Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2010., 10:45   #541
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ne kužiš ti što je to "južnjačka vrela krv/mediteranski temperament"
Ko, Vela?

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 10:47   #542
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Vodi si ga kuć
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2010., 10:52   #543
Jelc
Super Moderators

A tek onaj Balog...zaspem svaki put

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 08.04.2010., 11:02   #544
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Manžukića prodati za 1kn, a Vrdoljaka dati gratis uz njega. Bože, koje su to panjine...a i mali Kramarić je postao samo razvikani mladić koji ne napreduje previše i ne "grize" u minutama koje dobije.

Barbarić i Badelj su mi od domaćih igraća jedini klase, a od stranaca Morales(koji je nešto zaronio u zadnje vrijeme) i naravno Slepi kad mu daju lopte jer sve mora ići na panja Mandžukića, nabijem ga na kurac smotanog.

Apsolutno se slažem sa svime. Jedino me čudi kako nitko od vas ne spominje Sammira - lik je uprskao jedinu Dinamovu šansu na utakmici

Inače je Dinamo jadan i bijedan u zadnje vrijeme, muka mi je gledat. Svi napadači osim Slepog su za kurac, a Slepi pored Mandžukića neće niakd dobit loptu...

U sredini katastrofalni Sammir (koji je prema najnovijim Mamićevim ''informacijama'' na spisku Arsena Wengera ) i Morales izvan forme (ne znam kaj se s njim dogodilo).

obrana je osim Cufrea jadna, na golu panj zbog kojeg smo popušili ligu prvaka a i jučer gol ide njema na čast...

Zašto ne igraju više Tomečak i Slepi, a Sammir i Mandžukić su pretplaćeni na prvi sastav, nikada mi neće biti jasno. A Mamiću nikada neće biti jasno da njih dvojicu neće moći masno prodati, a možda će ih na kraju morat i donirati NK Radniku iz VG-a, da im popune igrački kadar na klupi.

Ma joj, jadno sve skupa, treba rastjerat pola prve momčadi i cijelu upravu i trenera pa krenut iz početka...

Citiraj:
Kolko sam vidio jučer, i nisu bili tako vrući, morali su zapalit pokoji stolac svog najljepšeg stadiona da se zgriju
Staro 08.04.2010., 11:33   #545
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
pričate o bananama, ali jebo me pas ako ja jučer nisam vidio i cipelu na terenu kad je Ammir izvodio korner jest da sam bio na pivi od 4 popodne, ali da sam bio toliko drven, nisam

mislim da je bila Borovo
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 11:46   #546
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
A ništa, morat čete pisat HRT-u da smijeni i ovog komentatora i tako dok vam ne dođe neki po volji.

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 11:52   #547
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

dobro, to sa komentatorima je poznata stvar. da, bil je dobar Božo dok je uvijek samo pljuvao suce. onda je pasao Mamiću. sad čim kažu na TV-u ISTINU koja nije na strani Dinama, izvršni doprecednik sijeva vatru iz očiju.

a uvjeren sam da ni pretplatu ne plaća
Staro 08.04.2010., 11:56   #548
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Staro 08.04.2010., 12:07   #549
CyCl0p$
Guest

je, kriva je publika, bas kako je barbaric izjavio nakon utakmice, KME KMEEEEE NISMO MOGLI IGRATI DIM BAKLJE KMEEEE BUUUHUUUUHUUUU.

jel itko pomislio da publika organski ne podnosi dinamo, igrace dinama i funkcionere?
zapravo, gdje god dosli ih ne podnose.
  Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 12:34   #550
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Nisam baš gledo tekmu, bar ne cijelu pa ni neču komentirat kako je tko igrao, nego bi se osvrnio na situaciju u HNL-u.

Svake godine je situacija sve gora, razina igre pada velikom brzinom i ništa se nepoduzima u vezi toga. U Hajduku i Dinamu igraju "zvijezde", mlate po 300 000€ godišnje i živo ih zaboli qurac kako igraju. A postali su zvijezde tako što su ih zvijezdama proglasila struka kluba jer ipak ispod zvijezdi ništa ne dovode i prije svega novinari, koji ih nakon par tekmi u HNL-u dižu u nebesa i pišu da ih pola europe traži, a igru nakon lošh partija prozivaju padom forme. A ustvari situacija je drugačija. Ovih par tekmi što su "super" odigrali su ništa nego dobar dan. A onda kad neispone nerealna očekivanja kluba i novinara onda su krivci za sve loše u klubu.

Riješenje je da se srežu drastično plače, pa kome nepaše neka izvoli otič dalje, u uvest samo red, rad i disciplinu, koje nemajui 90+% igrača u ligi. A dotad, dok igrači misle da su največe zvijezde, dotad ništa nebu od ove prčije zvane HNL.

Samo treba uvest red rad i disciplinu i plače stavit na razinu njihove kvalitete, a ne na razinu prosiječnog europskog igrača, a nijedan igrač u HNL-u to nije.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.04.2010., 13:03   #551
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
je, kriva je publika, bas kako je barbaric izjavio nakon utakmice, KME KMEEEEE NISMO MOGLI IGRATI DIM BAKLJE KMEEEE BUUUHUUUUHUUUU.

jel itko pomislio da publika organski ne podnosi dinamo, igrace dinama i funkcionere?
zapravo, gdje god dosli ih ne podnose.
da, zbilja to Barbariću nije trebalo. još najbolje da mu je kraj aut liniju stajala mamica sa megafonom vikala tov...pardon...Torcidi da ne baca baklje i ne navija protiv Dinama te da se ponaša ko na misi yea right.

ako ništa, našli smo novo opravdanje za poraze. Navijači su nas ometali navijanjem za onaj drugi klub

IQ = 32
Staro 08.04.2010., 13:19   #552
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Nisam baš gledo tekmu
Eto...i to ti je nekakav Ajdukovac...ccc...

Staro 08.04.2010., 13:27   #553
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Sve to počinje iz "seoskih" liga tipa treće i četvrte gdje su nekad igrali momci iz sela za svoj klub i gajbu piva i pečenog janjca, danas u mom mjestu (Orahovici) dovlače igrače za četvrtu ligu i ti likovi neće igrati bez bar 3000-4000kn mjesečno. Treba se sve vratiti u amaterizam, ne baš prvu ligu, ali ove sve ostale lige da i onda ćemo vidjeti tko je zvijezda koja gine za prvom ligom da bi napredovao.
Staro 08.04.2010., 13:43   #554
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Sve to počinje iz "seoskih" liga tipa treće i četvrte gdje su nekad igrali momci iz sela za svoj klub i gajbu piva i pečenog janjca, danas u mom mjestu (Orahovici) dovlače igrače za četvrtu ligu i ti likovi neće igrati bez bar 3000-4000kn mjesečno. Treba se sve vratiti u amaterizam, ne baš prvu ligu, ali ove sve ostale lige da i onda ćemo vidjeti tko je zvijezda koja gine za prvom ligom da bi napredovao.
potpisujem. baš gledam dečke koji su haklali sa mojom ekipom po turnirima za, kaj ti veliš, prva nagrada janjac, druga odojak i treća 2 gajbe pive, i na kraju svi smo jeli i pili a sada igraju u županijskoj ligi i glume neke profiće, tipa ono, klub mi plaća 2500kn mjesećno i dobijem za gorivo katastrofa. imat prvu i drugu ligu i ostalo amaterizam i ameno
Staro 08.04.2010., 14:37   #555
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

I onda naši profići iz prve lige odu u Tromso u UEFA kupu i natovare ih šljakeri koji rade do 14h u pilani, a kad namire i servisiraju ženu doma možda odrade koji trening pridvečer
Staro 08.04.2010., 14:54   #556
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Golman im je apotekar i to u dežurnoj

eto, naš grad i gradonačelnik protiv Europe jer je to - skupo
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti...rotiv-je-grada

eto, mazneš Hajduk, super si. na kraju sezone moreš se opravdano nadat 3. ili 4. mjestu koje vodi u europu, odličan si. sada kad si u utrci i vrlo vjerojatno je da ćeš tu i biti - ne valja, prodaj utakmice, nemamo para.

eto, slika i prilika našeg grada.
Staro 08.04.2010., 15:07   #557
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Dva frenda su mi igrala godinama u Belišću dok je bilo u drugoj ligi i to je tamo bila normalna praksa jer im nije bilo u interesu ići više u prvu ligu, zapnu da budu prvi ili blizu prvog na polusezoni i onda na proljeće rasprodaja
Staro 08.04.2010., 15:16   #558
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ako za one banane i ono hukanje jucer ne padne neka primjerena kazna(poput izbacivanja iz natjecanja i Sibeniku dati kup) onda uopce nemamo o cemu pricati,cijeli svijet se bori protiv rasizma i kazne su drasticne pogotovo za ponavljanje,a ovo je u Splitu veci Nti put i ...
Inace utakmica ocajna,a hajduk manje ocajan,agresivniji i borbeniji za nijansu,zasluzeno pobijedili Dinamov jad.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:24   #559
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Sammira hoće Arsenal,upravo pročitao. Prestajem pratiti nogomet.
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:28   #560
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Ak procitas KO je izjavio to - sve je jasno ko dan
Router je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:31   #561
CyCl0p$
Guest

edit: jelc, prijatelju, nije to OT, nego rezime situacije u nogometu, koji se direktno odnosi na ovu utakmicu jucer i optuzbe u smjeru splitske publike.

Zadnje izmijenjeno od: CyCl0p$. 08.04.2010. u 15:54. Razlog: spamara, OT....
  Reply With Quote
Staro 08.04.2010., 15:50   #562
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Mamić je kralj još od "razhebete me" monologa,i novi igrač Dinama je Boško Balaban.
Staro 08.04.2010., 20:36   #563
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor CyCl0p$ Pregled postova
edit: jelc, prijatelju, nije to OT, nego rezime situacije u nogometu, koji se direktno odnosi na ovu utakmicu jucer i optuzbe u smjeru splitske publike.
Ono kaj si ti napisao nema veze sa ovim
I tekmom o kojoj pričamo.

Jer-jedno je kad dolazi klub ili repka sa otoka pa počnu njihovi tabloidi ili igrači bez imalo razloga srat i spominjat rasizam a nešto sasvim drugo je kad to sami napravimo na svojoj tekmi pa im damo razloga za takvo pisanje.

A budi bez brige da bu se o tome i te kako pisalo kad im bude repka sljedeći put dolazila.

Da ne spominjem da bude zbog toga i Ajduk dobil po ušima jer nije prvi put, totalno bespotrebno i glupo ponašanje...
U zadnje vrijeme se navija da se tekme repke igraju na Poljudu-ne znam baš da bu im ovo pomoglo.

Staro 10.04.2010., 00:58   #564
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Čekaj, zar nisu huktali crncima iz Engleske repke kad je Engleska igrala u Maksimiru.

Što se tiče Manđe. On je umijetna zvijezda stvorena od Mamića, kluba i plačenih novinara. Nakon što nije ispunio nerealna očekivanja koja su pred nijme dana od tih istih ljudi, čovijek je sad kriz za sve. Sad je on kriv zato što nezna, pa što su ga stavljali u prvu momčad kad nezna, što su ga gurali u repku kad nezna.

Bojim se da dolazi vrijeme puno novinarskih zvijezdi a nitko u stvarnosti to nije. HNL tone večom brzinom čak nego naše gospodarstvo i to je realnost, ako se šta ubrzo nepromijeni jedino što preostaje je uvest amaterizam. Možda bi čak i bilo onda više gledatelja kad bi igrači igrali zato što vole igrat a ne zato jer to moraju odradit da bi mogli uživat u lovi koju dobiju za to.

Još jedino na s repka donekle vuče ali i to izgled da nebude dugo.

Staro 10.04.2010., 03:26   #565
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Dinamovci su na konju, izgubili su samo jednu utakmicu a imaju besplatan ulaz na 3 utakmice.
Emissary je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2010., 19:24   #566
CyCl0p$
Guest

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Ono kaj si ti napisao nema veze sa ovim
I tekmom o kojoj pričamo.

Jer-jedno je kad dolazi klub ili repka sa otoka pa počnu njihovi tabloidi ili igrači bez imalo razloga srat i spominjat rasizam a nešto sasvim drugo je kad to sami napravimo na svojoj tekmi pa im damo razloga za takvo pisanje.

A budi bez brige da bu se o tome i te kako pisalo kad im bude repka sljedeći put dolazila.

Da ne spominjem da bude zbog toga i Ajduk dobil po ušima jer nije prvi put, totalno bespotrebno i glupo ponašanje...
U zadnje vrijeme se navija da se tekme repke igraju na Poljudu-ne znam baš da bu im ovo pomoglo.

to nije rasizam, to je podjebavanje igraca protivnicke momcadi, sto se radi otkad postoji nogometa valjda. drpicu se vikalo da mu je zena kurva, a crncima se huce i bacaju banane.
ne znam kakve to uopce veze ima s hajdukom, klub ne moze nametnuti publici kako ce navijat, jos jedna farsa UEFA-e, kaznjavanje kluba radi navijaca.

a sto se tice reprezentacije, neka ne igraju na poljudu, neka i dalje igraju na onom smecu i ruglu, ja im necu ic i nisam jedini.
i sve tako dok ne krepa markovic i reprezentacija konacno ne pocne igrat po cijeloj hrvatskoj

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 10.04.2010. u 20:32.
  Reply With Quote
Staro 10.04.2010., 19:28   #567
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Nabit ćemo Štimca ka zvečku ..3-1,70ta minuta negdje..joj,još malo..daj Bože da Karlovac bude X,i na konju smo,opet 3.

http://www.youtube.com/watch?v=cjuzg...eature=related
Staro 10.04.2010., 19:36   #568
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

http://www.sportnet.hr/Live.aspx?ID=23722

Citiraj:
64' Kramarić je nakratko ostao nečuvan, ali nije bio dovoljno visok da zahvati loptu glavom. Bila je ujedno i posljednja Kramarićeva akcija na utakmici - ulazi Miroslav Slepička.
Fala kurcu, Slepi je kralj za ove "napadače" Dinama...
Staro 10.04.2010., 20:18   #569
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Jel Manđukić potjeran?
Staro 10.04.2010., 20:33   #570
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
stvarno ste dopizdili i bogu i čoviku s tim "južnjačka vrela krv/mediteranski temperament". pogledajte kako navijaju u Turskoj :-)

aj budimo pošteni zar je u redu vikat tovari za ljude iz Dalmacije(ne zaboravite da se i mi nalazimo u Hrvatskoj).i ja se tu osjećam malo rasiziran :-)

kako bi okarakterizirali bacanje krafni punjenih čokoladom? to je tek rasizam.zašto ne krafne s vanilijom?

pa šta su ti crnci neka uber-bića pa ne trpe malo zajebancije?
mislim WTF koja je razlika između crnaca i bijelaca šta se tiče ruganja.isti kua.

pa ćemo sad zbog par kila banana dizat frku. pa zar jedna od legendi spliskih bilih nije bio i http://en.wikipedia.org/wiki/Mass_Sarr,_Jr.

e sad ako niste spremni primit kritiku ne bum više slova otipkal na ovoj temi

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno