Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.04.2008., 16:35   #31
Sicko
Premium

Sicko's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao.
Sicko je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2008., 16:55   #32
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Sicko Pregled postova
Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao.
Ovako, lijepo je sto decku nastojis pomoci, ali taj tvoj problem ne znaci jer imam frenda sa istim slucajem, a slagali su mu ga u servisu, i da, problem mu je bio kao sto je netko rekao u hladjenju. dakle, decki u servisu nisu montirali kak spada kuler na proc, tocnije stavili su ga bez paste. Dakle problem je ipak u nestrucnom rukovanju, ili mozda u propustu pri slaganju na brzinu koji se svakome moze dogoditi. A i da je u samom hardveru problem, tu ne bi opet bas nista znacilo je li hardver sklopljen doma ili u servisu. Jedina razlika je da kada bi sam slagao doma, sam bi morao i skuziti koja je komponenta krepala pa reklamirat, a ovako nosis njima pa se oni s tim zajebavaju
ABuser je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2008., 17:05   #33
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Sicko Pregled postova
jesi probao testirati stabilnost kompa sa nekim programom tipa prime ili memtest?
Router je offline   Reply With Quote
Staro 19.04.2008., 17:41   #34
Sicko
Premium

Sicko's Avatar

Probao sam testirati sa svim s čim god se da i svaki put isto....mala pomoć za sve koje zanima sve su komponente ispravne i nema pregrijavanja a ne radi...a da vam otkrijem jedan dio problema ove na oko ispravne konfiguracije,prvi kao i što se obićno zna desiti memorija zeza na toj ploči te odbija raditi na 5-5-5-15 latencijama makar tako deklarirano stoji na njoj te šljaka na 5-5-5-18, manji problemčić ali eto dovoljan da ti uzme par dana života dok ovaj drugi dio problema je daleko kompliciraniji...dakle dva problema koja čuvaju leđa jedan drugom i koliko ti god mijenjao komponenta uvijek restartava na isti način tako da kad taman pomisliš pa da vjerovatno je memorija on ga opet restarta i "shvatiš" da nije memorija pa vratiš svoju "ispravnu" a frendu vratiš njegovu pa uzmeš neš drugo i tako u krug...užas
Sicko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno