|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
I to bi bilo to, isprobano i radi 'ko sat. ![]() Još jedna savršena extenzija (meni inače 42. koju koristim). ![]() Svaka čast i drago mi je da sam i ja dao svoj mikro-prilog njenom usavršavanju. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Inače, baš gledam da li bi se moglo što unaprijediti...možda jedino kad bi postojala mogućnost odabiranja primatelja poruke također i direktno iz imenika. Recimo, desni klik na ime unutar imenika trenutno nudi samo kontekstnu naredbu "Obriši", možda bi mogao dodati i "Pošalji poruku". Btw, da li postoji mogućnost slanja iste poruke prema više primatelja odjednom? Npr. u "Imeniku" odabrati više korisnika sa Ctrl+klik, pa desni klik i "Pošalji poruku". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni meni ne radi... ![]() Poruka NIJE poslana. Provjerite vezu s internetom i dostupnost vip.hr portala! 02
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Meni radi program VipSms ali se prvo moram logirat na vipovu stranicu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Jeste spremni??? ![]() Uskoro stiže verzija koja šalje na SVE mreže... Ako nemate instaliranu Kapljicu, sad je vrijeme da je instalirate, bilo koju verziju, jer će vam se krajem idućeg tjedna updejtat nova, koja radi SVE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
EMP moderator
|
Isto ide preko VIP-a ili...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
Da...sve isto, samo što će poruke biti moguće poslat na sve mreže! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
EMP moderator
|
Još kad bi napravio i verziju za T-Mobile... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
Evo nove verzije.. šalje na SVE mreže ![]() ALI zbog problema s update sustavom potrebno je ručno nadograditi ekstenziju tako da instalirate verziju 1.7 ponuđenu na http://www.kapljica.net/kss Pozdrav i uživajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
Datum registracije: Sep 2008
|
sve je u redu verzija 1,7 radi na sve mreze |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
Datum registracije: Sep 2008
|
izasla je danas nova verzija 1,8,meni sve uredno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
problemi??
HIiM raja, meni na 2 računala ne radi kapljica?? Kako je kod vas ostalih?? primjetio sam to jučer... ![]() EDIT: ponovo fercera od danas (31. 5.2012.) Aleluja Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 31.05.2012. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ima netko install od kapljice? Uzasno sam naviknut na nju, pred par dana sam reinstalirao firefox i nikako ne mogu doci do nje. Na download.hr se skine neki drugi program. Imao sam najnoviju verziju FF-a i sve mi je sljakalo, ali sam morao iz drugih razloga reinstalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Meni već par mjeseci ne radi kak spada. Ne mogu se logirati preko njezinog toolbara nakon startanja ff već se prvo moram logirati na vipovoj stranici.
![]() |
#50 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Jel se može nabavit kapljica gdje??? službena stranica više ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Danas sam morao napravit deinstalaciju Windowsa i time sam izgubio onaj addon tj. kapljicu sms sender. Da li ima netko možda taj file na kompjuteru kako bih ga mogao instalirat Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2014
|
Dali mi ju mozda mozes poslat na mail ili negdje,jer nesta ne mogu skinuti s neta? Hvala =))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Upravo skinuo i radi sve super. ![]() |
|
![]() |
![]() |