|
![]() |
#31 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako ti istekne garancija konfiguracije, a garancija diska još uvijek vrijedi, možeš slobodno tražiti novi disk..ja bi ga tražio i dobio. Ionako taj disk ne bi dao u Vemil na servis nego bi vemil samo prosljedio Msan-u(il sensu..vise nisam siguran)..gdje je kupljen kao komad,a ne kao komponenta. Vracao sam Maxtore par puta..nazalost. To šta su oni stavili drugu komponentu u računalo, to je problem kupca koji nije pogledao što plaća..a prodavači su tu da prodaju i muljaju..oni rade svoj posao.
![]() |
#32 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Mislim da Vemil nikako ne moze dokinuti duze jamstvo pojedinih komponenata od kojih oni sastave racunalo. Ono sto moze je nakeljiti naljepnicu i reci da time daju godinu dana jamstva na konfiguraciju. Tj. kad nesto otkaze nosis im cijelu konfu i neka oni utvrdjuju. Ako nema te naljepnice onda ti sam moras utvrditi koja je komponenta neispravna i odnijeti im ju jer u protivnom mogu ti i naplatiti dijagnostiku za ispravne komponente. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ali ako se nevaram kada ti one sloze konfiguraciju besplatno tebi na racunu pored svake komponente jasno pise grancija 12 mjeseci, i ti takav racun podpises; a da u vise ducana iste komponente imaju drugaciju garanciju i nije novost
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ako proizvođač daje npr garanciju 5god (npr. logitech) a prodavač (distributer) daje 3 god onda kod njega možeš reklamirati unutar 3 god a za ove dvije dodatne se obraćaš proizvođaču i više nemaš veze s prodavačem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |