![]() |
Što SluŠate?
ŠTO pC EXPERTI SLUŠAJU OD GLAZBE?:smoke:
|
...
Thermaltake coolere na 10000rpm i IBM HHD-ove.
:D |
Kod mene je citavi orkestar u kompu. Sve bruji fino uskladjeno, ma milina :beer:
|
dobar odgovor(od GLAZBE?)
|
Sve osim Heavy Metala i ostalih inačica Crowleyevih sljedbenika...
|
Svašta,trenutno se vrti The Bambi Molesters "Dumb Loud Hollow twang"
|
Počeo sam s Punk-Rockom (Blink 182, Offspring, Pennywise, NoFX...), a završio s death metalom (Death, Black Dahlia Murder,...).
Sad mi se trenutno vrti Azra. :D |
Red Hot Chili Peppersi.
|
stara rokerija uglavnom, ali ima tu svega...
... ali mislim da ste već imali dosta prilika vidjeti i sami :) |
Heavy i Thrash metal, al starijeg datuma ( Stara Metallica, Motorhead Maiden itd..) ima i nekaj Hard Rocka.
|
Ovaj topic je već bio prije 6-7 mjeseci, a možda i više...
Slušam: Bon Jovi, Sting ili ti The Ploice, Crvena Jabuka, Divlje Jagode... I osta lo što se tiče rocka stranih i hrvatskih |
Sluša se sve živo, od brije do metala, znam da je nekim ljudima skroz nepojmljivo, ali zašto se ograničavati na jednu vrstu zike, ako ti se više toga sviđa?
|
Progressive Rock/Metal - ***Dream Theater***, Queensryche
ostali metal/hard rock: Metallica, Maiden, Machine Head, itd. Goa Trance: Astral Projection, Man With No Name u zadnje vrijeme je tu i Norah Jones, Nine Inch Nails i tak... mogo bi o ovom topicu 3 dana pisat, al zasad necemo. :) :beer: |
svašta...prije punk, onda HC ,onda techno pa drum'n'bass/jungle.....sad sve to volim poslušat iako mi se u zadnje vrijeme najviše vrti Beastie Boys ,The Strokes i Hladno Pivo Live
metal, narodnjaci i domaća estrada me nikada nije zanimala ovo je onako "općenito" :D |
Rap,r'n'b,pop,funky vocal house,nesto rocka...kad kazem rock onda mislim neki RHCP,Bon jovi itd.
|
Hladno Pivo
|
techno, trance, dance i tako to ...
|
Citiraj:
|
sve sto vole mladi (C) :rolleyes:
|
punk,rock... Blink 182, nešto metal, Manowar...
Hobi mi je midi i tome slično, obrada, izrada mmf melodija za mob-ove, u zadnje vrijeme downloadiram i pokušavam skužiti izradu vlastite ili obradu postojeće Fasttracker glazbe ako ste ikad čuli za to (XM format), ako netko ima iskustva sa time javite. šaljem primjer u attachmentu (ne više, sorry), winamp bi to trebao svirati. (extractati). |
Citiraj:
moj čoek:D :D picim po punku a volim poslusat i rock te nesto metala. od punka nofx, blink 182,hladno pivo,rancid ,green day i ostale:beer: |
Uglavnom sve, al u zadnje vrijeme najvie techno i party zika iz raznim klubova s Ibize i okolo.
|
Citiraj:
tk-chk-tk |
Citiraj:
Blink 182 : goood : |
ja slusan tatu i mamu + HC techno, techno, energy trance i sl...
|
sve osim tipa Iron maiden,mettalica itd...
i naravno ne volim narodnjake. |
...
my my my my atm.
|
Blink182 punk? :eek: :rolleyes:
:rambo: Kod mene se vrte r.e.m. (grrr..nema smajlića koji se klanja :( ) , manic street preachers, smashing pumpkins, nirvana, foo fighters, radiohead, pixies, travis, blur, bambiji :clap: , hladno pivo, urban, pipsi, let3................................. |
Citiraj:
|
Nitko i nije rekao da su punk, nego punk-rock, što je signifikantna razlika. :rolleyes:
I molim bez pljuvanja po Blink-u. :rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:53. |