|
![]() |
#5821 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zašto Anđeo, zašto?: stoopid ![]() ![]() ![]() Vidit ćeš ti kad te se dohvatim izdaico jedna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5822 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@AMD neka, treba ti malo dijeta. ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5823 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nego samo izmijeni moju grešku. Word je samoinicijativno "strat" promijenio u "start" smatrajući da je on najpametniji na svijetu. Mod je gotov i dosta istestiran. Niti ne sumnjam da će biti propusta jer je trebalo provjeriti previše stvari bez pomoći suigrača. Baš mi se ne provjerava TDM sam samcat. Gotov je i sasvim novi remote control za Athu. Sada će to bolje funkcionirati. Tako je onaj problem oko prebacivanja sa RO na obican i obrnuto riješen. Igrom slučaja sam riješio i onaj dio da se prikazuju oružja koja nisu dostupna u RO. Sada možemo birati: PowerServer mod PowerServer Rifle Only mod PAM mod PAM Rifle Only mod DM se igra po PowerServer modu jer nije timska igra, bez obzira što piše na ekranu. Poruku o trenutnom mogu ćete dobiti prilikom spajanja na server ili u ASE. To sve još nije na serveru jer bi ga trebao ugasiti, a ljudi igraju. Nije niti hitno za postaviti. Radije dodam još koju funkciju.
![]() |
![]() |
#5825 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Jucer sam uzeo cijeli dan kao trening za garandicu, to je drugi put da sam dulje igrao sa tom puskicom inace sam na cistim puskama ili MP44 tu i tamo kad sam nemac. Inace ne znam zasto se neki bune kad su ameri da nemaju kvalitetnoga mitraljeza, ja uzmem garandicu ili puskicu i ubijem Raka i uzmem mu umjesto pistole MP44 i onda prasis i na daljinu i na blizinu. ![]() Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5827 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5829 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5830 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5832 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Jučer su me tim-mejti dobro izubijali : bonker2
![]() |
![]() |
#5833 |
Moderator
|
![]() |
#5834 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Hvala ti MisterM za lozinku,ali kako server nema auto download nemogu se konektirat,a sa fileovima i zipacima si nisam bas na ti. Opcenito nisam vjest s kompom ali nema veze ,ak nekog nadjem da mi to sredi eto mene. Thanks |
![]() |
![]() |
![]() |
#5835 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#5837 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
U stickyu piše da moraš zzz_PCEmod_v5.iwd samo staviti u main direktorij od igre. I to je to. Samo nađeš gdje si instalirao igru, u njemu je main direktorij i tu ga ubaciš. Jednostavnije ne može. Kada se spajaš na server isključi autodownload.
![]() |
![]() |
#5838 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5840 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
čekaj malo, buljo kaže da sam kemper, danas nisam bio na istom mjestu valjda pol minute... nisi ti vidio kemp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5841 |
Moderator
|
tochno to buljo, renesis zna kempati i po par minuta. ako igrash sa njime niti ga ne primijetish - mislish da je stup. btw buljo, welcome to the team. ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 03.05.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5842 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5843 |
Ex-Gastarbajter
|
primjete me neki, i to dobro, samo malo kasno, pa opet kasno, pa opet.... al danas stvarno nisam kempao, što ne znači da sutra neću ![]() pucamo se sutra, poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5846 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
njemu se disanje racuna kao pokret i igra ga spwana na neki fini camping place. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5847 |
Ex-Gastarbajter
|
e sutra ćete vidjet, samo vi izazivajte ![]() samo nek se zaigra nešto osim CTF, jer ipak se to mora micat tu i tamo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5848 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma ren nikad ne kampira samo ima mali šatorić i logorsku vatricu: lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5849 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
da korak lijevo korak desno, pa se malo nagnes kad atha dodje ![]() iznad vatrice tronozac i rajngla u kojoi se krcka grah, trupac drveta na koejm sjei puskica naslonjena na dva komada drveta da cini tronozac, a ipred toga znak s natpison Ren`s camp site stay out!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5850 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad nas je vise koja je to brutala, nemreš živjet duže od pol min min (osim ak nisi kemper ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|