|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Probao sam testirati sa svim s čim god se da i svaki put isto....mala pomoć za sve koje zanima sve su komponente ispravne i nema pregrijavanja a ne radi...a da vam otkrijem jedan dio problema ove na oko ispravne konfiguracije,prvi kao i što se obićno zna desiti memorija zeza na toj ploči te odbija raditi na 5-5-5-15 latencijama makar tako deklarirano stoji na njoj te šljaka na 5-5-5-18, manji problemčić ali eto dovoljan da ti uzme par dana života dok ovaj drugi dio problema je daleko kompliciraniji...dakle dva problema koja čuvaju leđa jedan drugom i koliko ti god mijenjao komponenta uvijek restartava na isti način tako da kad taman pomisliš pa da vjerovatno je memorija on ga opet restarta i "shvatiš" da nije memorija pa vratiš svoju "ispravnu" a frendu vratiš njegovu pa uzmeš neš drugo i tako u krug...užas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|