|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gustafi rulaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Techno,Trance,House,Dance
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sve vrste metala(jedina mjuza za prave muškarce ![]() tipa Iron Maiden, Manowar, Children Of Bodom...
![]() |
#39 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Jednom prilikom sam zaspao ko mala beba slušajući taj set ![]() Felix da Housecat ima simpa stvari... now playing : New Order - Confusion Rave On!
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
da nebi netko pomislio slučajno da to slušam LOL frend mi to sluša pa mu pročitam na majcama grupe lol |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam po pitanju muzike dosta klasičan/konzervativan? pa slušam Pink Floyd, Led Zeppelin, malo Deep Purple, Radiohead, Alice Cooper, Iron Maiden, a i Rolling Stonse....Tool.....neznam šta bi više nabrojao....Queen...i još puno toga takvog Pink Floyd i Led Zeppelin rulz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Dali si ti cuo stare tj sve blink albume da mozes suditi, ili si cuo samo one nove pjesme (unazad par godina) sto se vrte na mtv-u? Blink ti je pop- punk i tocka.....
![]() |
![]() |
#43 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Zbog Carl Coxa sam poceo slusat elektronsku mjuzu prije jedno 5-6 god.. Zakon je.. U Aurori je gorilo na party-u kad je on bio ![]()
![]() |
#44 |
KILLER
Datum registracije: Nov 2004
|
SVE je TO prava muzika ali METALL vlada ![]()
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali kada mi neko kaze da slusa metal, a na kraju se ispostavi da je black metal odnosno death metal... PA ja bi tim ljudima glave pootkido kad cujem to preseravanje, divljanje i kreveljenje....Metal je metal i ljudi ne previte sprdacinu od njega... (poruka svim black metalcima ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj tako .... Svojevremeno sam slušao: Heavy, Deatk, Trash, malo Punku ( pistols, Idijoti ... ). Danas mi recimo više paše laganija mjuza... Doors, Dire Straits, pa čak i Sting ![]() Ponekad slušam Pavarotija, planiram ići na Karminu Burano u Dom sportova ... Čemu se ograničiti samo na jedan smjer, kad ima toliko kreativnih pjesama i skladbi za uživanciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Svako ima pravo slusat ono sto mu pase, ali taj death i black...hm....to mi nikao ne ide u glavu. Imam frenda koji to slusa i posluso sam dosta pjesama i pogledo dosta videa sto live sto spotova...ali to je divljanje...bar po meni. Mozda da se onako ne krevelje mozda da je samo instrumental bi i mogao prozvakat ali kad vidim ..ajd bubnit cu... spot od cradle of filtha i kad se pocnu rezat ziletima i kad neki tamo mrtvaci izlaze iz grobova i kad mi onaj majmun pocne siktat ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() totalno odbojno. i recimo grupa canibal corpse. imena pjesama fuck whit a knife death human collection i will kill you etc etc.. ![]() ![]() mislim sta je tim ljudima u glavi da mogu brijat na to ![]() NHF
![]() |
![]() |
#49 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa ... moram priznati da se u death/black baš i ne razumijem .... Ja sam metal slušao aktivno prije više od 15 godina ![]() Puno se toga promijenilo od onda. U moje vrijeme metal je bio neki bunt protiv komercijalizacije, isto kao i punk prije njega. Ova sranja - fuck you with a knife :confused: To su sve komercijalna sranja, samo okrenuta u drugom smijeru ![]() Nešto kao novi album Metallice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pomislih kako covjek od 27 god moze slusati ta komercijalna sranja. ![]() EDIT** a ovo sa metallicom.. bwahahahaha kako im je jadan zadnji album ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Koreanski pop vlada.Nije šala. ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Hm kad vec seremo ManOWar nemrem im smislit spotove koliko preserancije i isfuravanja UZAS!!! Glazba je jos ajde,al ima puuuuuuuuuuuuno boljih bandova. Npr. THERION!!! ah kako je koncert u ljubljani bio jebe a o Saxonima i MAidenima da ne pricam, ili Staroj Metallicai; motorheadu...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Drugo Blik NISU punk kao ni Green Day eventulano Kidergarten poppunk al s punkom veze nemaju. Po meni su Blik 182 neki komrcijalni nu metal i a green day post grunge ( iako su mi OK). Punk su: Toy Dollsi, Pistolsi, Clash, Vibrators, PTTB, Misfits pa sad ti s tiem usporedi Blink i Green Day.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
samo malo. Usporedit cu blink i pistolse. Ako si cuo pistolse (a sigurno jesi) onda znas kakve je brzine njihov ritam a kakav je od blinka. Blink je duplo brzi bas kao i drugi punk bendovi : green day, NOFX, rancid... Kako mozes reci da blink i green day nemaju veze s punkom? Svasta! Pistolsi su prvi poceli s tim "punkom" uz ramonese i u to vrijeme je to bilo divlje i brzo. No danas kada poslusam taj "pravi punk" sve je nekako sporo i jadno (dakako ne sve pjesme da se razumijemo). meni pistolsi zvuce recimo kao neki nabrijani onaj stari rock n' roll koji je elvis prašio. a upravo to i je , no u medjuvremenu punk je postajo sve brzi i brzi da bi na kraju dosegao brzinu grupe NOFX. to je za mene pravi punk. Ja ne znam koje je tebi mjerilo za punk ali ako je samo nabrijanost, opak izgled na stageu, heroinski sid vicious i druge "opake " stvari nije ni cudo sto ti se blink ne svidja posto pjevaju o sexu, sprdanju drugih, zenama i totalnoj zajebanciji.! ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
maideni su zakon!
![]() |
![]() |
#56 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Posusao sam ja i Blibk i green day i Rancid, znam o cemu pricam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Boze moj pogledaj samo pistolse. Imaju jdosta pjesama gdje ne pjevaju o nekoj socijali nego o cistom sprdanju.. primjer i wanna be your dog jonny be good punk rock christmas rock around the clock etc.
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Blink 182 je Nu-metal ??? : lol2 : Nu-metal su Deftonesi i njima slični.
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|