|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Pa ne bi dao pod jedan iz principa novce za grafu u vrećici ![]() Taman da je ATI X1200 sa 20 pajpi ![]() Mislim-koji je to osjećaj dati hrpu love za komad hardwarea u najlon vrećici??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Ma znam da je glupo dati 5000 Kn za grafičku u vrećici - to je tako jadno , ali kad malo bolje promislim što dobivaš u kutiji - par igrica , manual , drivere koje opet moraš skidati s interneta da budu WHQL certificirani. ALI , uvijek taj ali , onda bar znaš da je to finalni proizvod . Paške je rekao da će vidjeti je li to final product tj. revisija 1.0 ili tako nešto. E da, kad budem kupovao mogu li nekako na PCBu pročitati je li to final product tj. što bi trebalo pisati i gdje npr. revision 1.0 ??? :confused: PAŠKE HEEEEEEEEEEEEEEEEELP !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
Citiraj:
skoro 5000kn za kartu, e ako nije final sample->no chance!Ako je, then we're talking!Ne znam što bi trebalo biti na PCBu, ali za pretpostaviti je da piše nešto na njemu-neka verzija itd.Također je bitno što piše kad se komp boota-ima li ono upozorenje THIS IS AN ENGINEERING... ili nema i sve normalno izgleda.Možda imaju pošiljku namijenjenu nekoj firmi koja odmah slaže kompove pa je zato bulk.Uglavnom, ve-ce-mil ju ima odmah dostupnu.A i ako im ti i ja izkeširamo gotovo 5k krznatih na ruke, ima da naruče s Mjeseca... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
|
Ma recite vi kaj hoćete-ali meni neki aspekti ponašanja u Rvata nisu bistri padagabogjebe ![]() To su novci koje si ukrao, zaradio, posudio...kajgod bilo... Da ti neko da u birtiji pivu ili sok ili kavu u kartonskoj čaši-popizdit ćeš na mrtvo...urlat da kakvo je to jebeno ponašanje, da za svoje novce hoćeš pit ko čovjek ![]() Da ti treba u dućanu zamota 2o deka podriguše za sendvič bez papira i skup sa frtalj kruha hiti u prozirnu vrećicu za zamrzavanje, zaveže je sa pol čvora i naplati-ajojjjjjj.....prosječni Rvat bi A:zatukao dotičnu B:zasuo dotičnu psovkama od kojih bi i kurva pocrvenila C ![]() ![]() ![]() ![]() Da daš pet tisuća krznatih za kaj ja znam sedam dana u hotelu-jambral bi na poslugu, hranu, piće, ponašanje konobara i ružne i debele čistačice ![]() Jer-pa za boga miloga, ja sam to platio i valjda mogu očekivati BAR NEŠTO za svoju lovu... Evo na kaj nas je navukla informatička industrija.....da dođeš ponizno sa svojih pet tisuća kuna i još budeš zahvalan papku na pultu kad ti je drmne na stol ![]() Grafe su i tak superskupe, za nepunih dvije-tri godine su postale najskuplji dio računala. Ovo je sve skupa malo pre bezobrazno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Jelc imaš pravo , i ja tako mislim . Pa sramota je da mi stvar od 5000 Kn daju u vrećici koju su kupili u china shopu za 3 lipe. Ali pošto je ova Hrvatska zaostala za svijetom onda se moramo pomiriti i ovako , valjda . Nego , ako bulk košta 4800 Kn koliko će tek koštati retail - on zna biti i do 15 % skuplji . Zvao sam i Hgspot , a oni nemaju još nemaju ni ponudu proizvođaća da naruče te grafičke, znači ostaje nam WC-mil . UPDATE : Evo sad mi oni objašnjavaju da su dobili bulk karticu jer ih je NAVODNO gainward poslao više u jednoj zajedničkoj kutiji . PAŠKE MOLIM TE JAVI SE I RECI ŠTO SI NAŠAO ? Što bi moralo pisati ako je to FINAL PRODUCT ? :confused: HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Najskuplji modeli se NIKAD ne prodaju kao OEM ili bulk A to kaj ti pitaš za reviziju grafe-tak ti je svejedno kaj piše ako je grafa ispravna. Ako te već to toliko ždere-već si im mogel poslati mail i pitati ![]() Proizvođaču a ne ve-milu. Makar ja sumnjam da bi Gainward dilao lošu robu top-modela Nvidie ![]() Ja osobno pratim bar dva mjeseca kak se nova serija ponaša prije kupnje, a ako netko hoće kupiti odmah najnoviji model to je druga stvar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
Pričekaj ga do navečer->onda ćemo znati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Ok , sačekat ću ... Nego mislim da ovaj tip iz Ve-mila ima pravo da je gainward poslao pošiljku 6800 kartica u jednoj kutiji pa se to podijelilo po pc shopovima - evo na nabava.net sam našao već 3 pc shopa koja je imaju istu grafičku BULK : Ve-mil Infoing Diskont24 AJDE PAŠKE POŽURI SE VIŠE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ljudi prikočite malo. Zaletavate se nepotrebno. Nikad ni u snovima nebih dao toliko love za grafičku. Pogotovo u takvoj situaciji kad ni neznaš točno što dobijaš. Za 5000 kn mora da mi dođe doma u dostavi, u drvenoj kutiji s ornamentima, vakumirana, i orna za posao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
|
Citiraj:
Ali zanimljivo-pogledajte ovo! http://www.gainward.de/new/main.html Odite pod shop i pogledajte cijene-čak i dostavljaju!Pitanje je da li u HR, ali svejedno se čini da su u prodaji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
|
Citiraj:
tj. 4809 x 0.78 = 3751 Kn -> što znači da ću ja dobiti 6800 Ultra jeftinije nego što je Paške kupio 6800 GT ( 3980 Kn ) . HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:clap: Kartica je već rezervirana - sad samo moram donesti odluku da li da je kupim za 3751 Kn tj. za oko 500 eura što je za 100 eura jeftinije nego da naručim vani Paške , ovo nije prijetnja , ali ako se ne javiš sat vremena odkad ja postam ovu poruku , zaletjet ću ti se avionom ( kad ga kupim - znači nikad ) u tu tvoju jadnu kućicu !!! ![]() Hmm , malo sam poludio ali nema veze ( pazi se Paške još mi fali samo 8 834 457 eura da kupim avion ) haha Ma opet sam ja poludio, ali Paško daj se požuri !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
|
Ako ti duguje...-pa to ti je na kraju isto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Ekspert iz sjene ...
|
Danas u 4 ujutro idem na poslovni put i umijesto da spavam ja vama pišem brojčeke - ![]() BIOS: 5.40.02.15.02 Nvidia model: P201 Manufacturer model: 900 - 10201 - 0007- 250 E Nema nikakovih naznaka da je inžinjerski model - međutim nema niti naznaka da nije. PCB je zelen. Ako kome kaj ovi brojčeki znaće - uživajte ![]() Kaj se tiće boot screena - monitoru treba cca 20 sekundi da prikaže sliku prvi put - so thats out ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
|
OK Paske!Ja mislim da je to ipak finalni model.Naime, gainward to uistinu prodaje-ali ne znam jel s kutijom ili bez, ali sad to imaju i još drugi shopovi-pa nije vrag da već 3 shopa imaju brdo inžinjerskih samplova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
|
Citiraj:
I da, ona GAMAD iz WC-Mila se još nisu javili...to je valjda kad im pošalješ mail ko da si bacio disketu u bunar-bye, bye... I da, ne čudi me uopće to što su najjeftiniji barem s tom ultrom-osoblje im je nikakvo! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Ne kužim , što mu treba 20 sekundi da mu se upali kompjuter ili da mu se pojavi slika na ekrenu ? Mislim da ću danas ići uplatiti grafičku pa kako bude da bude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
Citiraj:
za kojeg naizgled uopće nema garancije...servis se još nije javio.Imaju li nešto za skrivati?Ako imaju onda to nije dobro... čak i preko firme-to ipak nisu novci sa ceste, moram točno zanti što dobivam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
E sad mi je dosta , zvat ću ih direktno pa nek onda muljaju !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
|
E baš ste mi uljepšali dan, slanje maila ve-milu ![]() ![]() ![]() Optimisti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
Nisam još rekao, ali s inf koji nam je dao Paske, kontaktirao sam Gainward da vidim koji je to vrag!Nadam se da će mi se oni brže javiti od WC-Ve-Ce-Ve-Mila! |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Garancija je jednu godinu . Mislim da ću danas ići uplatiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A ve-mil i info mailom je već odavno ušlo u legendu ![]() ![]() ![]() Kaj misliš zašto... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
Citiraj:
|
|
![]() |