|
![]() |
#542 |
BadBoss
Datum registracije: Jan 2009
|
To se slažem, iako bi mi pojelo goriva i cestarina više od te uštede, a kad si u osterajh treba nešta i pojest i popit pa kupit i za obitelj da ne ispadne da se išlo samo za sebe lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
neznam,ja sam danas ostavio 100kn da odem do graza i nazad.....nakupovao sam se svega i svačega šta se tiče tehnike. E pa vidiš,napraviš izlet,pojedeš,odeš u H&M kupit djeci i ženi čuda isusova za ostalih 800kn te ih razveseliš. Ovako češ tek ispast da si potrošio više a samo za sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
BadBoss
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() i za komp sam rekao da je to neka akcija zbog krize i da je čak i kučište neko svemirsko više za klince i tako to....sreća pa nemam experte poput vas blizu sebe da me popljuju zbog svega toga lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo vijesti iz Trsta: Sapphire 5850 - 249EUR, Sapphire 5870 - 349EUR (pdv od 20% uključen u cijenu) http://www.omcomputers.it/index.php?...oducts_id=3007 http://www.omcomputers.it/index.php?...oducts_id=3006
![]() |
#548 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@thedream Ako ti se ide po grafe u Trst, prodavaonica je prekoputa trgovačkog centra 'Il Giulia'.
![]() |
#549 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma prvo idem do Graza i Salzburga,vidjet ću jel ima tamo šta i po kojim cijenama,imam kumove u Istri u Marčanama kod Pule,pa ako bi išli poslom,da ih zamolim eventualno,u bližoj budućnosti,da mi pogledaju jednu ako ja ne nađem. Tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma daj, ovo je kao da imas mlaznjak u kucistu. http://www.youtube.com/watch?v=38ZKe2F6GrI&hd=1 A evo i video review: http://www.youtube.com/watch?v=WrPqsM245IM&hd=1 Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 01.10.2009. u 09:34. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#554 |
Premium
|
Zvuči gore nego na hd4870. Na 35% ona se nije nešto pretjerano čula dapače više je bila tiha nego bučna.
![]() |
#556 |
Banned
|
I onda ja pitam jel bučna,i morala bi biti,pa me proglase vidovitim milanom. ![]() Ah..možda ipak pričekati PCS,DHT i Vapor verzije,ali i neko Gigabyte điđumiđu coolerrješenje. Makar sam seljak po tom pitanju,dok ne čujem sam - ne vjerujem. Mislim da se ovakvi videotestovi daju fejkati na veliko. Uvjerljivije nego kad imaš SS-ove po netu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Banned
|
Seljo logika NHF,to je analogno onoj,tko ima Mercedes,ima i za gorivo,ili pak za servis, u najboljem slučaju - ako si već uzeo Meče mogao je bar AMG bit. Tipičan Balkan-bullshit stav,ma mislim no comment. Zašto se ne nadati u startu solidnom tvorničkom cooleru? Mislim da nema baš mnogo vlasnika 4870x2 sa vodenim blokom,ja osobno ne znam nijednog. Ova turbina na 40%tak posto bi morala držati 5850/70 na razumnim granicama,čini mi se ipak malo bolji hladnjak od onih plastikanera sa 4870tki. Pola ekipe slini ovdje za ovom karticom a ima konfe koje ne vrijede koliko ona,što bi trebali sad kupiti i9,pred-bookirati se? Zašto wasserblock na nju, ne razumijem? Buka je u razini 3870x2 na 50,60% vent i 4870x2 na istim % venta. Za karticu takve snage,to im je očito trademark,i kome to smeta nema šta ni tražiti na ovoj temi osim flejmati i spamati. Daj bože da dobiju optimizirane drivere i da najmanji problem bude taj hairdryer efekt dolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#560 | ||
Moderator
|
Citiraj:
time da pri benčanju karticu nikad vidio nisam preko 32% (tjerajući Furmark) Tak da u normalnom korištenju ta grafa ne bu niš glasnija od primjerice GTX275 ili GTX285 Odvali vent na 100% na GTX285 pa mi javi rezultate...vjeruj mi nije niš tiši od ovoga ![]() Citiraj:
Prilikom igranja primjerice FC2 vent ne prelazi 28% i grafa je na cca 65°C Što je, sad vidim, i on potvrdio.. njemu je vent bio na 33% i grafa na 82°C ali overclockirana ![]() Kod mene je recimo na def taktovima idle 40-41°C vent @21% // load 78-80°C vent @32% Dakle pokreni onaj video, čekaj da je namjesti na 30% i to je u principu koliko se grafa čuje u igranju... ![]() Nikakvih 40% i slično... Ak je to puno onda vama nije niš dovoljno dobro. Sviđa vam se primjerice GTX275 koja je u loadu jednako tiha/bučna li se zato grije na 90°C... Ovo se grije manje, jedako je bučna.... ali ne to je ATI -> to je smeće
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 01.10.2009. u 11:02. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Premium
|
Citiraj:
A ta logika ide ovako: student sam, nemam za zvake, al zasto ne kupit graficku od 3000kn na neke jedvite jade. Ili zasto ne dignit kredit od 200 000€ pa kupit novog merdju bit baja u selu a ne imat za kruh narednih 20 godina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Premium
|
Test ju u najmanju ruku glupo izveden, tko kad igra igrice ima uho kraj kučišta. Trebao je staviti mikrofon gdje ima uha kad je u normalnoj poziciji za kompom pa da vidimo kako se onda čuje. Pa i nije svejedno, ako znamo da je zvuk ništa drugo nego valovi zraka, onda buka koju čujemo ovisi o tome kako je kučište okrenuto, kakve je kvalitete i naravno kakva buka još postoji u prostoriji osim buke grafičke kartice.
![]() |
#564 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni se tako cuje komp za koji sam ocekivao da ce relativno tiho radit ali na kraju nakon 20 minuta nezahtjevnog WoWa graficka ode na 70 stupnjeva i cuje se glasnije sama graficka nego ostalih 4 venta na kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Zašto? Zato što kad mic staviš preblizu ventilatoru, struja zraka će ''poglasnit'' zapis tj probaj puhat u mic pa mi javi jel to bilo glasnije od stvarne buke koju si proizveo ![]()
![]() |
![]() |
#566 |
Premium
|
Prvo u srali što nije jača od GTX395, pa onda što košta 3000kuna (iako je u Austriji ili Njemačkoj 2500kuna, onda očito nije do ATI-a već do naših trgovaca), sad se sere kako je bučna, a za nastavak predviđam da če netko srat koliko se grije, pa onda da puno troši struje pa onda za veličinu pa onda za boju i izgled hladnjaka, itd.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 01.10.2009. u 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#567 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Imaš i Conrad kat ispod. Goestu graz u samom centru i tako..... A granica,nema ljepše,nosim vrečicu i ruksak punih stvari i pita žena: Imate šta za prijaviti? NE,bio sam kod tate!....i sam ode ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#569 |
Premium
|
Evo imamo tu istu grafu u UK za 269 funti (http://www.overclock.co.uk/product/V...ail_20499.html) a to je prema ovom konvetoru http://www.xe.com/ucc/ oko 2200 kuna. A u njemačkoj (http://www.schiwi.de/shop4/product_i...DMI-2xDVI.html, ) evo je za 330 € tj. 2400 kuna To što su naši trgovci pohlepni i dreru ovaj narod to nije ništa novo, a ono što hoču reč ej da je cijena relativna i nije svugdje ista te po njoj se nemože sudit o proizvodu, npr u USA samo € prebaciš u $ i to je tamo takva cijena.
![]() |
#570 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|