|
![]() |
#31 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
imas UV neonku? daj mi onda sam reci di si nabavio. i uglavnom, to bi se dalo slozit da je neonka tocno iza monitora tako da se ne vidi izravno njeno svjetlo, vec da lagano osvjetljava okolinu bez iizravnog utjecaja na promatraca... posto iam 2 crta imam mjesta za sakrivanje
![]() |
#32 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
tako meni i stoji ja sam je kupio u Dugom Selu jer sam inace od tamo u ducanu pod imenom "elektromaterijali" i platio sam ju cca 100 kn,znaci samo lampa bez lezista ti je 100 kn...i upravo sada sam testirao tj zadnjih par sati upalio sam uv lampu da svjetli da nisam u zamracenom,ubrzao broj treptaja ociju i vidi vraga,nema peckanja=)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
slika je ocaj ocajni ali evo ti http://imageupload.com/~imageupl/sho...ka069.jpg.html fotic mi nije pri ruci!
![]() |
#34 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#37 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Mozemo zatvoriti topic i otvoriti. Kako smanjiti umaranje ociju Ovo je totalno bezveze, kao sto su mnogi napisali prije. ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2015
|
ja kod rada na računalu koristim sunčane naočale.. samo uz posao provodim dnevno 8-9 sati za računalom. Naravno dolazilo mi je do zamora očiju i crvenih krvavih očiju.. jednostavno sam isprobao staviti sunčane i primijetio da mi se oči puno manje zamaraju a crvenila gotovo da i nema(jedino kad pretjeram još 4-5 sati za kompom nakon posla ![]() imam sreću što radim od doma pa mogu ovako.. u uredu bi recimo kolege malo čudno gledali ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sova11. 09.11.2015. u 10:20. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|