|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ve-mulj?
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
U diskontu24 za 560 kuna, 100 kuna jeftinije nego u Vemilu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
daj molim te, na koliko ti je zauzece procesora prilikom gledanja HRT2HD? meni s mojom konfiguracijom to ide od 70 do 100% i ne prikazuje mi sliku kako treba. Iscrtava mi, eventualno, 1/20inu u gornjem dijelu..ostalo je zamuljano, nevidljivi, sve zeleno kod utakmice, pa se mislim da mi mozda fali snage u racunalu, da to odradi kako treba ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
kupujem tv karticu, treba mi da je PCIe, da ima dobar daljinski, da je hybridna, i da naravno radi.. Ovo sto je Neo testirao je odlicna, ima cak dva ulaza, ali je PCI, sto mi ne odgovara, a mislim da je vise ni nema u Vemilu.. Tak da je odluka djlomicno pala na Compro VideoMate Vista E800F.. i sad imam par pitanja... naime, ova ima samo jedan ulaz za antenu, to je kao i analogni i digitalni i kao da je recimo gledam i analogne i digitalne programe? jer analogni su mi na nekoj valjda kabelskoj a digitalne bi probao ulovit sa nekom prilozenom antenom jer znamo da one s ugrađenim pojacalima nista ne valjaju.. hvala Zadnje izmijenjeno od: srale7. 13.07.2008. u 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Stigla mi T750F, ali ne znam kako da prebacim decodiranje HD-a na čip grafičke (sada mi je CPU na 95%)? EDIT: instalirao sam Cyberlink-ov H.264 codec i sada VGA dekodira HD, ali imam problema s aspect ratio u DVB Vieweru. HRT promo HD mi je u 4:3, kada odaberem nešto drugo bude u 16:9, ali ne bude preko cijelog ekrana. EDIT: nakon hebanja sa svim živim postavka pogodio nsam neku dobitnu kombinaciju s kojom za sada sve radi. ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dr. Beast. 30.08.2008. u 12:09. Razlog: Uspio riješiti :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Datum registracije: Dec 2006
|
evo dobio sam ovu karticu (kao zamjenu prvo za Gigabyte U8000, pa onda terrarec XXS HD) i pokazala se duplo bolja od ove dvije. Nego, zanima me da li je moguce snimati u direktno u divx? drugo pitanje je kako radi teletext? Stisnem X ali ne mogu ukucavati brojeve. isto tako je i sa onom malom aplikacijom Teletext koja se nalazi u Program files/videomate |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
pise na njihovoj stranici da moze snimati u mpeg4, ali koristenjem 3rd party codeca. imam instaliran ffdshow, ac3, xvid, ali nema opcije snimanja u mpeg4? a za teletext, nisam ni spojio onaj dual adapter, samo sam spojio digitalnu. probao sam i dvb viewer sa powerdvd codecima, i slika je malcice bolja. i u dvb vieweru stisnem teletext, ucita onaj poseban prozor, ali nakon cca minutu slika se na ekranu zacrni i ne mogu nista, nego prebaciti na neki drugi program. to mi se dogadalo i sa u8000. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Ja koristim DVB viewer pa probaj njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
evo, dva tjedna se "dopisujem" sa Compro Supportom sto se tice problema sa teletextom na digitalnoj televiziji. Govorim o teletextu kad se u programu stisne tipka "X", ne ona mala aplikacija. Morao sam im i uploadati TS file od 400 MB i danas su mi se javili da ima bug u programu (ComproDTV 4) i da ce ga rijesiti u sljedecoj verziji. Ne znam tocno koje, ali rekli su da jos neke Compro tv kartice imaju problema sa teletextom.
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() Evo i ja se ubrajam među vlasnike T750F kartice. Za sada nema još digitalnog signala tu kod mene, ali što se tiče analognog je sve 5 ![]() Jedina zamjerka je što kada je žica od PWR buttton spojena na karticu računalo se pali samo od sebe. Ali možda je to neko kolebanje moje matične i kartice. P.S. @Neo-ST hvala ti puno na detaljnom review-u. Ti si razlog moje kupnje ![]() Evo jednog screenšuta, procesor Intel Celeron 2.6 GHz analogna TV http://i43.tinypic.com/13z0r2r.jpg Zadnje izmijenjeno od: semiRocket. 10.06.2009. u 21:23. Razlog: sliku u thumb :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
@imaticx Ma nije loše, meni izgleda odlično. Jedva čekam da postave digitalni tu kod nas. Na digitalnom signalu je i procesor više rasterećen. Jesam li u pravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]() Imam ATI 2600xt i Compro T750F TV karticu. Na Visti radi OK, ali na Windows 7 slika je pixelasta. Radi samo dobro kad ukljucim "Use overlay surface" stavio sam to na njihov forum i dobio odgovor koji bas ne razumijem (razumijem engleski, ali ne znam sto su htjeli reci) Evo i odgovora: Dear customer, Thanks for your email. We are afraid this is the mechanism issue. Due to VMR proceed the signal from Display card → PC → output , while overlay from display card → PC. The latter will have more splendid video quality due to the signal is "directly" from display card to screen. *The Aero function only work under VMR mode. And we will sugget you can check the feature of your display card. ne kuzim sto trebam napraviti ![]()
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nedavno je Compro izbacio nove drivere za svoje kartice, kao i nove TV aplikacije.Tak da to prvo probaš. http://www.comprousa.com/en/download/vtf-series.html Nadalje, ak i dalje ne štima probaj upalit windows media centar i vidjet kak se tu ponaša. Mislim da bi čak i daljinac trebao šljakat.
![]() |
#50 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
jel moze tko probati jel njemu sve radi OK na Windows 7? i kakva je slika, da li su slova pixelasta?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|