|
![]() |
#32 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
2:19:13 Finska.... Mogu ti rec da sam se poprilicno namucio... ali ipak je... ![]()
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo Australija stage 1 "Pežo" 206 Normal damage MT + joypad ima sigurno još barem 10 sec za skinut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Finska-04 2:17:90 @giga sve što je lijepo kratko traje ![]() Nisam našao vremena da se ozbiljno pozabavim Colinom Dok nema mačke miševi kolo vode ![]() ![]() P.S. Moj se brat (PPP) uključio u igru, ovo je njegov vrijeme Zadnje izmijenjeno od: MIK. 12.06.2006. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
no fear
|
Finska 2:17:71 Možda se može još malo brže ali ne puno (imao sam sitnu greškicu u jednom zavoju, mrvicu pre sporo) A di nam je LordNitro. Sigurno ima tajne treninge ![]() Zadnje izmijenjeno od: MIK. 12.06.2006. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Tlacitelj i neznalica
|
Uuuu....mislim da ovo necu moc oboriti ali moram pribati,eventualno na manualni mjenjac...ah imam ujutro u 8 h predavanja ali mi vrag neda mira idem probati par puta odvoziti...
![]() |
#37 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo da bude zanimljivije odmah sam se otrudio poraviti vrijeme...Bilo bi jos dosta bolje ali sam onaj prezadnji zavoj sjebo,onaj ostri malo prije kraja...ali ni ovako nije lose... 2:17:49 @renesis sutra cu se potruditi oko colina 4
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() Evo bas gledam vremena iz Colina najednom sajtu(ima ti negdje u nekon postu stranica) i njima je best time 1-22-00...mislim da to njihovo uopce nije realno,jer onu stazu u Finskoj ne mozes spustiti ispod dvije minute taman da ides ravno i prolazis korz drvece i to voze cordobu ili 205 T16...ne znam meni se to cini nerealnim...
![]() |
![]() |
#40 |
no fear
|
Uz Heroes3, Colin2 je igra koju sam naj više igrao i nema šanse da netko odvozi za 1:22:00.... To netko grdo mulja ![]() Vrijeme je da se proba Švedska:burn: Zadnje izmijenjeno od: MIK. 31.10.2004. u 15:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Tlacitelj i neznalica
|
Mislim da ce mo mi(citaj ti) jos ovo vrijeme dosta dosta spustiti ali evo za pocetak da bude zanimljivije... Svedska 2-50-49 A sta se tice colina 4 jucer sam ga malo vozio ali je stvarno meni tesko saltati se sa 2 na 4 ipak je cetvorka malo realisticnija i teza bar meni...ali probat cu...
![]() |
#43 |
no fear
|
Sweden-04 2:49:00 Snijeg je stvarno priča za sebe, još nisam našao dobar setup! Colinu 4 ima bolju konfiguraciju same staze (više rupa, neravnina, više mjesta za haklanje) Colin 2 ima dušu i odličan izbornik. Setup je jednostavan i brzo se može podesiti auto. U Colinu3 setup je prava mora totalno nepregledno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|