|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ja još uvijek pratim i čekam tebe da postas svoj screenshot sa konekcijama i da ti koja konekcija traje duže od 24h. WoW će te maknut sa servera par sekundi nakon DC-a sigurno. dajem svojih 8 charova na 70 kao ulog protiv tvojih tvrdnji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo vam moja konekcija koja traje duze od 24h http://i38.tinypic.com/14scp4z.jpg
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
war 3 nemoze prezivjeti disconect od 2 sec nikako . udji u router i reconectaj se i vidjeti ces. ako govorimo o battlenetu .
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj: Gdje premosti? Javi tvoj ISPu da ne prekida konekcije od te igre jer je to super vazno pa premosti na prvog susjeda koji je online i ceka da se spojis na net opet? ovo podebljano je moje |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
OK, ustvrdili smo da je potpuno normalno da se svakih 24h reconnecta. (promjeni se IP adresa). to traje obično par sekundi, ali se moze i malcice oduziti. i to je to, sva ova ostala prica nema smisla |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo me, probudih se ![]() Ovak, ovaj reset modema/routera je bio njegov interni reset svih kompova na lanu(2-4min) koji nas izludjivao jer je bio svaki dan oko 19h kad smo uglavnom igrali(5 kompova na nekom D-Link routeru koji je bio na ukletom Siemens DSL modemu), ovas SS nije sa siemensa(kojeg nemrem dobit vise ali predstavlja istu stvar) nego sa KASDA: http://img.w3dizajn.net/images/Kgly0.jpg Dakle uglavnom da skratim, ja sam ZABRIJO a kad zaserem i priznam ![]() ![]() Sad me zanima(ako bi netko imao volje) nac ili mozda zna dali (ako da i kako) pvpgn prezivi tu IPSovu promjenu mog public IPa? Hvala. ![]() PS @Melani nick i avatar su ti ono, totalka gay ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Nick mi je Ime starije kćeri!! Avatar je sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Guest
Datum registracije: Feb 2007
|
ima nesto sto se zove dhcp servis (on se nalzai na serveru) , on ti nakon nekog vremena promjeni ip adresu i to se zove dinamicka ip adresa, a ti hoces staticku , kao sto se vec spominjalo to se naplacuje samo ime govori "dynamic host configuration protocol" |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Kiflica sa sezamom
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Što se tiče ovog prtsc-a, tu mijenjaš lease time (vrijeme valjanosti) IP adrese u lokalnoj mreži i ti si imao problema s time što ti je računalo svaka 24 sata tražilo novi LAN ip od kasde (koja je dhcp poslužitelj u LAN-u u tvom slučaju), a dodjeljivanje tog IP-a može potrajat koju minutu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|