|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ocito da ovo neki nisu skuzili pa i dalje pokusavaju ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@nino tko ceka taj doceka Njet, ovo ne radi ![]() ali budemo probali nesto novo ![]() http://www.techmixer.com/download-di...or-windows-xp/
.:S:T:A:L:K:E:R:. ![]() ![]() nema vise zippacha ![]() Zadnje izmijenjeno od: zippo. 03.03.2008. u 23:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja mislim da od toga neće bit ništa, o DX 10 za XPe se priča od kad je najavljeno da će bit samo na visti i niko još nije ništa napravio, M$ je potrošio 5g samo na razvoj DRMa za Vistu, ruku na srce ali od svih popmoznih najava funkcija ostvarili su (pa i premašili) jedino taj "feature" i apsolutno ništa drugo... Ako su samo 5% tog vremena uložili u DRM oko DXa 10 vrlo vjerojatno da ga nikad neće niko "razbit" i dovset na XPe, da ne spominjem ona sranja sa alociranjem video rama koja su bila pa nisu bila u DX 10 kad je nvidija usrala seriju 8x00 pa je feature nabrzaka postao "nebitan" a sad se opet o njemu zvoinca oko DX 10.1 AFAIK... Dakle IMHO ko oće DX 10 nek se prebaci na Vistu, ko neće nema razloga ić s XPa, to je trenutno jedina stvar u kojoj ima neke prednosti imati Vistu - uvjetno rečeno...
![]() |
#36 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Jos cu experimentirati, bas me zanima kako ce se stvari u pogledu dx10 na XP razvijati. Mozda neko uspije ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|