|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam dost rano več nekih 6 years freak, znači oko jedanaeste godine. Stari mi Dipl ing. pa malo od njega. Svaki dan nekej petljam po kanti. Frendovima slažem. Brijem da sam več složijo 30 + kanti na području ZG (po želji i ne uzimam pare frendovima, pa ti je šema daj nazovi fleksa bu ti on to skombo). Najviše sam se najebo kad sam best frendu mjenjo proc a on ti kupio mašinu u grazu. Brijem da je bilo zaljepljeno dvokomponentnim ljepilom. 3 čuke smo fenom POLAKO grijali i LAGANO rotirali dok nije pal dole (Nije više šljako). Uvijek mi je žal kaj nisam naučio lemuckati čipove i te gluposti. Nikad neznaš kad bu ti dobro došlo. I onda se ja idiot upišem u medicinsku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam to naucio, 3-4 kita u čipoteci, mahom nisu radili, osim zadnjeg, mikorfonsko pojacalo, vec 3g radi bez problema... nije to nesto tesko... inace sam piroman blagi pa mi je lemilca ponekad opasan alat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
JDM
|
Ma znam i ja lemit ono tipa zalemi žicu, ali ono kompleksnije nikad nisam probo. Kolko košta kit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Zeko, Deda & Co. Kuja Škunca koja nas nije pustila na maturalac itd... Ja sam odradio svoje još prošle godine ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
JDM
|
Blago tebi. Ja kad završim školu (faks, znači još oko 9 + specijalizacija 1) tamo negdje 2013/2014 znam na kaj ide prvih 6 plača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Marry me, Bill!
|
pih... starče! umrijet ćeš prije nas... pred smrt ćeš nas uvjeravat kako je budućnost ležala na pentiumu III... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
@Darth Revan A jesi ti star...pa..107 god ![]() Da se vratim OnTopic - GB2 mi i nije nesto. Da odem OT - hihihi...ja mislio ja medju najmladjima ![]()
![]() |
#40 | |
Marry me, Bill!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
da 1897! umjesto 1987! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Mogli bi lijepo organizirat jedan meeting mladih nada hrvatske informatike ![]() ![]() Kaj velite? I da, Tesla je zakon. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
JDM
|
E ljudi ajmo fino u subotu se dogovoriti da zajedno idemo na info (bez ovih leševa) i poslje na skić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Marry me, Bill!
|
ja bi išo, al već imam dogovoreno s frendovima... sorry! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|