|
![]() |
#31 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Ne, Gradjanin je odgovarao za njegov Benq model. HG ima dan danas 20-icu IPS koju nikad nije prodao! Toliko dugo im stoji kao demo monitor da ju izgleda nitko nije ni kupio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() nego, nije mi jasno kak se bojao da će mu ta reza biti prevelika na 24" |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo mene opet. Još samo jednom sam htio javno pohvaliti Eizo i japance koji su u stanju napraviti savršen monitor. Da mi kolega Visage nije skenuo pažnju na Eizo, ko zna što bi ja kupio. Ovom prilikom se želim zahvaliti i kolegi koji mi je nesebično dao smjernice ka Eizu. Druga isto tako važna činjenica je da 24" wide veličina monitora koja je apsolutno najprihvatljivija, em što se tiće same veličine slova, em što se tiće same rezolucije. Mislim da u vrijeme kad postoje ATI teraflops grafe po vrlo prihvatljivoj cijeni rezolucija od 1920x1200 nije ni najmanji problem. Treče i jednako važno jeste da Eizo ima automatsko podešavanje svjetline sa kojim sam se eto sad prvi put susreo. Samo ta funkcija meni vrijedi kao pola cijene monitora. Što još reći o monitoru pred kojim ni nakon 10 sati rada ne osjetiš umor i ne dobiš crvenilo oćiju. Mogu reći samo: Eizo sjedi, 5. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|