![]() |
Gaming bomb 2
Zna ko ima li gdje u ZG za kupiti Gaming bomb 2. Evo vam link da vidite zvjer (ljubav na prvi pogled): http://www.chenbro.com.tw/GPC_promote/GamingBombII.php#
|
odi na links forum
|
I kaj bum tam. Kaj ima neki topic o tome?!? :confused:
|
tamo češ kontaktirati vedrana ili denisa privatnom porukom i pitati ih dali bi se kojim slučajem u idućoj pošiljci mogao naći neki gaming bomb 2 posebno za tebe ;)
|
Ma poslo sam im mail. To mi je jednostavnije, neg se bezveze učlanjivat na forum. PC EKSPERT je moja jedina ljubav... :)
|
Gaming bomb 2 nije još izašao koliko znam. A i kada se pojavi neće biti jeftin kao prvi gaming bomb čak mislim da će biti i više nego duplo skuplji. Mislim do nekih okvirnih cijena smo bili došli u pregovorima pa smo odustali od xspidera itd.
|
Hvala vedrane. Sad kad si reko cifru više mi nije tak lepi :( . Kaj znači ak ste odustali od xpidera nebudete držali ni GB II.
|
meni se (ne) sviđa.... fale boje... nekak pre običan... al grillovi su fora, i ručkice...
|
Meni je baš zakon zato kaj je ozbiljniji. GB I je ipak za djecu....
|
Citiraj:
birthday: 01.07.1990. :D vidiš? |
Več me bilo strah da sam najmlađi na forumu. Ja sam ti 22.10.1987. i davno sam otkrio sve čari :beer: . Tebe to još čeka. ;)
|
juhu! :clap: :beer:
|
hah zlatna sredina 21.1.1988:D
|
U koje škole idete. Koji kvart?
|
29.11.1987 :D ja idem u Srednju Skolu Sesvete (Tehničar za računalstvo a nemam pojma o nicemu...jebo skolu)..... 3. razred
|
oho ja sam onda stariji od vas, 2207987 su mi prvi brojevi jmbg-a
al svejedno jedna :beer: |
haha... 0197990....
ps. OŠ S.S. Kranjčević, 8.d razred :D :D |
Idesssss. Mlade snage pceksperta. Ja sa 15 nisam znao sta je molex :-)
Dobro nije da sam ja sada neki starkelja ali... dobrih 5-6 od vas :) |
ja sam iskreno mislio da sam najmaldji :D
25.06.89. XV. Gimnazija (MIjOC) bljak... |
A sad kakti zna kaj je molex :D :D :D :D . Šalim se. Bitno da nisam najmlađi. Kaj svi idete u neke informatičke škole. E pa sad ću vas šokirat. Idem u medicinsku :beer: .
|
Citiraj:
ja sam imao 19 od 20 točno riješenih zadataka iz matiše (na drugom faksu mislim da je bilo 21 od 24),a u miocu sam imao 2-3 iz tog predmeta :D |
Samo je mrtvi piksl mlađi od mene, 04.08.1989., 1. razred 5. gimnazije:)
|
Baš bi mogli organizirati nekakvo sastajanje maloljetnika PC eksperta i piti ožujsko cool bez alkohola (zicer).
|
Citiraj:
|
To:beer: To:beer: To:beer: . Več imam viziju. E al treba nač neki prostor, pa da nas se skupi 30-50 i deri.
|
e ja sam za sam recite di i kak
btw piksl nekuzim ti ovo ---> 0197990 po tom bi bilo da si rodjen 1.dana 97.mjeseca 1990.godine :confused: :D |
Citiraj:
|
Kaj psycho ti si imo 17 kad je monitor bio nov. :D :D :D :D
|
Citiraj:
@shadowXL teepfeler - 0107990 @Fanaticar - LAN? no, thanks... i dont do games... ozbiljno... moj max su Simsi! :eek: ali u hardveru i softveru rasturam... |
ja sam uvjek za lan, imam doma nesto opreme isto sta mogu dofurat... uglavnom nije losa ideja :D
a u najgorem slucaju svi u mevedgrad na mrkog medu :D btw. kad ste poceli shvacat neke stvari oko kompova ne samo upalit? ja oko 12g, tad sam prvi put masinu rastavio i stavljo ram... Od tad do danas kako bi se rekolo from zero to hero ;) nije da sve znam ali moram priznat da se znam snac :D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |