|
![]() |
#32 |
DJ_Darude kicks ass...
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
LED lamice
Da li se LED lampice na ventovima mogu gasiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mogu li se regulatori od svakog ventilatora pojedinačno spojiti u jedan zajednički ili da se taj prekidač zamijeni jednim potenciometrom koji će ih sve kontrolirati?
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa nije predviđeno da se regulatori spajaju ali stavis na regulatorima najvecu brzinu a ventove spojis preko nekog potenciometra koji ima mogucnost reguliranja vise ventova i s njim reguliras brzinu vrtnje. nisam probao ali mislim da bi trebalo radit, isprobaj ali mislim da ces 95% vremena drzati ventove na min jer ti veca brzina nije potrebna jer je case jeb... provjetreno, pa stoga nece ti bit potrebno ovo gore navedeno! mada bi bilo bolje da su regulatori na ventovima smjesteni izvan case-a kao sto je na antec 1200! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Bi li radilo da se svi kablovi od napajanja ventova spoje na jedan obični Zalmanov Fanmate?
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako je rijeseno montiranje diskove u Antec 900 kucistu? Jel ima kakvog materijala da smanjuje vibracije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa nema neke gume i sl. ako si na to mislio ali kao sto vidiš na slici sarafi idu kroz dvije stijenke pa su diskovi odlicno pričvršćeni i nema nikakvih vibracija u kučištu Ništa se ne osjeti kad se stavi ruka na kučište niti se čuje ikakva vibracija osim lagani zvuk ventova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Rade i mogu javiti da fanmate kontrolira vf900 i 3 120mm led fana i još uvijek nije pregorio. ![]() Izvadio sam kaveze za diskove ostavivši ventove naprijed i stavio diskove u scythe himuro. Komp praktički nečujan, jedino se čuju motori od diskova i tihi traktorski zvuk gornjeg 200mm venta na minimumu. Bilo bi super kad bi se mogao zamijeniti nekim kvalitetnijim.
![]() |
#50 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Da odma uzimam još jedan fan mate pošto bi ovaj od grafe ostavio ovako.
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Trenutno ne mogu slike, ali opis da... Ništa posebno zapravo, skinio 3 venta sa molexa i spojio žice na 3pin kabel koji ide iz fanmatea u vf900.
![]() |
#53 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da malo dignem temu... Uskoro krećem u bušenje 2 rupe radi boljeg cable managementa i nešto mi je sinulo. Kako je napajanje okrenuto ventom prema gore, tako su i kablovi udaljeni od stražnje strane, tj. druge bočne stranice. Pošto bih dobio par cm na kablovima i jednostavnije manevriranje, da li bi igralo da ga okrenem? Znači vent prema dolje... Case trenutno nema rupe s donje strane, ali mogu ih izbušiti manjim borerom. Konfa iz "Moj komp" osim grafe, ali ona je nebitna za ovo. Da li bi to "igralo"? EDIT: kućište je uzdignuto od poda onim plastičnim nožicama. oko 1cm max.
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 07.03.2010. u 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Too much busy
|
![]() |
#56 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Podmetni jos nesto ispod case-a,toliko da bude dignuto 2-3cm od poda/povrsine na kojoj je case,to ce biti dosta za usis na Corsu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
moje napajanje je od prvog dana okrenuto "prema dolje" bez ikakvog busenja kucista i nikad nije bilo problema imam cors 550w |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Too much busy
|
Opet problemi sa napajanjem. Nedavno nabavio HX520 i okrenuo ga ventom prema dolje, ali čini mi se dosta topliji od CX-a koji je bio okrenut gore. Sad kemijam kako mu dati da diše, ali imam problem. ![]() Napajanje ide do malog šerafcigera, a kao što vidite, nožice su točno ispod. Da ih odlijepim, probušim rupu i vratim gdje mogu? Ili da zdravoseljački probušim određen broj rupica bez da diram te nožice? Može li to utjecati na strukturu kućišta, tj. čvrstoću te donje stranice? A mogao bih nabaviti deblje nožice pa ih staviti, nije ni to isključeno.
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
@ borny Dw, neće ti utjecati na čvrstoću kućišta bitno, osim ako se ne namjeravaš brutalno iživljavat na kućištu i puno je lakše izrezati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|