|
![]() |
#31 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Moguce je, moguce. q6600 i true koji je okrenut prema nazad, i odmah malo iza njega 120-ka koja vuce van, nakon pola sata orthosa cors je posteno topao (kuciste cm centurion 5).... - preslozio komp van kucista, cors na slobodnom, i ostaje mlak, jedva se osjeti da se zagrijao... Problem je, kako je netko gore naveo, sto taj cors ima regulaciju brzine ventilatora u odnosu na opterecenje, a ne temperaturu... ja razmisljam da kuciste zamijenim sa nekim koje ima mogucnost postavljanja napajanja dolje....
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
vruće je zato kaj nemaš dobro sređenu cirkulaciju zraka unutar kućišta a i u sebe tjera vruć zrak sa ninje kod mene je HX520 tjerao svakakve grafe (HD4870x2, GTX280, GTX295) u kompi sa Q6600 pa nikad nije bio tako vruć kako je kod tebe.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni je na dnu kucista i doslovno je hladan. Mislim da nije krivo napajanje neko los airflow u tvom caseu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
stavio dva asusova fana.. nisu losi.. temperature su sljedece: CPU:36, SYS: ne prikazuje neznam zasto.. umjesto broja prikazuje (--) VGA 20.. a HX520w NAPOKON hladan.. znate koji je problem zasto neprikazuje SYS? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
? otisao senzor/sonda? jesi ti spajao display ili netko drugi? jer ne treba previse pameti, sonde zapiknes u hladnjak chipseta/procesora/graficke (izmedu rebara), i sve radi bez ikakvih nastelavanja. inace nisam siguran, ali mislim da imas negdje baterijicu na plocici gdje je display, jedino sto moras cijelo kuciste raskopati da bi dosao do toga. pa da probas resetirati display, mozda pomogne.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|