|
![]() |
#5642 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
da vidjeli smo grease gun u tvojoj ruci, svi znamo koliko cijeniš to izvanredno oružje.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5643 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5644 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam takodjer stvarno uzhivao. zaista. ovo je bila rasturachina kakve nema, zule me lupa s ledja, masni sa sachmom, virus po glavi. i to sve na vishe od 10fps. ako nishta barem smo se nasmijali, a ustvari - tuzhno je.
![]() |
#5645 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5646 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
neka kronologija događaja bi bila poželjna. Da se sve fino razjasni pa da se vidi di se ide od sada. Od sad bez zaziva "vrati se" i sl. nego fino di je sve krenulo kvragu. Ovako definitivno nemože dalje? Bez pizdarija i ironije, jer očigledno kruži puno oprečnih informacija i uperuje se prstom u neke ljude?
![]() |
#5647 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
A je se bas poveselio da cu sad kad mi se ping vratio u normalu napokon moci igrati normalno...bas sam jucer uzivao sa garandicom, mp44 i mosinom (kako na kojoj mapi) i spojim se danas i vidi nisam ni pol mape bio u igri izbaci me van i nestane servera pa se onda pojavi "ovo" sta je trenutno "gore". cccc |
![]() |
![]() |
![]() |
#5648 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5649 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5650 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
RAK, znam da ti je pun qurac svega. No, ne misliš li da si SVIMA sada dovoljno pokazao alternativu. kome se ne sviđa naš server onakav kakav je bio prije skidanja svih tvojih modova, ima brdo stranih servera pa nek se tam igra.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5651 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Tuga i žalost ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5652 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() a kaj se sad čudiš? mašeš jednom Žderonji pred nosom sa Hranom, i dođeš u Zg bez toga, pa prolupal je od tuge i žalosti!!!! to znaci da je moje "osobno" mišljenje da niste Raku držali štangu do kraja, nego ste ko i ostali cvilili i kenjkali,a znajući njega(jako dobro!) sad je to kaj je... i mislim da možete zaboraviti da će Vam opet noći i noći slagat nekaj,kaj bu neko drugo jutro posral i popišal.. toliko od mene,ne želim više gubit živce i izgovarat/pisat riječi u vjetar.. niste znali kak nam je svima bilo dobro,pa sad kritizirajte Activision... hjebotelediriža ... i ja bi ko i on,kad bacaš bisere pred svijne...tak to i završi... : suicide |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5653 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Čitajući sve prethodne postove, otkako je nastao problem u komunikaciji između Raka-admina i dijela ekipe, ne mogu ne komentirati: Činjenica je, a to sam Raku nebrojeno puta ( kao i mnogi drugi ) napisao, da izuzetno cijenim njegov trud, znanje i trošenje slobodnog vremena na sve ono što je potrebno da bi naš server ispravno i pouzdano radio. Uvažavajući činjenicu da smo svi različiti i da nemamo ponekad jednaka mjerila, čudi me da Rak toliko pažnje ( a posljedično gnjeva i rezignacije ) polaže na komentare nekolicine sudruga s Foruma. Oni su u manjini ( što nužno ne mora značiti da nisu u pravu) a preostala većina misli slično ili isto. Daj Rače, nemoj se ponašati kao uvrijeđena mlada i stalno ulaziti u sukob s nekim tko drukčije misli. Tvoje godine i životno iskustvo trebali bi biti garancija mudrog promišljanja i shvaćanja ljudi s kojima dijeliš ovaj virtulani životni prostor na Forumu. Kad već radiš toliko stvari za opće dobro svih nas na Forumu budi Jack i napravi posao onako kako misliš da je najbolje za sve nas. Ionako će se uvijek naći netko tko će o učinjenom misliti drukčije...i to je život. Ovakvim tvojim stavovima ljudi ćesteći dojam da: 1. Nisi adekvatno nagrađen za sve što radiš ( ako treba, i to se može riješiti) 2. Da si umoran od održavanja servera ( i to je ljudski, pa onda to treba jasno reći) 3. Da si spreman još i više raditi, ali pod uvjetom da nitko ne zucne ni riječ. 4. Da zlorabiš svoje veliko znanje i trud pa sad guštaš kako se mi mučimo s čiterima i svim ostalim defaultnim kvakama u CoD-u. Volio bih da bar za jedno od navedenoga nisam u pravu a ostalo će ti valjda reći drugovi s Foruma ako ne drže figu u džepu. Koliko god to zvučalo otrcano, sretan ti Praznik rada.
![]() |
#5654 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
otišao sam sa servera sinoc oko 00:00, i bio je hebeni killing, odlicno , vrhunski, CTF je zakon. u tom je trenutku Rak bio strasno isnspiriran kao što je i rekao: ![]() nakon mog odlaska ocito se puno toga dogadalo. Ali nije te odjucer, place se konstantno, nekidan zbog onog lega ili povecanja pinga (a recimo problem je kod mene), hebiga malo pomalo cuvjeku se ide na zivce. Mozda lako plane al hebiga takav je. Meni je takoder cudanta PPsh ali nikad ni neigram s njim tako da ga nekontam, znam da je MM dobar s njim par puta sam ga gledao. Najveca mana saveznika je kako je receno neorganiziranost. Svabe imaju dogovor kako napadaju i toga se drze. Server bez rakovih modova mislim da nema smisla, oni su ti koji su ipravljali puno nepravilnosti i prilagodavali igru svima nama da bi je ugodnije igrali pogotovo oni sa slabijim grafama. Bez raka ce to tesko ici, ili ce se raspasti, bilo bi lijepo da se vrati ali i da iznese neke svoje uvjete, tj sto ga smeta i da razjasnimo vise ta oruzja. takva su kakva su, treba samo napraviti ono sto je rak pricao mislim onaj PAM pa da igramo do pola ovako od pola onako, pa ce svima biti isto. ili mozda da se dogovorimo da vecina koja uvijek igra za njemce igara u saveznicima i obrnuto pa da onda vidimo? bezveze, ljudi pucajte i manite se coravog posla.
![]() |
#5655 |
Moderator
|
meni samo nije jasno zashto se mitzek okomio na mene. to je prvo. a drugo je. ja ovo nisam nikada niti zhelio. mozhda neki, i kako vidim mitzek, misle i da jesam. e pa nisam. to shto smo jucher igrali na serveru nakon promjena - igrali smo svi, chak i rak i mm, i chak su i oni bacali dimne bombe i ubijali vlastite. i ja sam. i zule je. i virus, i isus, i petar i grasho i cijela njegova ekipa. svi smo. znali smo na chemu igramo, sa chime igramo. i da je prije bilo, ne 180 stupnjeva bolje i 2km naprijed, nego miljama naprijed. jer ono sto je rak napravio, nisam niti na jednom serveru vidio. necu se ponavljati i govoriti raku "bravo rache, cijenim trud, super si to napravio", ja sam mu to i uzhivo rekao. i pochastio ga pivom, ne virtualnom, vech pravom - nije bio bud, vech stella, ali bio je znak dobre volje i zahvale. ok, da sazhmemo shto je jucher bilo. MM, isus, masni, zule, e.t. i ja smo o tome raspravljali kao spectatori dok su ostali igrali. ili dok su se neki uvrijedjeno pokupili sa servera. problem je ocito bio sa mp44. igrao sam u amerina/rusima, i dvoboj sa mp44 je bio nochna mora, odnosno padali smo svi redom pokosheni. svatko iz tima je govorio kako je mp44 prejak u odnosu na prije. i meni se chinilo. zashto? jer sam dva dana i vishe prije igrao samo sa njemcima, i sa mp44. pa mi se garand chinio mlitav. kao mlitavi kurac. i to ima svoje objashnjnjenje, koje je rak napisao. u nash team je na matmati doshao MM, koji je znao o chemu se radi, i da svi u alliesima prigovaraju protiv mp44 i protiv spawn killinga. dao nam je forze, gura nas naprijed, i napravili smo dva poena. da smo se prije trgnuli, i nismo srali, vjerovatno bi pobijedili. ok, MM je rekao da je sa mp44 u redu, da se nama chini. ja sm se onda odspojio, jer rekoh si da sam vjerovatno umoran i da loshe igram. 20min nakon toga, dogodilo se shto se dogidlo, a shto je bilo tochno na serveru dalje, ne znam. ja sam ishao popiti chashu vina. no, vjerujem da je bilo rijechi o mp44. dakle, nas par kasnije kao spectatori smo zakljuchili da je sa mp44 sve u redu, ali spawn killing nije bio uopche fer i u redu, jer su alliesi padali kao pokosheni. jedino stho se nije trebalo napraviti, je bilo rushenje servera. znam da je cijela pricha raka naljutila. kako i nebi. ali, mozhda bi bi bilo puno bolje da se reklo - meni je pun kurac, MM i atha sredjujte stvar, natezhite se sa djecom, kickajte ovog ovog i onog, sve dok ne nastane mir. eto, to je moja jedina zamjerka, i dajem ispriku u ime svih alliesa sinoch. rache, slozhi to, jer ovako server neche i ne mozhe dalje - to nije pce server.
![]() |
#5656 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad nemam puno vremena pa samo ovo - nakon vračanja oriđiđi postavki i svekolikog divljanja (koje sam odigrao vrišteči od smijeha jer nije imalo veze s vezon - DM, TDM i TEAMKILLING i u kojem sam se nabaco dimnih ko nikad prije) na kraju se "nizozemac" sam od sebe srušio - nije siroče moglo to podnjenjeti : suicide : lol2 : . Za ostalo eto mene kasnije kad odradim Praznik Nerada, pardon Praznika Rada. ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5657 |
Moderator
|
da, ping je samo skochio, i sve palo dolje na jedno 20min. da, team killinga je bilo masu. samo se sjecham u onom metezhu kako je gabre napisao "peri koga dohvatish".
![]() |
#5658 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
niko se nije okomio,to je samo moje mišljenje,uostalom, napisao sam to u svom prošlom postu..ps-čitaj između redova.... ![]() : bonker : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5659 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A to sto su pojedinci stalno prigovarali da ne valja to i to, mislim da bis trebao biti svjestan da zivis u RH i da mi kad smo najbolji uvijek nesto prigovaramo i uvijek smo nezadovoljni, pogledaj samo to kroz sport koliko se puta desilo a tek kad se srozamo shvatimo sta smo imali.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 01.05.2006. u 11:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5660 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Na početku kada se je postavio server dali smo vam VLAST, a sad ispada da su krivi oni koji su kokodakali. Takve je trebalo maknuti sa servera jer server nije bio javni. Koliko se sječam na početku nas je bilo oko 20 i sve smo se dogovorili, a koliko me pamćenje služi navodno je nedavno bilo oko 60 igrača. Ovi koji su se kasnije priključili stalno su imali nekih čudnih problema tipa neradi mi ovo ili ono, a nisu se udostojili pročitati COD 2 Sticky. Što se tiče Raka podržavao sam sve njegove modove i prepravke ma kakvi oni bili jer je imao neograničeno pravo da to napravi i bez našeg prava da se bunimo i dajemo kritike što pojedinci nisu shvaćali, ali takav je bio dogovor i takve je trebalo maknuti sa servera. : DualWiel Rak se je dobrovoljno javio da će održavati server što mu je oduzimalo njegovo dragocijeno vrijeme koje je mogao iskoristiti na puno bolji naćin i puno mu hvala. Ali ako si odlučio da ti je pun kur.. toga di da ti se to više ne radi (iz bilo kojeg razloga) trebao si to prepustiti nekom drugom kao što i jesi, ali da server bude onakav kakav je i bio. Da to bude i dalje PCE server i da mu objasniš održavanje tih modova koje si napravio. Već sam ranije napisao da nam takav server netreba i da to možemo igrati kod bosanaca ili na dozi. Ja na takvom serveru kakav je sad neću igrat. ![]()
![]() |
![]() |
#5661 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Poučna priča : Kad sam ja bio mali, igrali smo se u grupi i pravili zemljane dvorce, ceste i garaže za autiće. Sve je bilo ok dok među nama nije došlo do prepirke i svađe. neki su se idalje svađali a neki su, u gnjevu, razrušili nogom sve do tada izgrađeno i otišli doma. Onda su s prozora zlurado gledali kako se ostatak društva muči da ponovno sve izgradi, ukoliko se želi opet igrati. Ako sam ja dobro razumio, trošak servera je vlastitom odlukom MM preuzeo na sebe. Mislim da bi od Raka bilo fair da je sve ostavio kako je bilo i prepustio MM-u i Athi da se dalje bakću sa serverom. Ako je trebalo, mogao je zatražiti neku naknadu za dosadašnji trud i besane noći. Vjerujem da bi zajedno smogli novaca da i to platimo. Ovako, Rak je sve "razrušio" i otiš'o k'o pizda. Nisam to očekivao od ozbiljna čovjeka.
![]() |
#5662 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ajmo igrat nogomet, ali nemamo lopte. Svatko će dat 10 kn i kupit ćemo loptu. Onda se jedan raspizdi i neće više igrati i probuši svoj dio lopte.
![]() |
![]() |
#5663 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Po meni je u redu što je povukao SVOJE modove taj dio štima ipak ih je on radio i ako ih neće dijelit okolo nema problema. Ali onda si mogao ostavit one koje nisi ti napravio i dati athi i mm-u pune ovlasti da mogu mjenjat osnovne postavke u igri a ne da imamo krš od servera. Što se tiče njemačkog oružja bilo je jače od ostalih i u to me neće niko razuvjerit. Zato su svi valjda i bježali k njemcima. Zahvaljujem se na tvome trudu koji si uložio da bi server funkcionirao onako kako je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5665 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jao jesam ja opet kriv? nadam se da nisam, jer samo sam napisao komentar o kar 98 da šta si mjenjo? ja se fakat nisam žalio na ništa? pliz, vrati stari mod?... ja se ne vraćam dok je smog i dimne gore...
![]() |
#5666 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
1. Ni za što nisam adekvatno nagrađen, pa tako niti za to. I taj dio me nimalo ne brine. Prerađivanje modova mi je postao opsesija i gušt za raditi. Volio bi da imam više servera koje bi mogao na neki drugi način preraditi jer ne mogu samo na jednom pokazati što sve mogu napraviti. Modovi mi više nisu samo sredstvo za bolji izgled servera, nego su i izazov za mene kao totalnog nestručnjaka za bilo koji oblik programiranja. 2. Nisam umoran od održavanja servera. Gotovo sve sam radi. Umoran sam od zanovjetanja. Uvijek sam uvažavao konstruktivne kritike i prijedloge. Imali su ih mnogi i pokušavao sam uvažiti one koji su za dobrobit svih. Naravno da sam tražio da se večina složi. Što će nam savršen prijedlog s kojim većina ima problema? 3. Nikako ne bi bilo dobro da nitko ne zucne niti riječ. Server je bio takav baš zbog prijedloga i nekih zahtjeva. Dio toga su i moje želje i zahtjevi. Još jednom moram reći da server nije niti izbliza po mojem ukusu jer sam se vodio vašim željama. 4. Nije zlorabljenje znanja jer ga niti nemam. Svaki vještiji programer bi sigurno vrlo brzo pohvatao konce koji vode skriptu o kojoj se ovdje radi. Vrlo je jednostavna, ali bi zahtjevala malo vremena. Bilo tko je vještiji sa upotrebom google-a bi vrlo brzo došao do onoga što mu treba da bi server radio gotovo isto kao i prije. Da se razumijemo, nisam isključio punkbuster. Dakle, čitera nije bilo u izobilju, ali su se čitovi (razni) mogli slobodnije koristiti jer PB nije bio konfiguriran i nije bilo mojih custom-made skripti. Da se razumijemo. Jučerašnje rušenje servera je bila ishitrena reakcija zbog koje mi nije nimalo žao. Siguran sam da, kao ni do sada, ne bi prestala zanovjetanja. Sasvim lijepo sam vam pokazao da mogu odustati od svega. Server će biti onakav kakav ja napravim ili si organizirajte drugi server koji će biti onakav kakav zanovjetala budu htjela. Ovaj server će biti takav ili ga neće biti. Kada se govori o zanovjetalima, to nisu nekolicina. Gotovo svi, a časnim iznimkama, imali su ponekad svoje ispade. Rijetki su oni koji su se prilagodili novim uvjetima. Sjetite se samo blamaže oko CallVote. Koliko je bilo problema oko toga? Rješeno je ET-evom šaljivom dosjetkom da bi se CV isključivao za 2 minute. Idem sada ugasiti server. Biti će spreman za rad za nekih 45 minuta sa starim modom. Ono što još jednom tražim je da se počnete odnositi prema serveru i modovima onako kako je i red. Ne odgovara vam, isključite se i na forumu objasnite svoj stav. Ne zanimaju me komentari u igri i ne zanimaju me neargumentirani komentari. Svima nešto ne odgovara na serveru. I to će ostati tako. Malo je stvari koje sam voljan promijeniti. Sigurno neću isključivati pojedine mape zbog toga što pojedinci ne mogu-žele igrati na njima. Neću niti trpiti opstruiranje tih mapa ili bilo čega drugoga. Kada vašem timu ne ide kako bi trebalo sjetite se da večina igrača igra sa najviše pola snage. Uzmite kormilo u svoje ruke i potaknite ih da igraju kako znaju. Oružje ostaje kakvo je i bilo. Ne mijenjam ništa. Sada je podešeno kao i u verziji igre 1.0. Nezadovoljnici mogu prestati igrati. To im je jedino pravo. Komentare neću trpiti, a ne zaboravite da čitam sve rečeno u igri. Imate ICQ pa do mile volje kritizirajte onog pokvarenjaka Raka koji sve radi po svom. U igri je to nedopušteno. Atha zna da je spremna i probna verzija PAM-PowerServer moda. To je jako lijepa kombinacija dva najbolja moda za klan i public servere. Imao za odabir s kojim ćemo igrati, samo je u PAM ubačeno nekoliko funkcija PS-a. Tako bi dobili nešto vrlo jedinstveno. U svakom trenutku možemo prebaciti na jedan ili drugi režim rada. Sve je to potrebno istestirati jer sam od zadnje verzije promijenio nekoliko stvari. Samo da uhvatim MM-a da prođemo standardni postupak testiranja. Sretan svim Praznik rada. : cheers2
![]() |
![]() |
#5667 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Niste kupili loptu. Kupili ste igralište. loptu sam donio ja, ali pojedincima nije odgovarala boja lopte. Uzeo sam loptu ali svaki od vas ima svoju i može je donesti na igralište.
![]() |
![]() |
#5668 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5669 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Konacno dva postena posta na ovome threadu. Bravo Rak i ako mogu te zamoliti da me kickas kad postanem naporan jer se ponekad previse opustim. ![]() ![]()
![]() |
#5670 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|