|
![]() |
#541 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Eto, Bosna (ne baš šaptom, već s prilično buke) pade. Al je za ne vjerovat da su Slovenci prošli. A skijat više ne znaju. Svsšta. Još jedno iznenađenje je na pomolu : Francuzi i Irci igraju produžetke.
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A i ta fifa ga sere. Ono, sad su izmislili te skupine u doigravanju, jasno mi je da zele da veci prodju, ali opet tako.. Vidjet cemo sad Francuze.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#543 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Zakaj u vijestima nije prva naša mlada repka? Zakaj nitko u medijima ne spominje Slovence? Pa prošli su Rusiju! Pa stvarno ne mogu vjerovati da je BiH toliko važna reprezentacija za nas. A neću im nikad zaboravit onaj vatromet i turske zastave kad smo mi u 118. minuti kolektivno izgubili nekoliko godina života. E pa svaka rit dođe na šekret! I još nešto, Ćiro p.....!
![]() |
#544 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Auuuuuuuuu! Kaj su jadnim Ircima napravili. Strava. Em je bio ofsajd, em je Henry glumio Balića. http://www.youtube.com/watch?v=eRWjzBC58dA Kaj se Bosanaca tiče, žao mi ih je, ali ne može se na svjetsko s toliko Hajdukovaca u momčadi. ![]() A čuj, da smo se dovukli do ovih tekmi, mi bi bili među nositeljima.
![]() |
#545 | ||
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dva puta remizirati sa hebenim Ukrajincima, kaznil bi ih ko UEFA Dinamo! Jadni Slovenci puknuli RUSIJU, BiH dobila Portugal i ginuli su u obe utakmice te im je malkice sreće trebalo da prođu ,a mi face 2x gubili i 2x remizirali u ključnim utakmicama! Sad bi samo htel da dobimo prijateljsku sa BIH-om, zadnji put smo se igrali s njima al baš me sad zanima kak bi naši prošli, je da Bosanci nemaju nikakvu igru al ostalo sve imaju ![]() Citiraj:
Inače navijam za Irsku, kad ne igra HRV ili BIH, i ovo kaj su im napravili je samo još jen razlog da mi se Francuzi(osim koka ![]() Mislil sam da je Henry igračina... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eto, Kalinić je napokon uspio zabiti, makar i za mladu repku ![]() Nadam se da će izboriti plasman na SP, ima tu dobrih igrača... Slovenci su me fakat iznenadili, izbaciti Rusiju pred očima Medvedeva, Abramoviča i sve silne svite ruskih mafijaša... Bez obzira ne sve međudržavne probleme - respekt. Eto, i Hiddink je upisao neuspjeh, nije ni on savršen ![]() žao mi je Iraca, ono je velka nepravda. Rekao bih da su ih namjerno izbacili, ali s druge strane isto tako su svi mislili da će se progurat Ukrajinu a izbacila ih je prosječna Grčka. To opet puno govori i o našem neuspjehu protiv Ukrajinaca ![]() Bosanaca mi i nije žao jer, bez obzira na sve, nisu bili bolji od Portugala. Znam, sad će svi spominjati 3 grede u Portugalu, ali to je bio jedan korner i dvije kontre. u grubo to je bilo i sve od Bosne što smo vidjeli u prvoj tekmi, u drugoj su pokušavali ali jednostavno nije išlo, a Portugalci su u obje odigrali onoliko koliko im je trebalo za prolaz...
![]() |
#547 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
je i mene su slovenci iznenadili i uzeli mi hebem im sve na kladusi 2909 kn.. a sto se bosne tice..kao sto rekoh prije,zaboli me za njih od onog dana kad smo mi pukli od turske,samo nek se zapitaju gdje bi bili da nije bilo hrvata.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#548 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, mislim da s epokazalo da su teoretičari zavjera bili u krivu, jedino će mrlja ostati nad Francuskom...
![]() |
![]() |
#549 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() I još oklada s frendom iz bosne....u zagrebački da bosna nebu prošla.... kakva noć ![]() Ajde.hrvati to moraju shvatit na veoma pozitivan način: radnici s bauštele vas neće zadirkivati kroz slijedećih godinu dvije,dok narednog ljeta imate na jadranu isprobati novi vodeni sport: udavi janeza dok navija za svoju repku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Meni je svejedno tko je prosao jer se Europski nogomet totalno srozao s ovakvim kvalifikantima za SP, puno boljih selekcija je bilo trece ili cetvrte po skupinama zahvaljuci svojim pristupima "lako cemo" kao i nasi Cajkarosi. Portugal - momcad koja je sposobna primiti dobru porciju od iole organiziranije ekipe sa dobro uigranim veznim reddom i proigravanjima, posto im je obrana zakurac BiH - klasicni Ciro style - horuk pa sta bude Ukrajina & Grkljani - no comment Francuzi - napuhani purani pred kojima bi svi trebali skinuti gace, ali to vise nitko ne radi i svi ih vole guziti cim to suci dopuste Rusija - totalno netalentirana momcad po meni Slovenija - 4. europska liga uvijek, gori od Austrijanaca |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#551 |
Istrian Lifestyle
|
![]() ![]() http://www.index.hr/sport/clanak/srb...va/494170.aspx vrhunski bi bilo da sad austrija uleti kao trece plasirana u grupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#553 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |