|
![]() |
#5791 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() PS El Alamein, Moskvu i 25 minuta Rostova sam odigrao sa mjuzom u pozadini ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5792 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
bravo hrkljoosh i rak!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5793 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
vidim ja da je falio kemper mog kalibra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5794 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Vidio sticky, great job! Kao što Andeo i MM kažu, nema smisle usred partije prelazit na stranu koja vodi i onda na kraju bude omjer 9:6 i bar 5 nadrkanih gaymera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5795 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
razmišljam da i ja počnem tim sistemom, ustvari primoran sam na SD, jer je sada samo autoassign, što znači da će njemci dobit vrsnog kempera, koji je za njihove potrebe (ČUVANJE, ako neko ne zna... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5797 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5800 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Za nick, poshalji pm toru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5801 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
evo darth mi je sve podesio tako da ocekujem poceti igrati danas ili sutra. ovim putem pozdrav svoj ekipi i nadam se da ce mo se dobro zabaviti. novi sam u ovom svemu tako da vas molim za razumjevanje u pojedinim situacijama. poz : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5802 | |
Zule
|
Citiraj:
Nemaš se čega bojat, mi se ionako oslanjamo ovdje na team killove. Samo čekaš u svojoj bazi da se protivnici međusobno pobiju ![]() P.s. pripazi na pce miliciju, on ti koristi neki wallhek i ejmobot. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5804 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da tamo hara izvjesni Atha, tatha iskorakha ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5805 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5806 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
kakvo je ovo deinformiranje ... najtoplije je u njemcima ... u njemcima se stalno svi stiskaju i ležiju jedan kraj drugoga .... nove pridošlice uvjek moraju iti s guzicom prema zidu ... u amerima , inglišmenima i rusim nema toga ... govorim iz prve ruke jer uvjek igram na tim stranama ( jer voljim lje ajnfiljd und mojzin nUgat ![]() a athu smo vratili na straight ... barem mislimo da jesmo ..
![]() |
#5807 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Najbolja partija od kad imamo server. Obje strane su dale sve od sebe, presudila je sreca i celicna obrana :clap: ![]() Puno vise ovakvih "susreta", svim ucesnicima cestitke za fer borbu @IceFisherman Stiscemo se u Rusiji jer je bogme hladno a barba Hico ni nis poslao za grijanje. Dobar Schnaps ili Votka, ali nema sta ces. Zato u Africi bjezimo kud koji mili moji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5808 | |
Zule
|
Citiraj:
Vama saveznicima je svaki put kad pobijedite "najbolja partija od kada imamo server" ![]() Samo tako! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5809 | |
herr Flick
|
Citiraj:
ovo je stvarno bila odlicna partija, teska i tvrda O kojim saveznicima ti pricas ? O Rusima mozda ![]()
![]() |
![]() |
#5811 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Pozdrav Stvarno bi trebali uvesti ovo kao lijepi običaj. Da se novi igrači jave ili najave na forumu. Tako da bude što manje pitanja: "Tko je taj?" Samo prati upute MM-a, poštuj pravila i pogledaja tu-i-tamo što novoga ima u stickyu i neće imati problema. Ove zle jezike odozgo ne slušaj. Ništa nije istina. Guzu uza zid i samo naprijed.
![]() |
![]() |
#5812 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5815 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
DA, zato smo vas kasnije nabili, na toj mapi sam dva puta ubio Sama iako je igrao samnom tako da sam ja zadovoljan. Nego zanimljivo je, igrah jucer 10tak mapa sigurno, od 20h do 24h i na svima osim jedne mape gdje me kickalo sam bio medu tri najbolja i nikada ne stavite takvu slikicu na forum ![]() ![]()
![]() |
#5817 | |
herr Flick
|
Citiraj:
PS mi cemo biti bolji ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5818 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() Mislili ste da će te me se riješiti na par dana, ali pustili su me doma. Ali zato bum sutra zaglavil u bolničkom krevetu i čekal na magnetnu rezonanciju. ![]() Mislim nije loše u bolnici, čovjek se stvarnio odmori, ali hrana je očajno loša. Pa kakav bum ja to Žderonja sa 99 kila.
![]() |
#5819 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5820 | |
herr Flick