|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Mogli bi se naći jednom svi iz guild koji igramo cod4 pa odigrati zajedno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Banned
|
Citiraj:
Ja i Jugg smo razbili sve na FF u Chinatownu. BTW je li se sprema naš server, i koliko bi koštalo? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jucer je bilo zakon. cekao sam vas u 2 ujutro da se revansiram. jer sam totalno zakazao jucer dali se vama dogada da kad igrate previse da pocnete slabije igrat. a nakon neke pauze da bome gazite. jer u zadnje vrijeme kad igram samo letim naprijed ko muha bez glave kad se vidimo danas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Proglasavam privatni PC Ekspert TDM server Sluzbeno otvorenim uz pomoc Gospodina °¤•ߣăĐ€•¤° smo rijesili manje bugove i one vece vece on zbog velikog doprinosa admin na severu i forumu. Server je TDM scripta je vrhunska i zasticen je lozinkom koju cu stavit na guild stranicu da mogu vidit sam clanovi . Ja hostam server to znaci da je upaljen sam kad sam ja na komp te za igre i to obratite se meni i ja ga pokrecem ima 16 slotova a mogu stavit i vise. Uskoro je war protiv saveza kojeg smo nasli na serveru Zahodska Školjka ![]() te ce kad se dogovorimo za vrijeme svi biti obavjesteni hvala na citanju ![]() P.S: Zna ko kako na xfire guildu napravit vjesti ili enst tak da vide sam clanovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
|
BTW hoćemo napravit neku listu želja. Npr ja bi samo peglao Sabotage i TDM. Od mapa sigurno nebi Killhouse. Znači ono kao što je bilo za C2Y! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
meni je tako svejedno sto ce se igrati ! ![]() ![]() bitno da je ekipa dobra i da nema űbersupernadobudnihprofesionalnih klinaca od 13 godina koji nemaju nista drugo radit osim igrat cod po cijele dane ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 26.10.2008. u 14:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
meni se u zadnje vrijeme igra sd, sabotage i slicno. ide mi na zivce kad se nade 30 ljudi pa puca bez prestanka. od mapa bih molio da ima (ako je moguce) overgrown, backlot, strike <- to su mi najdraze pozz se vidimo poslije na serveru EDIT: sad sam vidio link za novu temu. glasovat cu poslije tamo, sad nemam vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
Sada bi ti trebao neki stručnjak koji je na TI sa vezama. Mislim da se može lako dignit server sa static IPom, preko nekih DNSova ako se dobro sjećam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#53 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Nisam već dugo igrao COD4, ali evo me nazad. Vidim da svi pišu stavi me pa onda stavi i mene. Amdejac, ali imam acc na xfireu Amdejac1 s kojim se neznam služit. Tuu mač prekomplicirano. Sad pitanjce. Gdje igrate, koji server. Jel ovaj: 78.2.168.218:28960 Ako je zakaj ne dela?
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, xfire:torla1982 Cod4: KrustyTheClown lvl:26 Cod2:KrustyTheClown Imam sam jedno pitanje...da li je server za "sve" ili samo za "privilegirane"? Pod ovo drugo mislim na one sa ispravnim cdkey? Jel ako je za sve onda bi server trebao imati killcam Bok
![]() |
#55 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Legalni cheat.
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
Edit: OBAVJEST danas u 20.00 bih tio da nas vise bude na serveru da malo vjezbamo u 19:50 cu vas sve pozvat na grupni chat na xfire dacu ip i lozinku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ako se moze imati 2 klana onda sam i ja za XF: roby92pz Call Of Duty 4- jedina igrica koju igram MP (za sada), 55lvl Vidi sig:==>
![]() |
#60 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mogli bi nabaciti koju partiju... sad ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|