 - input mali help pls
Već imam spojen: 1) komp - preko coax 20m kabla - (Audigy 2) 2) MaxTV - optical 2m Sad bi trebo spojit DVD koji ima samo Digital coax out, a z5500 nema više digitalnih inputa, pa ću morat jedan duplat bi mogo dobit objašnjenje koja opcija je bolja?: 1)pretvorit u optical (preko ovog)i duplat sa optikom iz maxa -( ima u elektronic centru za 125 kn) -dobit ću 48kHz/16bit spdif signal - bi mogo dobit pojašnjenje el to znači da se održala kvaliteta izvornog il se dosta spustila -taj dvd bi trebo bit primarni uređaj u koji mislim stavljat original cd-e i sve ostalo kad sam u dnevnom 2)duplat coax sa 20m kablom -coax razdjelnik - ne znam da li je moguće i kako... pa ako netko ima iskustva ili ideju...
Zadnje izmijenjeno od: m4ni4c. 17.02.2010. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
da, znam... vidio ali svejedno ne znam: 1)da li dolazi do gubitka signala na coax-optical converteru koji se može nabavit u hr 2)ako da, da li je duplanje coaxa uopće opcija... u biti cijeli prvi post
![]() |
#48 |
Premium
|
Input help - Z5500
Z5500 - Već imam spojen: 1) komp - preko coax 20m kabla - (Audigy 2) 2) MaxTV - optical 2m Sad bi trebo spojit DVD koji ima samo Digital coax out, a z5500 nema više digitalnih inputa, pa ću morat jedan duplat bi mogo dobit objašnjenje koja opcija je bolja?: 1)pretvorit u optical (preko ovog)i duplat sa optikom iz maxa -( ima u elektronic centru za 125 kn) -dobit ću 48kHz/16bit spdif signal - bi mogo dobit pojašnjenje el to znači da se održala kvaliteta izvornog il se dosta spustila -taj dvd bi trebo bit primarni uređaj u koji mislim stavljat original cd-e i sve ostalo kad sam u dnevnom 2)duplat coax sa 20m kablom -coax razdjelnik - ne znam da li je moguće i kako... pa ako netko ima iskustva ili ideju...
![]() |
#49 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dvd u komp. i onda iz kompa opet van |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
1) komp je u 2.sobi - 20m kabla još jednom provlačit... taman dok sam sve postavio... 2) komp mora bit uključen ak oću sam pustit obični audio cd na DVD-u... ![]()
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Aj Medo sdastavi 5.1 Hi-Fi za 2700kn,znači 6 zvučnika+ receiver
"Knowledge is the food of the soul" Svi znamo da je Thomas Edison proizveo električno svjetlo i električni sustav za opskrbu domaćinstava, da je Gugliermo Marconi smislio radio i George Westinghouse sagradio prvu hidroelektranu… Svi znaju te "činjenice", ali nisu u pravu. Čovjek koji je sanjao ove stvari i izumio ih jest
NIKOLA TESLA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Evo malo da podignem temu. Kupio sam danas optički kabel od 5 m u chipoteki za 47 kn. Prebacivanjem iz Directa u Optical mode naravno da čujem i osjetim kako razlika postoji. Jače se čuje preko optike i bolje (a i glasnije). Zvuk je nekako precizniji i izraženiji. Evo testirano na pjesmi: Mariah Carey - I Want To Know What Love Is. Gledao sam malo i Avatara po dijelovima. Svakako preporuka za optiku. Mislim da mi ne treba zvučna kartica, onako je zvuk bio jako dobar, na optici je još bolji. ![]() E sad pitanje... Kad sam prije imao samo na Direct Modu i pod Input je pisalo Direct, a sad kad prebacim na Optical Mode isto sve piše na tom modu Input: Optical, ali se gubi Effect: 6 Ch Direct. Kad ništa ne slušam preko optike na ekranu kontrolera piše No Digital Data, a kad nešto pustim bilo pjesma ili film pojavljuje se Effect i modovi, ali bez 6 Ch. No jedan čovjek mi je rekao da na kontroleru piše DTS kad nešto pustim u tom formatu, no ne piše, e pitanje je dal je ovo prvo što sam naveo ispravno ili mora pisat DTS kao što je čovjek rekao?
![]() |
#57 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Nabavio polovne za 1000KN, spojio fino optikom na integrušu i deri filmove. Imam na tom računalu spojeno još 2 sterea (zvučna i eksterni dac). Pa nek mi neko nađe bolje kučno kino za te pare...
![]() |
#58 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
sve ovo sto si napisao je normalno i ispravno.. Imas zvucnu sa 6 kanala i directno spojeno imas effekt 6ch.. Vjerovatno ti je optika kao kod mene samo dvokanalna.. Odnosno, ona logijeva centrala ti primi signal iz kompa takav kakav je STEREO i to je to.. Srecom pa saam mozes birat effekte direktno na logiju (stereo, stereo 2, PLII Movie,PLII Music) inace banana.. I ispravno je No Digital Data kada nista nisi pustio. Digitalan prijenos podataka je u real timeu, kad nema zvuka, nema ni podataka, ni ne radi optika tada.. Moja zvucna (integrusa) ni nemoze odsvirat DTS, tako da DTS nemoze ni pisat na logiju. Za ove perverzije koje bi ti htio, moras ubost Creative X-Fi pro zvucnu ili neku viseg ranga i onda imas milijun opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
|
Citiraj:
Inače, koristim VLC media player i kad se pokrene film, desni klik na sliku>Zvuk>Uređaj zvuka>A/52 preko S/PDIF i tako dobim dts na kontroleru. ![]() @dean225, aha, sada znam. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
naravno.. sve ima svoje.. Koliko love, toliko glazbe!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas