|
![]() |
#31 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Ti si baš ovako uporan što se tiče nekih stvari Kažeš nisi zahtjevan korisnik, a koji će ti onda vrag neki 3870x2 i Quad core Uzmi lijepo 8800GT i E7200 i ušparat ćeš više od 1500kn, a pošto nisi zahtjevan korisnik dam se kladit da razliku u performansama nećeš ni osjetit |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo pa pogledaj masu ![]() http://www.chieftec.com/gx-01sl.html nevidim zašto bi tolika masa predstavljala neki problem (osim ako nemaš 13 godina ![]() Što se tiče diska, ja ti u svakom slučaju preporučam minimalno 2, npr. na jednom su ti sistem i igre, a na drugom ostale stvari, pa dogodi ti se da staviš nešto pržiti legi i hoćeš nešto malo zaigrati i onda vidiš da to baš i nije moguće (da igra ide glatko), a ako je nešto što pržiš na drugom disku, a igra na prvom, sve će ti ići glatko, dobro ovo je jedan primjer, ako si shvatio što sam htio reći jer pišem i gledam onu tekmu na HTV2 (vatreni vs. neki tamo) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Priviknem se na sve,moze i sve low a moze i high... Glavno da se igra. A kada imam na raspolaganju tolike novce i kada sam odlucio sve potrosit onda neka bude tako!!! (prvi post u jednu ruku ne vrijedi vise)) ---- Buger kuzim te ali drugi disk mogu lako naknadno upikat...(ako me kuzis) Naravno da su 2 bolje-raid (frend preporucio da kupim npr. 2 od 250gb te da bacim u raid,tako bi postigao vecu brzinu) Ali ovo mi je za sada sasvim dovoljno (govorim da sam naviko na 40gb pa ovo mi je veliki korak) ![]() Buger puno hvala na strpljenju!!!! tnx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Sada ti je bolje uzeti dual core proc jer ti na kvadu neće biti iskorištene druge dvije jezgre.To ti je kao četveročlana obitelj. ![]() ![]()
![]() |
#36 | |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
dobro jel ti vidis da imam jedan jedini post????! kakvo nabijanje? to si isto negdje pokupil... i molim te, pliz, nemoj me ucit kako citat forume... nego de ti decko daj nauci malo razmislit prije nego bubnes pitanje ili ista uopce... a ovo kaj si cital da je preko 10kg, procitaj opet i reci di je itko rekel da je to previse i molim te argumentiraj zasto... mogucnost pucanja poda? (osim naravno za nosit sim-tam na lan) uostalom, zaboli me... ![]() edit: da sad imam 2 posta. alaj sam se nabijooooooooo... Zadnje izmijenjeno od: mujica. 26.05.2008. u 23:30. Razlog: korekcija broja postova:p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Fakat ne znam kaj imaš protiv kućišta od desetak kila. Svako kvalitetnije ti se kreće oko te kilaže. Moj CM690 ima prazan nešto blizu 10 kg, a pogotovo, ovako natovaren. Jest da je muka kad treba prašinu čistit ispod njega jer je na stolu, al hebiga, to je jednom ili dvaput tjedno, trpi... ![]()
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
tko ovdje vidi uljeza ![]() ![]() nego jel ti ozbiljno kupuješ komp ili?
www.hardveraj.hr Zadnje izmijenjeno od: McG. 27.05.2008. u 01:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
lool Pa cudno mi zato jer sam gledo par kucista i sva imaju manje od 10kg (oko 6)... Jedino zato Konfu sam slozio i dodje tacno koliko i imam! -jedino ako mislis da uzmem 2 od 250gb do 600kn Vidijet cu i ovu opciju!!! i 500gb mi je sasvim dovoljno i ne treba mi vise... To je stvar korisnika a ne Vas... Jedino ako ima tko 500kn viska pa... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Na kraju upiko ovo: 4gb Crucial Ballistix Tracer ASUS P5K Premium/WiFi-AP Core2Quad Q9450 3870x2 Toxic Corsair 650W TX CHIEFTEC GX-01BW-OP 500gb Seagate 32 cache --------- komentary? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 | |
Premium
|
Sve je naruceno ali nije jos nista doslo,ovaj tjedan. Ne mislim clockat (barem ne sada...) Citiraj:
Maticna mi se cini ok,svi je hvale pa reko... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
1. ogromno je iznutra 2.uzasno kvalitetan materijal izrade,pogotovo stranica koja se otvara (nije od nekakve sugave palstike) 3.puno mjesta za coolere imam ga vec 2godine i nisam pozalio ni sekunde sto sam dao 1100kn za njega! 4.protok zraka je odlican (naprijed uvlaci 120mm a pozadi izbacuje 2x80mm)... evo jedini minus mi je njegova tezina,jer kada sam ga nosio na 4.kat u zgradi malo se nisam srusio od muke ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Armor mi je jedan od najljepsih kucista ali isto tako mu je i cijena ljepa... ![]() ---------- I cisto radi orijentacije jedno pitanje. Ova grafa jel ima snage da na 1280x1024 nosi 250fps-a lockano na cod4? Nisam bas siguran... ![]() Pitam cisto iz znatizelje(cod fan) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
TT kucista su losa kucista sa puno ledici za klince da se vesele. Nista vise. Ocito nisi imao puno kontakta sa kucistima da bi mogao procjeniti koje kuciste valja, a koje ne. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Puno,puno važnije je da imaš 125 lock fps,da si bude UVIJEK 125, ne da ti od 200 do 250 hoda ;jer kad su ti fps konstantni,onda puške pucaju "glađe,tečnije",a i naravno važne su postavke igre,i dobar config.Uglavnom,moja preporuka je /cl_maxpackets 100,/com_maxfps 125 i detalji visoko,ali ne da ruše 125fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|