![]() |
DX10 na XP-u
Opet otvaram staru temu ali ovaj puta sa sljikicama :D
Naletio sam jednom forumu :fiju: na ovu temu i skinuo DX10 za XP. Naravno, bio sam skeptičan i nisam vjerovao da radi. Napravih RP ako nesto krene krivo i instalirao, pa sta bude :D Evo sljikica : http://shrani.si/t/l/Ti/20dTTMfi/1/xp-dx10-1.jpg iz Everesta http://shrani.si/t/3R/my/4I4AZ5pj/1/xp-dx10-3.jpghttp://shrani.si/t/3o/1J/2XPSYaQe/1/xp-dx10-4.jpg kvragu sad moram ponovo instalirati Crysis da vidim radi li i u praksi ako je neko voljan isprobavati mogu staviti i link za skidanje. Taj DX10 je zapravo iz Viste i preradjen za XP. Majstor ili majstori su vjerojatno Rusi jer je Eula na ruskom. Kontrolirano, nema neugodnih iznenadjenja @edit damn gdje su nestale sljikice ili ih samo ja ne vidim (popapali Janezi ? :D) |
Ajde daj stavi link, i ja ću to isprobati.
|
Može majstore.
I ja bi link |
|
samo 5mb??
|
Citiraj:
pa nije to Office. 5,5 tocnije :D |
ja instalirao...vrlo jednostavno,bezbolno,a radi...:goood:
|
Citiraj:
Treba isprobati u igrama koje podrzavaju dx10, Crysis recimo. Ako tamo radi onda je OK Do onda tesko je reci je li to to. Ajmo oni koji imaju Crysis, prebacite na DX10 i probajte pa javite |
Nadam se da nije samo na papiru
Ova stranica je turbo spora samo oko 60kb/s pa evo RS link (nadam se da se neljutis :P) DirectX10_for_WindowsXP_NpX |
Citiraj:
Jos jednom ponavljam, isprobajte ga u Crysisu. Ja nisam jos jer ga nemam instaliranog ali ako netko ima neka javi je li htio raditi i kakva je slika. Po mogucnosti i koji SS u dx9 i DX10 da usporedimo |
Nemam izbor u crysisu hoću li DX9 ili 10.
Ima netko lijeka? |
posto ne pratim bas directx sheme... zanima me u cemu je tocno razlika ako je instaliran dx10 u windowsima xp?
|
Citiraj:
|
U crysisu uopce nepostoji opcija za very hight tj siva je nemogu odabrat, znači 0 bodova
|
|
Citiraj:
|
@McG pa nije sad fora uključit Very High na neki drugi način nego sa tim "DX10", naravno da postoje 1001 drugi način, ali ovdje je riječ o ovom patchu koji je navodno DX10.
I meni ne radi na COH. |
Citiraj:
|
jesu vas nategli s tim dx10 za xp :lol2::lol2:
|
Pa ne škodi probat..
|
i, jel radi kome ?
|
Ja cu veceras isprobati radi li. Jucer sam morao reinstalirati Crysis jer nije htio raditi ako je prije instaliran DX10. Znaci prvo Crysis pa onda dx. Poslije vise nisam imao volje isprobavati, danas radim tako da cu veceras reci svoju zadnju u pogledu DX10 :D
|
Citiraj:
ne znam niti jednu igru koja izgleda bolje u dx10 nego u dx9 (crysis se ne racuna posto to nije igrivno niti na jednom kompu na very high detaljima i pristojnoj rezoluciji) |
Citiraj:
Svejedno, teoretski DX10 grafika je bolja od DX9... |
grafika je teoretski bolja koliko dx10 teoretski nije moguce portati na xp
|
Dečki ima jedna stvar o kojoj vidim nemate pojma.Da bi igra radila u dx10 treba joj narovno direct x 10.A da bi dx10 radio na nekoj grafičkoj trebaju driveri."DRIVERI" Ako uspijete naatjerat drivere s viste da rade na xp-u onda će vam i igre radit pod xp-om u dx10 modu(naravno ako podržavaju dx10).
Ali ja i dalje ne vidim čemu krpati taj prastari OS kad imate sve "plug n play"(tj.vista i nema problema) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo budem i ja isprobal - nahuškali ste me, nebrem odoljeti. Prvo moram image napravit da mogu 'undo' ak nekaj ne valja. Javim dal valja. Inače sam skinul torrent 60MB. Crysis i WiC čekaju na test...
|
Mali update: za sad to ne radi osim kaj prikazuje kao dx10. Znači instaliran je ponovo WiC i dalje se ne može uključiti dx10 rendering. Crysis mi se nije dalo sad deinstalirati pa ponovo instalirati da vidim dal dela al čim WiC ne dela, ne dela niti Crysis. U Crysisu ne vidim neke razlike niti ubacivanjem gore navedenog 'hacka' za slatkiše sa Vista Crysisa...
Uglavnom isprobano nekoliko dx10 za XP i zasad nula bodova... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |