|
![]() |
#32 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
kod mene 2x stara ali odlicna wd-a od 80gb i to sata 1 u raidu odma po instalaciji daje 5.9.... vista je x64 sp1 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
A malo si ipak zabrijao, RAID nije teško sastavit, ali kako već nemaš pojma više ćeš imat problema nego koristi ![]() BTW Šta i nakon RAIDa ne dobiješ 5.9, oćeš OCat HDD sa N2O ili ![]() EDIT: RAID setup sačekaj malo, tj zabavi se čitanjem ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nek mu neko posalje screenshot svih skorova na maksimumu, pa da moze pocet slat frendovima, zasto da se muci sa RAID-ovima i glupostima?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
Najbolje bi bilo da poslušaš savjete kolega i prestaneš se zamarati sa tim.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
I to sam napravio prije reinstalacije u registriju i ništa. Imam kupljenu Vistu i nemislim ništa drugo instalirati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
neznam koja je korist te indeks ocjene no VISTA mi je instalirana na SEAGATE 40GB 5400okr/min i taj disk ima ocjenu 4.0 sto i nije lose jer najmanju ocjenu od svih na popisu je proc Barton na 2.2Ghz, 3.7... |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zabrijao sam da hoću 5.9 i svi koji se kuže i pišu o HDD-ovima nikako da daju prijedloge što bi rješilo moju namjeru. Npr HDD sa jednim pleterom, najnovijom tehnologijom, 300 i nešto Gb, tanki, da se ne grije, da može i u RAID polje, SATAII, 16Mb... Spominju se WD AAKS, Barakude ...410 AS itd. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Stvarno neznam šta si zabrijao na taj Vistin bench ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
#47 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo i WD64000 AAKS ima 5,9 ![]() no samo da ukažem na besmislenost tih indeksa... Moj RAM kad radi na 800 4-4-4-12 dobiva 5,6 dok radi na 1000 5-5-5-15 dobiva 5,9 u stvarnosti gotovo da i nema neke razlike jer tih dodatnih 200MHz pojede mu opuštenija postavka latencija Tak da stvarno ne vidim razloga da se netko zamara tim glupostima
#49 |
Moderator
|
Pa disk i ima na defaultnim postavkama 5,9 nisam valjda overklokirao HDD FFS Dajte ljudi čitajte kaj piše! Povukao sam samo usporedbu kako taj dreq od indeksiranja skalira RAM kako bi ljudi (kojima se da čitat s razumjevanjem) shvatili da taj indek ne vrijedi pišljiva boba
#50 |
EMP moderator
|
Dobro, RAM je nešto drugo... Kod njega u samom radu nikako ne možeš osjetiti razliku od tih 200 MHz dok je kod diskova malo drugačija situacija. Tih 20-25 MB/s koliko je razlika između njegovog diska i novih Seagatea/WD-a se ipak osjeti u samom radu. U tom slučaju je ocjena testiranja diska opravdana. RAM i CPU su ipak najbrže komponente u kompu dok je disk uvijek bio i uvijek će biti najsporiji. S tim diskom kojeg sad imaš, nikako. Za 5.9 će ti trebati novi disk.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#52 |
EMP moderator
|
Rekli smo ti već nekoliko puta - Seagate ST3250410AS od 250 GB, ST3500320AS od 500 GB i WD Caviar 6400AAKS od 640 GB. Koji god uzmeš, nećeš pogriješiti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Dobit ce on brzi disk. Ako ne reci i "najbrzi". No razlozi zbog kojih uzima disk su... jedinstveni! ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#58 |
Moderator
|
#60 |
EMP moderator
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|