|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Znaci nema sanse da je moja konfa tjera na high u pristojnom broju frameova, ajde valda ce na medium ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
prijavljujem prve bugove idem voziti utrku u kojoj treba pucati po bačvama i usput voziti jer je vrijeme ograničeno (to vam da mehaničarka kad je pronađete ![]() počne se od vile i vozi se do obližnjeg brda i tam bi morale biti bačve, dođem tamo i imam označene mete a bačve se ne vide, stojim i pucam po tlu par sekundi i onda se pojave bačve ![]() sve bačve riješim i vraćam se natrag do vile, uđem kroz velika ulazna vrata s autom u dvorište i nema uopće grmlja, cesta je čudna, most je čudan, vozim se preko mosta i padnem kroz most u vodu ![]() ![]() drugi puta sam pričekao da se most pojavi tj da igra loada most ![]() drugi bug posto sam uspješno odvozio te utrke, trebao sam dobiti nagrade tj otključati neka dobra vozila koja se mogu kupiti kod te mehaničarke, na listi mi piše da imam otključano tj piše da imam naraspolaganju jedan džip ali mu ne piše ime ni ništa drugo, a otključao sam ga s utrkom, sada ne mogu igrati level 1 i level 2 utrke da ponovno otključam ta vozila nego samo level 3
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
može mi netko na pm poslat link za sp3 koji radi kak treba, jer ima pun quratz njih na netu pa onda neki rade neki ne, a neki sjebu windowse...thx upravo sam skinul nekog koji ima 316mb, da li je to parvi |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
odavde skini, ne sa neke čudne stranice http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en btw kako ti piše, veličina može biti od 97 KB - 867 MB, a to ovisi o tome što ti sve treba (ako imaš sve update do danas onda će SP3 biti mali)
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Objavljena HCL-ova recenzija igre: http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=268&select=18 Razočaravajuće loše. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Očajno loše.Žali bože bandwitha.Inače imam želudac,ali ovo je stvarno degutantno. ![]() Nemojte ni pokušavat igrat,skinut sa steama ili bilo kakvu drugu radnju s ovom igrom,jer ovo je materijal za puštanje niz šolju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Sir Paški
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
Zahtjevno,grafika u kurcu,dosadnjičavo,konzolitis,priglupa kamera itd. To je primjetljivo u prvih pet minuta igre.Dalje zbilja nisam imao volje. Ali ono što je prelilo čašu je bilo onako neka zatupljenost,odjednom me puko film pa nećeš valjda trošit vrijeme na ovo,i ekspresni remove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
zna li tko kako proći onaj tenk u kući.popnem se na isti stisnem treću tipku na mausu i otvori se poklopac ali dalje ne znam koju tipku treba stisnuti ,sve sam probao ali ništa.koja tipka je u pitanju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ak ti je šanžer onda reload ak je noga space i treci tip je use ilitiga e |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Za tank mislim da moras stiniti r i onda space brzo stiskat da bu uspio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
Hm,zanimljivo.Kod mene šteka ko smrt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moras iskljuciti water effects. To najvise gusi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Banned
|
To je onda druga stvar od sve na high. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pretpostavljam da je igra donekle zabavna u multiplayeru, ali SP je jednostavno nezanimljiv , igrivost je loša , AI je toliko visok da se praktički ne kuži razlika između misije gdje vježbate na kipovima i pravih neprijatelja. HP-a ima dosta, pa možete komotno hodati kroz neprijateljsku bazu već problema. Mislio sam da se nepreciznost može smanjiti na neku fintu, ili korištenjem boljih oružja , ali ne. Čak i font je loš i niske rezolucije, tako da i čitanje objectivsa iritira. Ne vrijedi skidat 7GB |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
jedna rijec : PREJADNO. zali boze tih 8 giga koje sam skinuo...jest da je sve na high al moras covjeku pric na 5 m da bi ga ubio jel ti puska puca ko da kukuruze izbacuje...a ponasanje auta da ne pricam...
![]() |
#58 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ak vam je dosadno, uštedite 8GB i skinite bomberman online - > http://www.bmoworld.com/ 10x bolja igra, a nema ni 50mb |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
bomberman je naj igra ikad!!! hvala za link,vracam se u mladost!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|