Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.11.2009., 23:03   #541
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Eto, Bosna (ne baš šaptom, već s prilično buke) pade. Al je za ne vjerovat da su Slovenci prošli. A skijat više ne znaju. Svsšta.
Još jedno iznenađenje je na pomolu : Francuzi i Irci igraju produžetke.
Staro 18.11.2009., 23:05   #542
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
A i ta fifa ga sere. Ono, sad su izmislili te skupine u doigravanju, jasno mi je da zele da veci prodju, ali opet tako.. Vidjet cemo sad Francuze..
srale7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.11.2009., 23:07   #543
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Zakaj u vijestima nije prva naša mlada repka?
Zakaj nitko u medijima ne spominje Slovence? Pa prošli su Rusiju!

Pa stvarno ne mogu vjerovati da je BiH toliko važna reprezentacija za nas.
A neću im nikad zaboravit onaj vatromet i turske zastave kad smo mi u 118. minuti kolektivno izgubili nekoliko godina života.
E pa svaka rit dođe na šekret!

I još nešto, Ćiro p.....!
Staro 19.11.2009., 07:26   #544
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Auuuuuuuuu! Kaj su jadnim Ircima napravili. Strava. Em je bio ofsajd, em je Henry glumio Balića.

http://www.youtube.com/watch?v=eRWjzBC58dA

Kaj se Bosanaca tiče, žao mi ih je, ali ne može se na svjetsko s toliko Hajdukovaca u momčadi.

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
A i ta fifa ga sere. Ono, sad su izmislili te skupine u doigravanju, jasno mi je da zele da veci prodju, ali opet tako.. Vidjet cemo sad Francuze..
A čuj, da smo se dovukli do ovih tekmi, mi bi bili među nositeljima.
Staro 19.11.2009., 10:25   #545
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Haha u parodiji od doigravanja prosla Grcka, a Ukrajinci se toliko trudili namjestiti si najlakseg protivnika, ma LoL

Usput gledao Alzir - Egipat na Eurosportu, atomska utakmica.
To ti sve govori kolko smo mi Hrvati loše igrali kvalifikacijske utakmice niš više....

Dva puta remizirati sa hebenim Ukrajincima, kaznil bi ih ko UEFA Dinamo!

Jadni Slovenci puknuli RUSIJU, BiH dobila Portugal i ginuli su u obe utakmice te im je malkice sreće trebalo da prođu ,a mi face 2x gubili i 2x remizirali u ključnim utakmicama!

Sad bi samo htel da dobimo prijateljsku sa BIH-om, zadnji put smo se igrali s njima al baš me sad zanima kak bi naši prošli, je da Bosanci nemaju nikakvu igru al ostalo sve imaju

Citiraj:
Autor Perki Pregled postova

Kaj se Bosanaca tiče, žao mi ih je, ali ne može se na svjetsko s toliko Hajdukovaca u momčadi.
Bolno al istinito, ovaj Ibričić i Panđa ko da ih je Ćiro putem pokupil negdi kad su se vraćali iz N. Vinodolskog kad je videl da mu fali igrača...

Inače navijam za Irsku, kad ne igra HRV ili BIH, i ovo kaj su im napravili je samo još jen razlog da mi se Francuzi(osim koka ) i sve francusko zgadi još više, fuj fuj
Mislil sam da je Henry igračina...
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2009., 10:33   #546
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Eto, Kalinić je napokon uspio zabiti, makar i za mladu repku
Nadam se da će izboriti plasman na SP, ima tu dobrih igrača...

Slovenci su me fakat iznenadili, izbaciti Rusiju pred očima Medvedeva, Abramoviča i sve silne svite ruskih mafijaša...
Bez obzira ne sve međudržavne probleme - respekt.
Eto, i Hiddink je upisao neuspjeh, nije ni on savršen

žao mi je Iraca, ono je velka nepravda. Rekao bih da su ih namjerno izbacili, ali s druge strane isto tako su svi mislili da će se progurat Ukrajinu a izbacila ih je prosječna Grčka. To opet puno govori i o našem neuspjehu protiv Ukrajinaca

Bosanaca mi i nije žao jer, bez obzira na sve, nisu bili bolji od Portugala. Znam, sad će svi spominjati 3 grede u Portugalu, ali to je bio jedan korner i dvije kontre. u grubo to je bilo i sve od Bosne što smo vidjeli u prvoj tekmi, u drugoj su pokušavali ali jednostavno nije išlo, a Portugalci su u obje odigrali onoliko koliko im je trebalo za prolaz...
Staro 19.11.2009., 13:43   #547
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
je i mene su slovenci iznenadili i uzeli mi hebem im sve na kladusi 2909 kn..
a sto se bosne tice..kao sto rekoh prije,zaboli me za njih od onog dana kad smo mi pukli od turske,samo nek se zapitaju gdje bi bili da nije bilo hrvata..
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2009., 15:35   #548
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
a sto se bosne tice..kao sto rekoh prije,zaboli me za njih od onog dana kad smo mi pukli od turske,samo nek se zapitaju gdje bi bili da nije bilo hrvata..
Znam što želiš reći, ja sam tjedan dana bio u Mostaru prošle godine za vrijeme EP-a i na svoje oči vidio kako se u istočnom dijelu grada prati idoživljava utakmice HR repke, ali bolje ne pisat o tome ovdje, admini i moderatori su brzi na okidaču

Uglavnom, mislim da s epokazalo da su teoretičari zavjera bili u krivu, jedino će mrlja ostati nad Francuskom...
Staro 19.11.2009., 16:04   #549
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
E sad je pitanje,imaju li mentalni sklop da pod pritiskom Zenice doma dobiju. Ja tvrdim da nemaju
Jaooooooooo,ulovio sam 3,10 na tome da ce bit crveni karton na tekmi i 2,70 da ce Portugal dobit, 5850 here you come

I još oklada s frendom iz bosne....u zagrebački da bosna nebu prošla.... kakva noć

Ajde.hrvati to moraju shvatit na veoma pozitivan način: radnici s bauštele vas neće zadirkivati kroz slijedećih godinu dvije,dok narednog ljeta imate na jadranu isprobati novi vodeni sport: udavi janeza dok navija za svoju repku
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2009., 16:39   #550
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Jaooooooooo,ulovio sam 3,10 na tome da ce bit crveni karton na tekmi i 2,70 da ce Portugal dobit, 5850 here you come
Bolje si kupi i7 i 3x2GB turborama, bit ces bolji macak

Meni je svejedno tko je prosao jer se Europski nogomet totalno srozao s ovakvim kvalifikantima za SP, puno boljih selekcija je bilo trece ili cetvrte po skupinama zahvaljuci svojim pristupima "lako cemo" kao i nasi Cajkarosi.

Portugal - momcad koja je sposobna primiti dobru porciju od iole organiziranije ekipe sa dobro uigranim veznim reddom i proigravanjima, posto im je obrana zakurac

BiH - klasicni Ciro style - horuk pa sta bude

Ukrajina & Grkljani - no comment

Francuzi - napuhani purani pred kojima bi svi trebali skinuti gace, ali to vise nitko ne radi i svi ih vole guziti cim to suci dopuste

Rusija - totalno netalentirana momcad po meni

Slovenija - 4. europska liga uvijek, gori od Austrijanaca
Dizel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.05.2010., 14:55   #551
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/srb...va/494170.aspx

vrhunski bi bilo da sad austrija uleti kao trece plasirana u grupi
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2010., 15:20   #552
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ma to je smao upozorenje...nebi izbacili Srbe nikak. Pa imaju dosta momčadi(Slovenija i sl.) s kojima se budu zahebavali na prvenstvu kaj će im još Austrija...
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2010., 15:29   #553
mirdaVG
Premium
Moj komp

mirdaVG's Avatar

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Ma to je smao upozorenje...nebi izbacili Srbe nikak. Pa imaju dosta momčadi(Slovenija i sl.) s kojima se budu zahebavali na prvenstvu kaj će im još Austrija...
Nemoj ti podcjenjivati Slovence...S obzirom da su im dresovi proglašeni najružnijima od svih možda dobe poticaj da i izvuku koji bod
mirdaVG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno