|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
evo ovo su malo bolje slike treba jako pažljivo lemit jer je bakreni vof jako tanki tako treab i sa druge strane jer se tako dobije jači signal najbolje bi bilo kad se zalemi jer je poslje lemljenja spoj lema jako krhak i mogao bi puknut ![]() pa bi bilo dobro špricnut malo super ljepila na spoj da pojača spoj
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
lkw----------------------------------------------lkw
mene točno zanima kako bi se ta biquad antena montirala na satelitski tanjur da li ona mora biti uperena prema fokusu tanjura kao LNB ili suprotno?
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#33 |
Premium
|
lkw_pkw
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
lkw_pkw
jel može biti aluminijska pločica umjesto bakrene?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koristi EDIT. Mozeš koristiti i poklopac od Zepter šerpe, ali je onda učinak manji (iako Zepter šerpa košta k'o suho zlato).
![]() |
#36 |
Hull
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
To nije biquad nego 4Quad, i daj se nauči koristiti edit ili multiquote... Onu svoju "antenu" okreneš prema tanjuru, naravno dobro ju zaštiti da ne pokisne il šta već... I wtf si tamo sve pospojio, vrući kraj i mase itd... Istina da kod tih frekvi nema klasičnog kratkog spoja, al svejedno... IMO sjebo si karticu... @ Nikky - ova od 10dBi je nekolko puta bolja od običnih, i vjerujem da su deklaracije točne ![]() ![]() Unutra su 3 zavojnice i 4 štapića, dok je kod 8dBi izvedbe samo zavojnica / štapić manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
lkw_pkw
nije masa spojena to ti se čini spojeni su gornji kraj i donji kraj voda od prijašnje antene vjeruj mi znam što se dogodi kad spojiš na masu nije mi ovaj prvi na kojem sam radio ![]() probao sam stavit u metalnu cijev ali ne fukcionira jer mu metal smeta zato wireless stikove stavljaju u plastično kučište.
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
A i moram izraziti sumlju u njezinu deklariranu snagu...taj dizajn i 10dBi...mozda u nekoj teoriji ali u stvarnosti.....nisu omnice bezveze bile sve onako velike dok smo ih jos masovno koristili za APove, trebalo je puno vise zavojnica da bi se iz tog dizajna izvuklo deklariranih 8-12dBi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jučer sam prišarafio antenu 10dBi, signal se na istoj etaži poboljšao tj. skoro uvijek je na 5/5 crti za razliku od prije gdje je bio na 4/5, AP je u kutu krajnje sobe i prolazi kroz tri zida bez problema na udaljenosti cca 10m. U stanu ispod sada je signal dijagonalno oko 3/5, dok u sobi ispod AP-a je 5/5. Uglavno poboljšanja ima ali ništa spektakularno. LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|