|
![]() |
#31 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() probaj nać na bug.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
HHmmm ... ne vidim zašto napad na redakciju ikojih magazina i sumnje u njihovu potkupljivost. Osobno poznam ekipu iz VIDI-ja. Kaj da velim spaljeni ko životinje ![]() Ekipa PC Playa na čelu s w3k3ng@m ( Igor - gl. urednik ) su ludi ko šibe. Zec dok je bil u Playu je priča za sebe. Sve u svemu zabavna skupina ljudi. Ne vjerujem da bi se prodali za komad HW-a. S druge strane pišu ( SVI ) vrlo površno i bez detalja. Razloga je više. Kao prvo test npr. 35 foto aparata - pa nemereš to razvući na 40 stranica, tak da svaki dobije jednu + uvod. Ipak se to sve štampa ![]() BUG redovito čitam - zato jerbo ga dobijem, pa prikrati vrijeme. Normalno - površni su i bahati, ali imaju dobre kolumne. Drugim riječima - VIDI, BUG, PC CHIP = kraćenje vremena na moru, WC-u, dok se čeka bus isl. Barem za ekipu s PCE-a. Nisu to recenzije koje nas interesiraju. To je za obićnu raju - kojoj su ti časopisi i namijenjeni. Istina je da se klinci " pale " na takove recenzije, ali tu nema pomoči. Zamislite sad da počnu navoditi max voltaže za MBO + FSB koji su postigli s tim i tim postavkama. Pa 85% ekipe koja ih čita bi zujala ko gluhe kokoši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Dobro receno Paske... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
O, pa čitanje svih tih časopisa na WC-u bi trebala postat olimpijska disciplina. ![]() Uzmem VIDI i ne mičem se s WC-a dok ga ne pročitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#40 |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
da, ja recimo vec godinama serem uz bug br 95 gdje su tema broja bili northwood procesori. Dok tako sjedim na zahodu i prelistavam ga cesto sam sebe priupitam nije li to multitasking?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
a što se ekipe iz VIDIA tiče... ja ne poznam nikoga od njih, ali znam da je Teo totalni kreten. to valjda znaju i ptice na granama
![]() |
![]() |
#42 |
nepoznata životinja
Datum registracije: Dec 2002
|
Hm, generalno gledajuci uvijek ima dobrih i loših tekstova i loših i manje loših novinara. Što se novina tiče, mislim da smo svi mi prerasli taj medij. Netko je u threadu govorio koji su mu kriteriji, nisam zapamtio tko (sorry placam ![]() ![]() Što se novina koje su mi došle pod ruku tiče: ![]() ![]() institucija, imaju uspona i padova što se kvaliteta teksta i odabira tema tiče no ipak im nemam puno toga zamjeriti, čak mi je i napuhani stav simpatičan, trenutno mi je draže i korisnije štivo MREŽ@. Smatram da su jedini objektivan časopis u nas (uzeti sa rezervom, ono s USBom im nije trebalo npr.) HACKER sam kupovao kao klinac (još uvjek imam prvi broj), tradiciju je nastavio buraz. Gandalfove kolumne su zakon i to i jedino čitam, a bilo kaj što se Hardwarea tiče je balago rečeno ROTFLMAO, jadna djeca. Kaj se ostalog dijela tiče mislim da su prohodi sa gamefaqs.com , kao što je vjerovatno i pola novina sa neta, ipak za klince koji još uče engleski ok štivo. : giljotinPCCHIP u impresumu stoji službeni antivirus NOD32 (a u tom broju dobio nagradu za najbolji), također mi se čini da je nešto slično bilo sa canonovim digitalcem......nebum dalje ![]() vidi šta? hrpu idijotarija, često se desi da odmah iza buga imaju istu temu, pre laički. : goood :: goood :: goood :www.pcekspert.com još jedan dokaz da elektronski mediji gaze klasične, od odbjektivnosti nadalje. Nadam se da će ostati ovako, jedini pravi papir je wcpapir |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() On me se od svih najviše dojmio ![]() Spaljen je skoro ko Igor - urednik PCplaya - samo na svoj način ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Kaj se tiče časopisa: VIDI: Na njih sam i bio pretplaćen davno prije. Dojmili su me se zanimljivi članci sa početka (ala teleportacija čestica) i ležerni članci. Ali nisu baš korisni. PCChip: Napisah dva članka za njih, i budem još kad nađem vremena. Ekipa je dobra, po mom mišljenju su kod njih članci najkorisniji (ne kažem i korisni, samo najkorisniji od sva tri časopisa). BUG: E, moj "favorit". Bio sam na razgovoru kod njih za novinara. Iskreno, došao sam preko žnjore na razgovor sa Dragom Galićem. Razgovor je počeo ležerno s njegove strane, ali se ja nisam najbolje osjećao jer sam preko žnjore došo. Kad sam mu to reko, govorio je kako oni stalno traže nove autore, bla, bla. Svaka čast na tome. Početak je bio super. Ali, kad me pitao jesam li čitao nedavno koji BUG, a ja reko da nisam (naravno da jesam, ali sam već odlučio da idem u Chip, pa sam se malo igrao s njegovim živcima), čovjeku sam se zamjerio. Kak ja to dolazim nepripremljen na razgovor na posao (dobro je rekao). Ali kada sam rekao da sam bio pretplaćen na VIDI i da je sve to isto sranje, čovjeku se digla kosa na glavi. Totalno je friknuo. Ego mu je bio povrijeđen ko nekom bogatom šminkeru kad ga koka ostavi. Izvrijeđo je konkurenciju i naglasio:"Skoro ni jedan članak iz Vidija ili Chipa kod nas ne bi prošli". I bla, bla... od tog trenutka sam se naslušao sranja i sranja... Kasnije sam od čovjek koji je u BUGu bio od samih početaka čuo da je Galić tamo desno smetalo i da je tamo samo zato jer nema kamo drugdje ![]() Da ne pričam da me htio za testiranje printera, to je ovak bilo:"Kaj bi ti htio testirati?" Ich:"Trenutno najviše pratim grafičke i tu sam najjači" DG:"Otišo nam je Bobinac u HP, pa bi nam trebao netko za printere, jesi zaitneresiran?" Ich:"?? Otišo je Bobinac i JA da ga zamjenim?" DG:"Da, treba nam netko" Isuse. Mislim ili me moja žnjora tako jako nahvalila da je ovaj pomislio da sam ja super čovjek i da ću zamjenit nekog ko je zbog svog znanja pozvan u HP ili jako neozbiljno shvaća svoj časopis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
samo još jedna napomena za "favorita" Dobijem napomene za autore u kojima nađem:"Pod negativno ne smije pisati: ništa ili ostavit prazno jer ni jedan proizvod nije savršen i takvi članci neće, ponvaljam NEĆE proći." Kako mi se kolega Galić smilovao na razgovoru i darovao mi novi BUG da ja jadan malo prelistam (a nabavljam ih za 15 kuna, pa ih u zadnje vrijeme dosta čitam), ja sam ga stvarno prelistao. I znate što sam našao? Tri (rijuečima tri) recenzije u kojima pod minuse piše NIŠTA ZNAČAJNO! A glavno da mu je ego bio povrijeđen na razgovoru i da je rekao da sranja od konkurencije kod njih ne prolaze. A glavno da prolaze sranja za koja u njihovim vlastitim uputam jasno piše da ne prolaze. Toliko o profesionalnosti. I iako se ne smije o plaći, moram reći da se u BUG osjetno više plaća, i da je to bio jedini argument za BUG, ali onakva količnina ega je žalosna... još kad sam saznao da je taj čovjek u BUGu samo desno smetalo, sve mi je bilo jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
casopisi su za plazu... ne sijecam se zadnji put kad sam kupio neki informaticki casopis... ako neki prijatelj kupi malo prolistam i mislim se koliko kasne... ![]() kad sam isao kupit kameru nisam niti to gledao u casopisu iako mi se cini da je to najbolja strana kad rade testove kamera,fotoaparata,prinetra,scannera i takvih stvari... ono ozbiljnije citam na netu... ![]() ps. lipo je citat hakera na plazi... ![]()
![]() |
#49 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() Ali oprosteno ti je. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
E sad si me našao... To je jedna stara slika, od prije tri godine, a još sam se i obrijao netom. Ali mi se svejedno može javiti za jedno 10-15 godina, da usporedimo kak zgledamo. Vjerujem da će moj dječji izgled tad bit više na cjeni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
I ja imam naviku da nekoga nazovem djecom u smislu kao i on. I što onda. To je više poštapalica a u nekim trenucima može dati određeni ton diskusiji. Kada se koristi u pisanoj riječi može poslužiti za popravljanje ležernosti žučne rasprave. Kaj ima veze kak ko izgleda? Meni ne bi dali 3 ovce nacrtane na papiru na čuvanje. Izgožubio bi ih na različitim mjestima. Mitzeku ne bi ni nakovanj dao u ruke jer bi ga rašaravio i pokvario. Paskeu ne bi dao hard na kopiranje da ne sjebe nešto. U stvarnosti je drugačije. Mitzek bi izgubio ovce Paske bi nakovanj pokvario Ja bi malko OCao hard pa bi bolje radio (nikad).
![]() |
![]() |
#53 | |
Sannin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Ja sam se nasalio, onaj na ciji je racun sala upucena je shvatio salu. Svi osim tebe.....DECKO. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Hacker:samo rukavina i Žmirić(kolumna) valjaju ostali su smeće(pogotovo Polovanec(tip za hardver,sramota no coment testovi su svaki broj isti 1.CPU,drugi broj monitori pa opet CPu itd)-Hacker je sve u svemu đubre i još bez CDa a PCPlay na 2DVDa;Hacker je bio dobar sve do Đurovića(novog urednika) bio je dobar do onog broja s WARIII recenzijom od tada su pičke PCPlay:Novinari su ok,najave jadne Hardver miljama od bolji od Hacka.Sve u svemu Ok iako je dizajn i format užas(Hacker bolji ali pun tipfelera tip za prijelom je koma) Bug ![]() ![]() (Prolazna ocjena) VIDI:Isto kao i Bug PCCHIP:Koma ocjene užas jedino što valja su Tip&tricks i software recenzije Zaključak:Časopisi su koma a pogotovo CD/DVDi koji (ne)dolaze s njima Internet majka(i Playboy)Xbit,PCE,the Inquirer,i još neka str..eh da GAMER Otkako sam uzeo DSL nema tog časopisa koji ću kupuiti(osimPLayboya) a prije tog sam svaki jebeni mjesec kupovo pazite sad:Hacker(20.),PCPLAY,VIDI,BUG,PCCHIP i Playboy sad s DSLom sam car(imam ga besplatno jer sam na časopise trošio 180Kn ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Sannin
|
nema dsl- za 180kn... ![]() kao sto rekoh kog vraga kupovat caspoise da saznas nesto novo... ![]()
![]() |
#57 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Inace,na www.gamer.hr imate sve gandove kolumne...mislim da se tamo pojavljuju i prije nego u hackeru. Vjerujem da vecina to zna al eto...mozda neko ustedi 30kn ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: BUG - ove recenzije
Citiraj:
...ma sve je to potplaceno...kupujem kaj hocu, a ne kaj napisu o tome...osobno ne tangiram nikakve recenzije...
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|