|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
tenkju! ![]() EDIT: zanemarite edit, pocinju mi si pricinjavat stvari. Zadnje izmijenjeno od: The AC. 14.04.2008. u 22:10. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo da malo dignem temu(bolje to neg novu otvarat ![]() zanima me dal velika razlika izmedu x2 3600+ manchester 2*256KB cache i recimo nekog sa 2*512KB cache? imam priliku kupit navedenom manchestera sa garancijom do 1. mjeseca za 250kn,pa jel to oke investicija s obzirom na moju konfu? thx ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
to sto si ti dao je jednojezgreni a ne dvojezgreni. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
eh, promakao mi je nedostatak X2 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Citiraj:
I kakva je razlika u igrama, mislim na frejmove! |
|
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
i ipak je 3800+ proc sa 2x515kib L2 cache... |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
@dobri1: nisam probo jer sam imo problema nekih s kompom,formatiro i tak a igrice nisam onda bas igro al zato se osjeti u normalnom radu ubrzanje a i bolje se kloka tak da je brzi i u single threaded aplikacijama kad ga malo kloknes... nego pitao bi ja da jel normalno da je meni temp jedne jezgre u loadu 8-10 °C visa(trenutno se zadnja 2 sata vrti orthos a proc @2.5ghz i 1.3V u biosu i temp core#0 je 55-57°C a core#1 64-66°C)? sve je kao iz siga,znaci hladen sa 7700AlCu,nego mozda ima veze sto je baza coolera manja od IHS-a od proca pa ne pokriva cijelu povrsinu? probo sam ga kloknut i na vise(2.7 recimo) za sto sam dao i malo vise napona pa je temp ove toplije jezgre debelo preletila 70°C... inace radi se o OVOM procu(kupio ga od mskvorc1) |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
ma ne mislim jos jer mi nes pretjerano i ne treba,dovoljno mi je brz i ovak neg me zanimalo samo do kolko moze ic...i zasto su tolko razlicite temperature :S a inace mi je kuler dobar trenutno jer puse i po svemu okolo pa hladi i memu ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Samo rabljeni, a i u većini slučajeva su precijenjeni do bola i prodavači za njih često traže cijene za koje se prodaju 45nm Athlon II modeli. Ako naletiš na neku dobru ponudu (u rangu 150 - 250 kn), to je IMHO vredu kupnja, a sve ostalo čisto pretjerivanje. |
![]() |
![]() |
#49 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
McG, poceo kiselis djelovat? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#50 | |
-------
|
zelimir83 je danas u 00:14 postal ovo: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma McG je lud ![]() Ja sam zeznul stvar, pobrisao sam post jer je dignut thread star godinu dana, bezveze. Ali pošto je McG odgovoril, potkopo' je moj posao. ![]() ![]()
#52 |
-------
|
Ma zbriši sve ![]() ![]() Odgovor bude tak i tak dobil na mail, pa nema štete ako se svi naši postovi obrišu. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|