|
![]() |
#5761 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Možda dođem kasnije, ako mi se popravi vid. Već tri dana gledam samo na jedno oko, a danas mi je tip nakapal oba dva tak da sam izgledal ko zombi. Veli da imam upalu očnog živca, najvjerojatnije od COD2 i da sutra odmah ujutro dođem na hitan prijem u Vinogradsku. Vrlo je vjerojatno da ću ostat par dana u bolnici pa se budete malo odmorili od MENE.
![]() |
#5762 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5766 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5767 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5768 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
OMG to je i meni!!! ja to zovem blinkanjem oka ![]() onak malo malo me cimne oko...užaš...tako izluđuje..pijem neke tablete sa vitaminom E il nečim. pomaže. plibex se zovu. probaj ![]()
![]() |
#5769 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Da se i ovdje zahvalim svima, danas vas možda i poštedim, ko zna... možda i ne, pustit ću vam da se malo izguštirate ![]() Kad smo kod starosti, mene je neki dan zaje... slijedeće, ako vrtim očima me glava rastura. jel imao ko takvih problema? čini mi se da polako počinjemo bolovati od profi deformacija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5770 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Dioptrija OK. Čitam zadnj red bez greške. Nemam duple slike. Izvana se niš ne vidi. Ne boli, ne peče. Rekao mi je da je to upala očnog živca i da sutra idem na kontrolu vidnog polja i ostale preglede. A liječi se antibioticima (inekcije u oko : suicide ). Sad me malo peku oči jer mi je nakapao oči sa atropinskim kapima da mi se rašire zjenice. Sutra ču vidjeti konačnu odluku. Tu bi u bolnici or not tu bi u bolnici. ![]() Piđamu sam si pripremio zlu netrebalo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5772 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5775 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
lol ljudi,kaj vam se desava od toga cod-a ... cista addiction a to nikad nije dobro ... : nono : moram se ispisati iz liste o obavjesti o novim porukama na ovoj temi, jer me srce boli dok citam kak lijepo igrate non-stop (ako zanemarimo one male "nesuglasice") , a ja se nemrem ni ko spectator prikljuciti ... : hitthewa ![]()
![]() |
#5777 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
izgleda da ne bude ni mene ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5784 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Moraš nabaviti DSL.
![]() |
![]() |
#5785 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Večeras par demonstracija kako se može igrati i sa piljevinom ![]() Drago mi je da je moja strana dobila tešku skoro rovovsku bitku u Rostovu : Machineg . Minimalno ali... ![]() Za one kojima prašina smeta pa im se zaglavi oružje ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5786 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
od prije par dana, svaznicvi su gibuli ko zečevi pod mojim metcima: ![]() Danas: Meni osobno jedan od najboljih CTF koji sam ikad igrao. Tvrda tekma poveli su domaćini vođeni dobrom obranom, no ubrzo su gosti iz jednog protunapada izjednačili da bi na kraju i poveli. Domaći nisu uspjeli probiti olovni bunker gostiju ![]() ![]() Ovjde se zanemrilo da sam ciejlo vrijem bio više manje na istom dijelu mape, a švabe su bile nekako suzdržane... ![]() Tu je olovna braijera opet bila kobna za amere, a meso i zippo su na istom prolzu u tri navrata umrli od akutnog trovanja olovom s moje strane ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5788 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, jedino je malo sa team balance bio probelm kad smo igrali CTF a kasnije je to sredeno preko auto-asing. Ali ono mislim stvarno, ako smo na 2 mape nas 8 ameri a njih 8 njemci zasto onda 3 mapu se netko sjeti ici mijenjati teamove, druga stvar je kad novi dojdu ali i oni isto bi se prvo trebali kao spectator spojiti i onda ici u slabiju stranu, tako ja stalno radim. A onaj tomasini cak je i zuleta uspio nanervirati, nakon 5min mape u rusiji kaze oruzja su mi sranje idem ja u njemce kojih je i do tada bilo jedan vise. Ono kao da ima 5god. vi ste jaci idem ja vama. Srecom nam je onda zule dosao pa smo se koliko toliko drzali. Uostalom koji je gust igrati u nadmocnom teamu tamo moze i svaki retardus ubijati.
![]() |
#5790 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ali zato ovaj vikend stižem malo do mad_maxa pa cemo skupa zaigrati na pce-u (ja na drugom njegovom kompu) ... so beware ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|