|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
istina napokon sam odlućio idem s paladinom igram na privatnim sada tbc jer nema ih puno na wolk beta |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Samo da pitam dal ste probali LotRO? Da se neko ne bi uvrijedil sa mojim prijašnjim postom: WoW je za moj pojam prešaren i preplastičan da bi izgledal ko neka ozbiljna igra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Grafika i izgled ne definiraju (ne)ozbiljnost neke igre. LOTRO sam probao i od plaćenih bih ga svrstao pred kraj ljestvice. Totalno razočaranje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
WoW sam probao i od plaćenih bih ga svrstao pred kraj ljestvice. Totalna smijurija. S druge strane LOTRO igram preko godine dana i jedna je od najboljih igri. Probao sam gomilu free MMO-a i svi me razočarali i dosta koje se plaćaju s istim rezultatom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Na žalost, kao ljubitelj Tolkiena, LOTRO me totalno razočarao. WoW je najdorađeniji glede party play-a, end game-a, a meni je osobno bio najzanimljiviji i dok sam buildao lika do kraja. Na žalost, pošto nemam više vremena, ne želim plaćati pretplatu, pa igram Archlord i malo Rohan. Niti jedna ni druga ni do koljena WoW-u (a ni LOTRO mu nije niti do koljena, jedino što igrača zajednica WoW-a već svima ide na k.).
![]() |
#39 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
perfect world international - bespla i zacudio bi se koliko dobru grafiku ima (i ne, ne vrijedi ti gledat youtube filmice, zato sto svaki od njih graficki suxa) i koliko je ispolirana igra a evo i action mmorpg (teski naglasak na PVP) sa cryengine2 (engine koji pokrece crysis) http://feature.mmosite.com/content/2...136040,1.shtml inace ne preporucam ti niti jedan mmo, posto vecina njih izaziva ovecu ovisnost i kad se jednom ufuras u igru tesko je odustati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S: os ti igrat to da imam kompica u igri.Lepi ženski likovi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Banned
|
Citiraj:
ali perfect world je inace ne bih ti savjetovao da kupujes ijedan mmorpg prije nego sto si ga probao mozes probati wow trial (2 tjedna) i eve online (10 dana ako se ne varam) ja sam probao obje te igre i nisu mi se svidjele (pogotovo eve online) probaj neki od tih besplatnih mmorpgova pa ako ti se svidi koncept istrazuj i druge www.mmosite.com ima listu mmoa koji se placaju i onih koji su bespla pa istrazuj tamo malo dok ti nesto ne zapne za oko ali svi ti mmorpgovi ti dodju na isto 90% igre se svodi na grindanje a ostatak na dungeone partije i pvp ono, nekima je to zabavno ali koncept brzo postane naporan ali ako si bas zagrizao, toplo ti savjetujem perfect world international bespla je, ima pun k sadrzaja, nema loadanja u igri (cijeli svijet je jedna ogromna mapa), imas siege wars, imas internet radio integriran u igru (i igraci mogu sami birati koje pjesme zele slusati na njemu), dosta igraca iz hrvatske, itd zacudio bi se koliko su ti besplatni mmorpgovi u biti dobri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
probo sam perfect world nesto mi je presvjetal i neke bube za ubijat ![]() ![]() Cekam da izadje trial za warhammer online il privatni server da probam da ne bacim novce ko na guild wars ![]() Ak ima neko buddy key il nes da probam bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
tako ti je u svakom mmorpgu, pa cak i u wow uvijek na pocetku ubijas neke blesave bube Citiraj:
guild wars je u vrhu sto se tice mmo igara i stvarno mu je tesko naci mana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
Sta buddy key jel a cul sam da connan nije nekeaj al svaka igra zasluzuje da je se barem proba ![]() Al nekako me vuce war al encu bez probe nist kupit sigurno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
je, mene je GW jos najduze drzao. probao sam i wow, silkroad, eve... i od tih ostalih mi se povrh GW-a jos najvise dopao EVE. pravi cisti mmo, odigrao sam 14 dana trial i odustao. sto zbog cijene prepaida i zbog velike kompliciranosti. (nije da sam glup, ali opet.... ![]() wow... nekako pre djeciji. jako glup pocetak. itd. od tih masivnih cekam GW2. ali mislim da nece biti kao prvi ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja bi ti preporucio bolje WoW...a sad ti kako hoces,na tebi je odluka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
|
evo ti trial na wow https://signup.worldofwarcraft.com/trial/index.html meni se osobno uopce ne svidja stih igre ako ti je smetalo ubijanje buba u perfect world, onda ce te i ovdje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|