|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Takve zene (i ne volim generalizirati, opcenito takvi vozaci, znam muskaraca koji su po tom pitanju puno gori od svake zene koju sam do sada vidio na cesti) nisu problem. One ce jako rijetko biti razlog smrti na cesti.
Igor Batinic Zadnje izmijenjeno od: Old Iggy. 30.01.2009. u 11:34. |
![]() |
![]() |
#32 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Uostalom mi smo svi laici pa možemo srat kako je kome drago, ali ako par stručnjaka, među kojima i gosp. Marušić za kojeg sam se u par navrata uvjerija da je majstor svog zanata, kaže da je zakon uglavnom za kurac (ne zim rječima, ali koga baš zanima, neka gugla) onda tu treba podvuć crtu... Žalosno je šta zakon tvore nestručnjaci u saboru i MUPu, dok stručnjake niko ništa ne pita...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Zakon je diskriminirjući. Kriteri bi trebao biti koliko netko ima prometnu dozvolu a ne koliko ima godina. Što je sa dečkima koji voze karting od malih nogu te poslije auto utrke??? Zakon mu kaže; e dečko ne možeš voziti pilu još si prebalav!!! Po tome ni Hamilton nemože voziti "normalni" auto. Što je sa strancima koji dođu kod nas na more a mlađi su od 24g jel on smije voziti pile. (ako smiju stranci će nam pokupit sve sponzoruše ![]() I za kraj kad napuniš 18g pušku možeš dobiti i/ili voziti tenk., a auto ne možeš jer je opasan. ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da bi polako mogla ići i prijava moderatoru jer kako vidim,po nekima,mi tu seremo bzvz,ja sam mislio da pričamo,i da smo se ja,iggy i jedvaj složili,pa me ponukalo da ipak ne seremo...ne znam. Možda sam u krivu. Druga stvar pustite fanboye super mario karta i držite se teme,zakon se piše da sankcionira i preventira zloporabu većine koja je nesposobna,i neodgovorna za sigurno sudjelovanje u prometu. Ne piše se da bi netko sa karting iskustvom glumio šerifa po stupanju u punoljetnost..ili 24g,nebitno. Pametnih tema usranih glupim komentarima stvarno nikad kraja. Nisu svi jebeni Marin Čolak.Više ih je pokojnih kao ona cura iz Velike Gorice koju je Žužić pokupim BMW-om 745. Prema tome zakon je preblag,koliko god bio diskriminirajući. Ali činjenica je da što netko od 18-24 i nauči, ne može znati ovaj drugi koji tek sa 24 položi vozački i uzme jak auto jer nije više mlad vozač,točnije to nikad po zakonu nije ni bio. Tako da bi svakako trebalo razmotriti povijest kažnjavanja i duljinu imanja vozačke dozvole. Ovako su šanse jednake da balonja od 18,kad napuni 20 ubije nekoga,isto kao i ovaj sa 24 koji nikad nije sjeo u auto.Prvi misli da sve može jer vozi 2,3g a drugi misli da se izvukao jer je zaobišao zakon mladih vozača,pa uz BMW od 250ks može paradirati i glumiti Clint Eastwooda. E pa neće ići.. |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
zakon je skroz na mjestu, samo da jos uvedu da oni stariji od 24 godine moraju 2g biti mladi vozaci. bunite se vi kolko hocete, ali prije je bilo "navrsio sam 20g, napokon si mogu kupiti neku pilu i ganjati se malo". |
![]() |
![]() |
#37 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
potpis Mr.Ex.President. svi i dalje trubite isto... a stvar je jasna ko dan.. zakon moze biti kakav god na svijetu zamislis, dok god se ne pocne provodit, bit ce besmislen, sto se kao sto vec rekoh vidi po rezultatima.... zuzic i po onom zakonu nije smio imat vozacku i vozit i jel ga to sprijecilo? |
![]() |
![]() |
#38 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Skužajte šta ne koristim PM, ali kad me neko već javno proziva i prijeti razno raznim prijavama, samo da pojasnim, pa neka moderator briše, u biti sam ću se prijavit jer sam offtopic. ![]() Ne znam kakvih problema s čitanjem i razumjevanjem napisanog imaš, ali ja s ovim nisam htio nikoga uvrijedit, niti smatram da sam koga uvrijedio, a pogotovo nisam nekoga osobno prozvao. Neću ti sad objašnjavat kontekst napisanog, da ne ispadne da se pravim pametan, ali pročitaj još jednom napisano pa ćeš skužit valjda i sam... Citiraj:
Doduše, kad smo već kod seciranja posta i vrijeđanja na pizdarije izvučene iz konteksta, u tvom postu piše, šta i u mom ![]()
![]() |
#39 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
onaj tko divlja i ne zna/ne mari kako vozi, vozit ce jednu skodu 1200 i jednog bmw-a jednako, tj mene/tebe/mirka ce jednako ugrozavati na cesti. ne igra ulogu, svaki auto moze doci do 100 km/h. tada ne igra ulogu jel pod haubom neki 60 konja motor, ili masina od 260 konja. vec je bila slicna tema koja je zavrsila pod kljucem (ili su barem bili doticaji), i reci cu sto i tamo: preventiva. preventiva u osnovnoj, u srednjoj, a pogotovo u auto-skoli. nikakav zakon to nece sprijeciti. kao ni za alkohol, a za cigarete cemo vidjeti kako ce zavrsiti.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Za takve zakon nikad nije vrijedio,niti će ikada vrijediti. Kao ni za onog klipana koji je pogazio dvije cure u Makarskoj i otišao u Švicarsku kotrljat se po Nestle čokoladi. Dolazi iz uzorne obitelji,studira dva privatna fakulteta i u mnogo razvijenim i osvještenijim društvima nego šta je Hrvatsko, bi se izvukao. On je primjer apsurda više zakona,ne samo zakona o mladim vozačima,tako da i nije baš pravi primjer,koliko god se to činio. Ja sam ga naveo samo kao tipičnog ubojicu za volanom,ovome iz Makarske se posrećilo,pa je odjednom ubio dvije cure..da je ubio jednu po jednu u periodu 10g,možda se drugi put i ne bi izvukao,na drugoj curi. Ovako,dvije odjednom,šta je to. Hvala doviđenja. Ja sam iz uzorne obitelji,vozim 745Li i popušite mi. To je suma summarum. @ mr.ex shvatio sam,sve pet ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
ma mislim da je zakon ok, neznam u cemu je fora, ionako nema nitko sa 18 love da si kupi neku pravu pilu, u prevu pilu ne stavljam razvaljenu bmw kockicu od 130 konja jer je twingo od 100 namaze uzduz i popreko... onaj o ima lovu sa 18 da si kupi golfa gti-a i takve fore, ce ga kupiti i voziti jer mu ionako nitko ne moze nista zbog 'obiteljskih razloga'..... edit: daj si pogledaj twinga 1.2 turbo, pandu od 100 konja i jos neke takve autice pa ces hvatiti da ako znas voziti i sa mozgom 18-godisnjaka ti svi mogu puhati.... najvazniji je onaj konj u glavi, taj konj radi razliku na cesti
#43 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam kako mi je ovo promaklo... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |