|
![]() |
#32 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma platil bi mu samo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidim da ste u pijančevanju............ja sam baš došao iz grada.............pili smo vodku...........ja na prazan želudac...........dva sata nisam mogao doći k sebi..........to odmah hvata.......ali je popustilo.......nisam mogao gledati..........jebala me votka i sprajt kada (opet) nisam kupio jeger......ko da piješ etanol............bio sam ko majka........pijan...............neznam kako me već pustilo.........valjda šta sam sjebao dijetu sa 2 sendvića...............vaaaaaaaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Norijada
Citiraj:
![]() ![]() btw svaka cast crvenom krizu................ stvrarno su im dobri sendvici ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
Sta je, jos se slavi norijada? ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Treba kaj skurit??
|
Baš slavi norijadu s 16 godina. Joj Srky, vidim da te još pere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Nadareno dijete? Bah, za pijančevanje ili aute Još dvije godine do norijade.............onda će mi litra biti mala.............jegera naravno.................ali nije ni ta votka loša..............bar me ne boli glava............još. Oprostite na točkicama........nisam baš u stanju pisati neke druge znakove........pa se njima služim.........još sam i crnog otrova "ribara" popio bocu......to je drek.............onaj etanol prije toga je duplo bolji......još malo i kraj godine...........i onda gajba lowenbrau-a ili amstela + jeger + vino od kupine..........opetttću se vrhunski sjebat.........e fišermane...........bar se nećeš dovesti u ovakve wsituacije pih,,,zagorci Još nemogu spavati.......... Danas ujutro sam clockao malo komp. Digao ga na 2300mhz i memoriju na cas2. Jeli ga dobro tako držati ili samo po potrebi?? Srky, vidim da si ti malo xprtniji po clockanju.....daj reci kako ti to držiš s obzirom na trajnost/potrebu/zagrijavanje?? vavavvavavafsapfsafćsgagžjhžhžčćlf ................brggggghh |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Treba kaj skurit??
|
Manajljepše sepije s Žderonjama. Na zadnjem meetingu smose nažderali ko pujceki i u meni je bilo 3 litre pive. hik rok hik. A na kraju školske uopće ne želim ni pomislit kaj bu bilo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
@Ice Fišerman Ja idem na eskurziju 19.06 pa ćemo svratit do krapine,možda te nađem u kojoj birtiji sa glavom u akvariju i kriglom u ruci ![]()
![]() |
#44 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Kod nas u Rijeci nema ništa organizirano, prošle godine je bilo nešto, ali ove godine ništa. Ali i onako svi na kraju završe na Žurkovu, pa je onda sve jedno dali su organizirali ili nisu.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Ex-Gastarbajter
|
Hehe, Žurkovo, uvijek posjećeno mjesto. ![]() Nama se frend prošle godine skoro utopio ![]() ![]() Donesli tri gajbe tuborga(drpili iz nekog kafića ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Pa kao sto vidis u sigu, drzim ga (proc) ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|