|
![]() |
#31 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Samo neznam zašto ne radi sa mojim :/ Ajd, evo upravo se updatea Hvala još jednom.
![]() |
![]() |
#32 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Meni radi super, evo bas igram ... Nick Necto pa me potrazite ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
eto ja sad probo i sve radi savrseno i to jos na frisko instaliranu vistu, samo dernuo na ikonicu i sve 5 ![]() NP Hammer ![]() Bitno da nas ima i da se skupimo. BTW: Moj nick BeowulfCro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
kolko uopce ima ta stvar mb? ono cekam da se mi pocne skidat i uopce se ne mrdaju minute ono di pise.. a na njihovom webu nisam nasao za skinut... ako ima manje od100 jel moze tko ako ima neki ftp server uploadat... instalaciju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ček pa kaj igra je izašla??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
♪☺☼☻♫
|
Citiraj:
xGAME Izlazi u trecem mjesecu valjda, ovo je open beta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
♪☺☼☻♫
|
http://www.fileplanet.com/ Tu registriras FREE account ako nemas i kliknes ovu slikicu di pise Battle Forge i sljedis upute ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
♪☺☼☻♫
|
Official Announcement Skracena verzija: Moje pare s ovim sistemom nece vidit gg EA ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Registered User
|
Damn, ovime sve pada u vodu.... Uzas.... Prvo najave full free, navuku ljudi i bubnu da ce se placar... Nemam komentara... hammer_of_thor meni je poclo trzat od kad sam natraga na visti. Na xp sve na max na 1920x1200 stalno preko 100fps, a sad kad je dernek onda trza kad skrolam :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
A baš su me razočarali. Kak bi lijepo bilo da ostane besplatan... :/ Inače, napravio sam si dobar zeleni deck i brzo se navukao na njega - razara ![]() Sad sam jos ubacio 2 vatrene karte (neki sa 1100 damagea a zahtijeva 1 fire orb) tak da mi on ovak fino dođe, te neku bombu ![]()
![]() |
#54 |
Registered User
|
Jeje! Zeleni je brutala. Ako ti treba koja karta samo me dodaj pa mi whisper bubni kad me vidis online! Ja sam ti BlazeCro Sto se mene tice i ja cu igrat do kraja bete, ali uz toliko placanje ne namjeravam.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
evo reko da probam pa ako mi se svidi i svidila mi se, doduse nije da ima baš konfiguraciju za igrat pa malo trza ali je igrivo(navikao sam već). IGN:konjo pa se javite |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
♪☺☼☻♫
|
Evo BF Client je sada FREE ![]() Citiraj:
Ovi koji su bili u beti, pa ako necete igrati dajte mene podatke od beta accounta vaseg pleaseee ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
Citiraj:
Ček šta sad? Jel igra free na kraju ili ne? (full verzija) Ak je besplatna nabacio bi ju rado
![]() |
![]() |
#58 |
♪☺☼☻♫
|
Besplatna je ![]() Ali nove karte ipak tribas kupovati s BF Pointovima, koje kupis pravim parama i BFP nemozes dobiti igranjem. Iako sam vidija da leekovi trejdaju gold za BFP, tako da se moze valjda i skroz bez ikakvog placanja dobiti nove karte. Gold se dobije prelazenjem misija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Da oživim temu, navukao se na ovo danas ![]() Nick: Odinarius Pa me nađite ako još neko igra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|