|
![]() |
#541 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
zapeo sam po prvi put... možda se već prije pričalo kako zatvoriti oblivion gate, ali mi se ne da tražit i čitat, jel može netko pomoći.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Zapeo sam u questu "Aid for Bruma". Ne znam kako zatvoriti Oblivion gate kod Chorolla. Ima puno towera i puno mehanizama u Oblivion planeu. Help! @Željac: moraš izvadit Sigil stone iz Sigil towera (Sigilum Sanctis... tako nešto) u Oblivionu. Samo uđi kroz portal i nađi Sigil tower i napravi što sam ti rekao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
Eto, došao ja i do Vindasela, a samim tim i do Umbre. Na stranu to što ju ne mogu dobit (to mi je dapače i skroz OK) i što ima samo Umbru i 15gp u svom inventoryju... ono što me smeta je čisti debilizam kojim Oblivion općenito odiše... U Morrowindu je Umbra pred fight imao jednu od najjebenijih pričica u cijeloj igri i bio je čisti gušt makljat se s njim jer si se osjećao dijelom tog questa i bilo ti je čast riješit ga muke, mača i komplet armora. U Oblivionu ništa. Neće ni razgovarati. Nikakva priča ni objašnjenje zašto se treba zove Umbra i otkud joj mač... ne znam da li treba taj quest triggerat i odraditi ga kak spada, ali pošto ni u Morrowindu nije postojao quest dok nisi slučajno nabasao na Umbru, tako nekak sumnjam da je cijela fama oko Umbre samo jedan žalosni čaval zabijen u lijes Obliviona koji, kako se dalje igra odvija, ne zaslužuje Morrowindu ni na kiosk po cigarete otić'... Sve u svemu ko' jebeno razvodnjena točena piva... okus ko' konjska pišača, a sutradan te jebeno glava boli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#545 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Sa čim si je probao umlatiti? Ja sam koristio Elven sword+nekakvu grdu magiju.. Uzmi jedan sigil stone i "apgrejdaj" si mač. Ja se zbog igre ne pjenim toliko jer Morrowind nisam ni igrao, igram inače pucačine i avanture pa mi je ovo nekak kao malo proširenija avantura sa više tabačine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Magovi mi ne izgledaju jako zato sam i ja krenuo kao warrior... |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Da isitina. Ja sam isto warrior, imam ogroman blade skill a tek sam lvl 10 i istina bog nitko mi još nije opasnije zaprijetio osim umbre...Nju sam jedva skršio i to sa fire mage staffom i weaknes to fire magijom ![]() Al ovaj moj kreten je baš sirovina, malo je glup jel, mali intelligence i ima ful malo magicke...pa mi magije ne igraju neku ulogu. A manje više sav novac mi ode na recharganje i popravak oružja i armora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#549 | |
humanoid carbon unit
|
Citiraj:
Eh, da, i nema armora. Vjerojatno zbog levelinga. Ništa, posjetit ću je kad narastem. Kad mi bude veći. Level, naravno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bih molio nekoga tko je voljan pomoci da mi kaze gdje se nalazi onaj Lockpick koji se ne moze slomiti i gdje se nalazi Umbra da ju i ja malo posjetim... Unaprijed hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
potraži malo na ovoj temi već je Jelc bio napisao
![]() |
![]() |
#552 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Poceo sam igrati i imam nekoliko pitanja. 1: natrpan sam do grla, gdje je neki merchant da mu prodam stvarčice? 2: kako leveliram lika? Radeći questove? 3: imam samo taj 1 quest to je ono neki grad sa K tam di je oblivion gate pa iza njega su neka vrata, i odma me zakolju tamo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
bdw-naletio sam bio na thread gdje je tip rekao da je prije obrane Brume dovukao kod Umbre Martina pa su je skupa zatukli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
2. Yap. I tako i stalnom uporabom pojedinih stvari. Recimo ako se stalno suljas raste ti taj skill, ako se boris sa sjekirom raste ti taj skil itd. 3. Igra je klasicni RPG sta znaci ne idi odmah na main questove, istrazuj i rjesavaj lokalne probleme... Meni je najveca fora biti gladijator, jacas u borbi i jos se zabavljas masakrirajuci neprijatelje. Kao što rekoh to je klasicni RPG sto znaci igraj polako i uzivaj, mene podsjeca na legende poput Baldures Gates-a.
![]() |
![]() |
#558 | |
humanoid carbon unit
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
koji je najbolji mac u igri? ja imam neki deadric claymore sa koji radi nekih 12-ak dmg
![]() |
#560 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Umbru sam rijesio samo me jos samo muci onaj Nocturnal Shrine. Dodjem do njega i onda mi veli da trebam biti more powerful champion da bi obavio quest :confused: To ovisi o levelu ili o cemu??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
|
par pitanjaca,sad se tek uhvatio obliviona godfather dosadio,ustvari tupast je 1 ima neko brže prometalo od konja?,leteće itd,da se ne prbacujem klikovima iz grada u grad?? 2stavio sam na on udaljene objekte,zašto onda ne vidim kamen 6 m ispred??,nego tek pola metra ispod sebe. 3početnički quest je težak,našo popa martina,ušo u oblivion gate.ali je teško,bacaju vatru,onaj tupson kog vodim zapne o one biljke koje lupaju,tamo stoji,treba quest kasnije rješiti kad se malo nabildiram?? 4 kolko treba najmanje odspavati ili odmoriti da se level digne?? 5ona ženska je rekla da joj donesem 6 boca žlahtine,ali kad kliknem na quest i map ne pokazuje mi se zelena strelica?? 6onaj ribar dao neke ribe da ulovim tek 2 čopio,kružim po zelenoj strelici ali nikako da se ta ribetina pojavi??,nemam mares pušku na laštik. 7 ako maznem konja i vide me mogu zbrisati ali kad se vratim za par dana će me opet loviti?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Premium
|
Mene je jednom tako zamalo zaklao neki guard (zapravo on uz pomoc jos tipova iz blizine, tam di je ona zelena orka koja drzi konje) al sam odmaglio sa konjem do mosta (nije ni 30m udaljen)i vratio se natrag i ko da me 1. put vidi lol :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
@Demetrius 1. nema ali kad stisneš na grad na mapi pita te jel hoćeš da "odsimulira" put do tamo 2. to određuješ onim klizačem za objects distance il tak neš, i do jedne udaljenosti možeš povećat ali dalje od toga nejde, znači ne možeš stavit neograničeno jer ti ni FX-60 i 7900GTX SLI ne bi bili dosta. 3. snađi se ![]() 4. mislim da je i 1 sat dosta, al tek kad ti se pojavi ikona desno od kompasa 5. ne znam taj quest, ali vjerojatno moraš pronać di tog ima, sam 6. probaj zaronit, nisu uvijek na površini ![]() 7. da, imaš mod za to, zove se bounty reduction over time
![]() |
#566 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kako riješiti Gray Foxa bez da moram ići okolo i krasti? Igram dobricu pa mi je malo bad munjivati stvari okolo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
mislim da nebus postao nikaj zlocestiji ak maznes poneku stvar, osim toga lova cisti sve grijehe ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|