|
![]() |
#5732 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5733 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
kao prvo, MM ono nije UO već samo COD 1. UO ima patch 1.51 a kad piše da je verzija 1.5, znači stavili su na server cod1 umjesto cod2 get it? ![]()
![]() |
![]() |
#5734 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
jao hrconja. no dobro, idemo dalje. nashao sam neke nove mape. djeluju ok, ali ne podrzhavaju sve gametypeove. no za usamljenike tokom dana, mogu posluzhiti. nashao sam i neke aim mape, kao npr ona stadium ili kako se vech zove iz cod:uo. jedna njemachka mapa, dvije-tri iz afrike. neke podrzhavaju i sd i ctf. ostale su uglavnom samo za dm ili tdm. takodjer chu se zabavljati sa mod toolsima, vidim da ljudima na netu dobro ide - zashto nebi i meni.
![]() |
#5736 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5737 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Hm mozda zato jer si ![]() A renesis ako veceras budes kempao rado cu te ![]() PS Hvala ti AMD na sajtu za mene si ti sada novi Bog, vise nije Rak nego ti.
![]() |
![]() |
#5738 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe andeo, rado ću napisati tvoje ime na nekoliko svojih metaka... jučer sam se umorio od stavljanja metaka za ribu i sam-a... već mi ih ponestalo ![]() danas bi mogao ti, tu i tamo pasti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5739 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego tek sada sam postao svijestan kako je ova tema COD2 losa, pa svaki 8 post je athin !! : nono : Kako takva tema moze biti dobra? : stoopid Danas se ubijam od posla morao sam se cak i sa skolarcima gurati u redu za hamburger. ![]()
![]() |
![]() |
#5740 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5741 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja čekam: CoolRamb
![]() |
![]() |
#5744 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U igri je bilo nekoliko zagovornika PAM moda. Očito su to ljudi koji su igrali pod PAM pravilima. Sada je trenutak da se iskažu. Molio bi da netko napraviti kratke upute za taj mod. Samo da se nešto napiše o specifičnostima PAM-a i kako izbjeći probleme. Bilo bi dobro da mi se to pošalje na mail jer bi trebao neke stvari i ispravljati. Naime, naš PAM mod je ponešto izmijenjen i više je prilagođen našem serveru (no RUP). Sada je to PAM mod sa dodacima PowerServera. Od dobrovoljaca ističem Hrcolju, Zulea i MadŠpecka. Dovoljno su glasni i pravi spameri da to odrade. Autorski uradak, nakon korekture bi vratio autoru koji bi ga zalijepio na sticky i time postao općedruštveno koristan. Hvala!
![]() |
#5745 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Sifra: pomozi "neupucenome"
![]() |
![]() |
#5746 |
Moderator
|
hrcolja. ![]() ___________________________________ Ok, dobro. danas je jedan poseban dan. Jedan nash chlan slavi rodjendan. Mozhete li zamisliti tko je to? To je chovjek koji se u ovome trenu unaprijedio u level55 kempera, a time je postao i Grand Kemper. Chestitke druzhe Renesis, neka je josh puno takvih, i neka tvoj level kemperluka dosegne i preko 100, dok god budesh rado primao kundak u tikvu! Chin-chin! Herr Kommandant Átha, ![]()
![]() |
#5747 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Sve cool smajlice imas tu http://degiorgi.math.hr/forum/smilies.php
![]() |
![]() |
#5748 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5749 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ovih dana je Ren primječen kako se i kreče po mapi. To bi mu moglo sniziti level, ali bi bilo nepošteno zbog prijašnjih zasluga. Mislim da je postao vjerni prijatelj mog MP44. Jedino što više nemam mjesta za recke na kundaku. Read: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5744
![]() |
![]() |
#5750 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5751 |
Moderator
|
-->
@RAK
prochitah, prochitah - samo ne osjecham se sposobbnim da navedem sve karakteristike i mane, vjerujem da su ovi koje si nabrojao sposobniji da to naprave... ako bash nitko ne bude zhelio, mogu malo progoogleati da me stvori pametnijim. ![]() btw, vidim da nitko ne mozhe josh sreushiti moj rekord: --> ![]()
![]() |
#5752 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Zum Teufel ! Also, dakle ! Herr kammarad Renesis von Kemper! ![]() Viele gluck und viele Tagen an unser server wie kemper aus Grosse Deutsche Armee Sretan rojendan i ne napij se kod prasac veceras, jutri moras poc va skolu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5754 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5756 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5757 | |
herr Flick
|
Citiraj:
nastojat cu ih korisno upotrijebiti ![]()
![]() |
![]() |
#5758 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
88 Clanova od cega 6 u ovom trenutku cita CoD2 dretvu a nikoga na serveru... Sta se ceka? Idemo gore! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5759 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
eto bili smo i odustali
![]() |
#5760 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006