|
![]() |
#5941 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Komentar na zadnjih par postova ![]()
![]() |
#5942 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5943 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
ajde da i ja budem jednom na vrhu .. http://www.imagesforme.com/images2/6411shot0001.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5944 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5945 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
To je sve. Isključi autodownload.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5947 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ma milsim d aje učinkovit i pluenti čep kad si u blizini riječana tj, glavnog ....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5949 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
jel ima ko za halanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5950 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
A jesi naša uru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5951 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
jebiga,sta da ti kazem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5955 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dečki, oprostite što OTopičarim, al da ne otvorim bezveze temu u kojoj bi replyjevi bili "super", "lol" itd, neka ovdje replyjevi budu "već vidio", "mala daj se makni otuda" itd. hehehe http://img143.imageshack.us/img143/6126/lmao7hw.gif Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 05.05.2006. u 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5956 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5957 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ni ja nisam vidio , fakat je dobra fora ![]() a da se i mlada dama pridruži napucavanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5960 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Nego i mi smo izrazito antiratno nastrojeni - cilj nam je uništiti svakog manijaka željnog krvi koji se pojavi na serveru ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5961 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
BTW aj za jedno 20 min dok zavrsim sa skidanjem idemo "gore" na koji partiju : Drone : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5965 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5966 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Ja sam baš sada za jedno napucavanje ali su mi oko vrata obaveze. Danas ste nadrapali. Upravi se javljam sa potpuno novih Windowsa koju su konfigurirani baš kao i večina vaših. Windows, drivers, everest i SuperPi. Vjerujem da je pretrpanost Windowsa dovela do pada mojih performansi. Za sada još uvijek izvodim back-Up i sl. Moram ga još i nalo OC jer ne mislim da je temperatura procesora od 28 stupnja poštena. I ja imam 36,8 pa je u redu da i moj procesor ima barem toliko. Cijenjeno pučanstvo! Atha nam testira nove mape, tako da zlobnici ne bi rekli da momak ništa ne radi. Ove su prave MP mape nastale sa Map Toolom. Autori su već od prije poznati široj zajednici, tako da dečki imaju iskustva u tome. Još nisam uspio vidjeti što je izabrao jer sam bio u borbi sa Windowsima, ali ću to napraviti i onda ide upload, download, linkovi i sl. Biti ćete obaviješteni o tome.
![]() |
#5968 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, vidim da su nam admini aktivni, sve pohvale... ja idem sada jest, pa se ne idem pucat, vidimo se večeras.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5969 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ja se zajebavao, nisam ni skuzio da si mi se priblizio jer sam htio napravit zadnj kill sa kundakom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5970 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa sto si mislio Ren, da i admini kempaju? ![]() Evo, kako je i RAK rekao, neke nove mape su u planu, pa evo i par eye-candya sa jedne jako dobre mape. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mapu cu jos testirati, nesto sam nabrzinu to jutros prosao, s obzirom da sam testirao na poslu. ![]() Popodne jos testova, pa javljam navecer rezultate. Nekima se mozda ucini poznata, ali sve ima svoje razloge. Jos dvije mape su u planu, jedna je u BETA verziji, kroz 7-10 dana bi moglo biti nesto od nje, a ova druga je gotova ali je takodjer jos u fazi ispitivanja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|