|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Koja je razlika između Canona A720IS i Canon PowerShot SX100 IS? Cjenovno su tu negdje a u performansama i kvaliteti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Nece pozalit sigurno. 300kn je skuplji, ali je i 3x bolji. E, aj nemoj biti naporan. Genius je smece, imao, probao, dao im ne jednu sansu, nikad vise. Znaci to nije neka prica rekla kazala nego sam ih kupio i zajebo se. No to nije ova tema, tebe je pogodilo zato sto sam popljuvao proizvod koji si si ti kupio. Buhuhuhu. Ista stvar za sonya. Jesam ja reko da je _nemoguce_ napravit dobru fotku sa njime? nisam. Samo sam rekao da je fotic smijesan u usporedbi sa iole ozbiljnijim foticima. Isto tako je cinjenica da su svi fotici iz klase velicine kutija pljugi automatski glupani. 99% nas ima takve fotice, al to NEZNACI da su ti fotici dobri. Nisu. I ponovo ti govorim. Nece ti ni najskuplji fotic pomoc da ti slike budu lijepe, al je cinjenica da ce ti sa pravim foticem bit lakse. EDIT: sx100 je imho dosta bolji i njega bi prije uzeo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
imam sony w1 .. radi odlične fotke .. nije eos za 5-6 000 kn ali daleko od igračaka ili smeća .. ne sjećam se točno koji su fotići kom 2 ( veličine kutije cigareta ) bili još u igri ali zanm da je moj radio naj bolje fotke .. tko ne vjeruje imam fotke .. pa ajmo usporedit . |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
1 i jedan i drugi i svaki do 3000kn ima ogromnu manu a to je mali senzor citaj: puno suma pri vecim iso vrijednostima odnosnu manjku svijetla,to sto ce "ozbiljniji" canon dati bolju fotku mozda vrijedi za tebe 2 ja nisam kupio taj aparat pa me cisto zaboli,ja imam slican aparat "iste" klase" star 4 godine i radi vrhunske fotke (to si se bar uvjerio) 3 upravo suprotno s najskupljim foticem ce biti dosta teze napraviti dobru fotku. 4 imam genious i prezadovoljan sam ![]() ...da zakljucim,zaboli me i za sony i za canon i genious,ali ..reci da je sony W120 igracka..radje suti.
![]() |
![]() |
#36 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
A nemoj pak biti toliko tvrdoglav... uspoređivati Sony dig.aparate sa "kutijima za cigarete"... ![]() Sony aparati nikada na ovoj temi nisu bili uspoređivani za Canon aparatima već je čovjek zatražio osobno mišljenje korisnika o aparatu do 1500kn. Bilo je nekoliko prijedloga i čudnih suptilnih objašnjenja,no čovjek se na kraju odlučio za Canon dig. aparat i možemo fino zaključiti temu(EOD). Da je kupio i Sony dig. aparat sigurno ne bi pogriješio jer se ipak radi o kvalitetnom proizvodu na području digitalne fotografije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Taj makro od 1cm je vrlo tezak za izvesti sa velikim UZ objektivom, believe me ![]() Ja ipak dajem prednost A720 IS ![]() http://www.dpreview.com/reviews/canona720is/ http://www.dpreview.com/reviews/canonsx100is/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
možda Canon S3 IS ( ak ga se joše negde more najti ) ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|