|
![]() |
#31 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel zna netko da li postoji podjela na EU i USA servere, te koja verzija se dobije u Algoritma? Ekipa koju znam iz DAOC-a će većinom igrati na USA serverima ako postoji podjela kao i u DAOC-u, ali nigdje nisam našao neku službenu informaciju o tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
prijavio se i ja za betu, pa da vidimo na sta ce to licit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja dobio beta key, počeo sam skidati ali očito je navala pa im preko DL managera ne radi download pa sam prisiljen preko torenta. A to je uzasno sporo.... ...što nisu stavili na rapidshare ![]()
![]() |
#35 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ja ako sam i upao ne smijem reć jer bih prekršio NDA. Al vidimo se možda unutra... ![]()
![]() |
#36 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
DA, ne smijem ništa pričati, tako piše. Imam još 2 gb za skinuti, glupi dl manager nece skidati drugi dio nikako, sa torentom je presporo.
![]() |
#40 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Sorry na glupom pitanju, jel je to igra kao WoW? Di samo možeš igrat na netu i plačat za to? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
hm, ja sam procitao negdje...mozda na ten ton hammeru da ce usa dobit uncensored verzije igre...kao golotinja i te fore... a za eu toga nema...sad ak na to mislis...onda ce valjda bit i podijela servera na usa i eu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Igra je rate: M. Znaći za 18+ ljude, isto taj rating ima i njava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Jao jao, nevjerujem da niko nije stavio link ovdje, postoji hrvatski Age of Conan centar i guild, link je: http://aochr.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
smeghead
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo, završio je PVP vikend, čak su i digli NDA pa ljudi mogu slobodno raspravljat o plusevima i minusevima. Moji dojmovi su vrlo dobri, iako PVP nisam volio niti u jednoj igrici. Novi combat system je stvarno drugačiji i definitivno će imat puno obožavatelja i mrzitelja. Najbitnije stvari: 1. Collision detection: kad nanišanite nekog i zamahnete sjekirom razvalite i njega i svakog tko se nađe na putu, za razliku od dosadašnjih MMOA gdje su oružja i spellovi prolazili kroz "ne-mete" iako su bili na putu. 2. Combo sustav: pomalo zbunjujuć, ali kad se čovjek ufura, moćna stvar iako treba još poliranja. Zahtijeva razmišljanje, pozicioniranje i dobar timing a ne brainless-button-mashing kao dosada. Stvarno se čovjek mora potrudit u borbi. Nagrada su prilično zgodni fatality-i. 3. Healing: Ovaj puta healeri ako žele liječiti nekoga moraju mu se približiti jer su heal spellovi uglavnom radijusni od 5 ili 10 metara, ili pak djeluju u konusu ispred castera tako da se morate isto pozicionirati ako želite healati ljude. Drugim riječima, healeri moraju blisko pratiti događanja na bojišnici i nerijetko ulijetati u samu borbu, a ne kao dosada držati se daleko iza i samo pratiti player-listu i klikati na imena da bi heal-ali. -ovo su najbitnije stvari koje sam zamijetio, ima toga još ali dosta za sad. Gore navedene stvari će definitivno odbiti velik broj "lezi-lebe-da-te-jedem" igrača, jer svarno zahtijeva razmišljanje, strategiju i malo muke. E, da, što se tiče PVE dijela (bio je mali tutorial, do lvl 5) ima potencijala i čini se da će biti odličan. Igra svakako zahtijeva još poliranja, vjerojatno i patchiranja nakon release-a ali definitivno je drugačija od svih dosad i bit će veliki hit. Definitivno nabavljam. Toliko o mom blitz-reviewu, za detaljnije informacije posjetite sužbene forume (na prvoj strani) ili Gamespotov PVP-beta-vikend forum site: http://www.gamespot.com/pages/forums...d_id=909185323
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
meni se recimo nije ni najmanje svidjela,dobio key s gs-a, skidao do subote navečer, instalirao, pokrenuo, spasio onu trebicu, dosao do grupice bandita i ugasio. jednostavno mi nije legao način borbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Gamer 2 the Bone
|
Pa da, kao što sam i rekao ranije, nije za svakoga...u pravilu ili ti se sviđa ili ne. Meni se sviđa. ![]()
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ljudi stiže sutra ak ste u pre-orderu (ja jesam), uglavnom skinete sve to i igrate (moraš platiti 5 eurića) dok ne izađe igra (za točno 10 dana) i onda sa ključem od igre produžite ovo kaj skinete, igra će koštati točno 13 eura mjesečno e da dobio sam war mammotha ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
smeghead
|
Citiraj:
btw ja sam dobio Killer Rhino ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Kako kome. Nevirujem da ce bas biti previse nase ekipe po US serverima, i oni su u drugoj time zoni pa su online kad ti nisi i tako slicna sranja. Nas 40ak domacih vec starta od pocetka na EU PvP serveru (jos nisu objavljeni serveri) i jos ce ih masu se prikljucit naknadno, guild forum http://www.aochr.com/forum/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Ali tip se ispravio, radi se o Lotro, a on uletio na AoC post ![]() Evo kopipejst sa stranice za prijavu: 1 Month Recurring EUR € 12.99 EUR € 14.94 Incl. VAT ‡ GBP £ 8.99 GBP £ 10.34 Incl. VAT ‡ USD $ 14.99 3 Month Recurring EUR € 35.97 EUR € 41.37 Incl. VAT ‡ GBP £ 25.17 GBP £ 28.95 Incl. VAT ‡ USD $ 41.97 6 Month Recurring EUR € 65.94 EUR € 75.83 Incl. VAT ‡ GBP £ 46.14 GBP £ 53.06 Incl. VAT ‡ USD $ 77.94 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|