|
![]() |
#541 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako misliš kontra Šibenika nebih znal jer mi je sunce u kombi s gemištom stvorilo test sliku HTV2 pred očima al vjerovaću ti..... I Trezeguet je u Juveu znao promašit koji zicer pa ga drže do kraja tekme.... Vidjecemo kolko ce ih zapucat prekosutra ![]() |
![]() |
![]() |
#542 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Ma Miro je car. Treba covjeku dati sansu. Vani se igraci prilagodavaju pola godine na novu momcad a kod nas cim popije prvu kavu ljudi traze da bude Messi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#546 | |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
al ovo sad izvlačenje na suce i sl. mi se gadi.
Certifikat je samo potvrda da si možda u stanju razumjeti razgovor između dva stručnjaka ![]() Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 13.05.2009. u 14:47. Razlog: OT, spam :-) |
|
![]() |
![]() |
#550 |
Guest
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#553 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
mene sam čudi kak je to derbi prošel bez prasička ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Opet se žale na crvene, mada nitko normalan ne može prigovoriti sucu na dosuđenim kartonima i penalu. Što više, trebali bi Hajdukovci biti sretnio, Dinamo je usporio ritam i opustio se nakon 2 crvena pa je potkraj i Hajduk došao do daha. U svakom slučaju, drago mi je da su mogli i na vlastitoj koži vidjeti u kojoj mjeri su momčadi proteklih kola puštale Dinamu ![]() Valjda su i oni normalniji Hajdukovci vidjeli kako sudačke urote padaju u vodu, Dinamo je zaslužio i prvenstvo i kup.
#555 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd, penal se mogo svirat a i ne...ona dva crvena su mogla bit i žuti... Ali smo bili bolji od početka, Ajduk nije pokazao ništa čime bi parirao ovakvom Dinamu ![]() Dragec je izvukao jednu zanimljivu statistiku, kad nisu igrali Andrić ili Skoko Ajduk je popušio čak 16 bodova...
#556 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Prvi nije sigurno za zuti a prekrsaj bi se trebalo vidjeti bolje iz vise kamera da se more sa sigurnoscu tvrditi. Cudi me kako Dinamo nije dobio niti jedan crveni .... onak reda radi, a cak nije niti bila onak opasna igra kako se inace igra između njih.
#557 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#558 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam gledo tekmu pa neću je ni komentirat. Kako to da je sad na kraju prijenosa svirana dinamova pjesma, a kad je su Hajduk i Slaven pobjedili Dinama onda su se svirale neke pjesme koje su bile pogodnije pogrebima a ne nogometnim utakmicama, izgleda da je HRT=ZGTV
#559 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#560 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() Hoće to njega! ![]()
![]() |
#561 | |
mučko đubre
|
Citiraj:
samo za tebe: http://www.youtube.com/watch?v=qOYS7BjvjaQ nakon par pobjeda su umislili da znaju igrati nogomet i da će svi popadati pred njima. realnost je ipak malo drugačija, dinamo odnosi duplu krunu, NA POLJUDU. još se sjećam one sramotne sezone, kad je dinamo gostovao u liZi za ostanak, i kako su svi, od novina do televizije sprdali dinamo. sjećam se i jednog uvaženog tovara, koji se javio u jednu emisiju u kojoj su također sprdali dinamo, s riječima da on sada gušta. do danas te riječi nisam zaboravio, i do danas nisam zaboravio sva novinska omalovažanja, i zbog toga mi je svaka pobjeda još draža... što se dinamove budućnosti tiče, mislim da će sada polako početi spremati momčad za europu, i to dugo očekivano proljeće. mislim da će prvi potez biti rasprodaja svih igrača koji nešta vrijede ![]() EDIT: da se osvrnem i na igru hajduka. pobogu, koji k*** imaš nekoga rušiti u svom 16-ercu kod izvođenja kornera, udarati igrača, ili ga rušiti s leđa gotovo kod protivničkog 16-erca. neznam koji im je k*** bio, ali su ostali zato odigrali kako spada, bez agresivnog ulaska u noge, bez bunkera (ni s 9 igrača nisu igrali bunker kao što su igrali većinu utakmica). da nije bilo individualnih ispada, utakmica je mogla biti puno bolja i kvalitetnija, a uzvrat neizvjesniji...
Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 14.05.2009. u 00:09. |
|
![]() |
![]() |
#565 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Napisao sam formulu jednu koju je gospon moderator obriso jer je imala veza sa politikom, iz koje ću uzet zaključak do kojeg se došlo nakon iscrpnih formula od kojih sam samo dio napisao u postu Dinamo = Bruno Marić Iz ovog zaključujemo staru izreku: ruka ruku mije, ili u ovom slučaju jedna ruka nešto drugo mije. A sad ozbiljno. Mislim da je utakmica trebala biti prekinuta jer nije bilo uvjeta za igru. Onaj transparent veliki koji su boysi napravili, zamislite vi da je pirnuo jači vjetar, ili da su navijači imali vjetrove od kobasica i graha koje djeli Maminjo da ljudi dođu gledat tekmu, i da je transparent odletio na travnjak i pao na igrače Hajduka i omoto jednog igrača i zamislite vi da je taj igrač klaustrofobičan. Moglo je doči do težih psihičkih ozljeda i fizičkih jer bi tako omotan taj igrač teško došao do zraka. Pa to je bilo jako opasno igrat dok je taj transparent bio na tribinama. Na kraju utakmice je jedan balon pun vode glavu silovito pogodio Dinamovog juniora u glavu, zamislite da je taj balon bio pun kamenja ili šljunka, pa taj mali junior je mogao poginut. Nadalje prilikom uletavanja avijača u teren moglo je doči do teških ozljeda, pitate se kako. Tom navijaču se mogla odvezat pertla te prilikom trčanja se mogao spotaknuti i pasti na travnjak, i zamislite da je jedan igrač uklizivo i slučajno u isto vrijeme i na tom istom mjestu gdje navijač pada, te navijača sa čepovima u glavu udarit i tako teško ozljedit. Nakon svega ovog nitko me neče moči uvjeriti da je bilo uvjeta za igru.
#566 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
You fail completely.
![]() |
#567 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Jel imaš pojma na koliko bi načina mogao umrijeti nesretnim slučajem samo ako odeš do dučana koji je blizu tvoj kuće? A ni doma nisi siguran, kak to da i dalje živiš?
![]() |
#568 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
A ja sam mislio da ja laprdam gluposti ![]() Bubble Boy ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
#569 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da, mislim da je aludirao na ono što se nakon derbija u Splitu pričalo o onim famoznim papirićima. No, nije baš uspješna aluzija ![]() Kako je rekao Đorđe ''svi što gube se ljute, to je poznata stvar'' ![]() U svakom slučaju, pobjeda čista ko suza, teško Hajduk nešto može napraviti u Splitu, jedino ako Dinamo gadno podbaci. Jučer su igrali s 4 mladca iz vlastitog pogona u početnoj momčadi i to je jako dobro izgledalo veći dio utakmice. Pali su kad su imali dva igrača više. Tu se pokazala stara boljka - kad se protivnik povuče i igra na kontre teško pronalaze rješenja, čak i s dva igrača više. Na tome moraju poraditi, u Europi neće utakmice riješiti do 60 minute, moraju gaziti do zadnje sekunde. Nadam se ipak da neće nikog prodati, osobito ne Mandžu. Tip je životinja, bez njega su drastično slabiji, kolko god da dobro igraju. Na jesen će biti lakše do lige prvaka, nadam se da će to ozbiljo shvatiti i probati ovog ljeta bez rasprodaje.
#570 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ pinkskin wooooooooooooot ??? ![]() kaje s tobom? @ roberto ma znaš da će prodat ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|