|
![]() |
#5581 |
Guest
|
Prođi sve opcije, upoznaj se sa uređajem i fino ćeš naći opciju koja ide neš tipa "Unknown sources" i okineš u redu. Tako možeš 3rd party aplikacije instalirati. Praktički sve osim onih koji trebaju root da bi radile. |
![]() |
#5582 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Kao sto je kolega MadDuke rekao, u settingsima aktiviraj opciju unknown sources, i onda skidas aplikacije s neta(4shared.com) ili neki drugi sajt... Takoder mozes preko TPB-a skidat vece kolicine appova odjednom... Stavit na sd karticu il memoriju telefona i rokas ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5585 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Koja je razlika između RAMa prikazanog pod "Upravljanje" i RAMa prikazanog pod "Aktivni programi i procesi"? Pod upravljanjem mi piše da imam 290 MB RAMa od čega je zauzeto cca 235, a kada odem u "aktivne programe i procese" prikazana količina RAM-a je znatno manja, i čini mi se promjenjive veličine (npr. sad mi piše 150 MB RAM i 41MB slobodno)? Mob je Samsung Galaxy mini pop plus. |
![]() |
![]() |
#5586 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uz modu vanilla Androida ilitiga Google Edition (Samsung, HTC, Sony), u tijeku je i trend Mini-ja (S4, HO,...). Najnoviji 'priključak' je Oppo sa svojim Find 5 Mini http://translate.google.com/translat...266/266108.htm btw, Oppo Find 5 je (konačno) postao dostupan u EU. http://www.androidcentral.com/oppo-find-5-now-available-europe
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.06.2013. u 14:54. |
![]() |
![]() |
#5587 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
#5588 |
Premium
|
Zvuči dobro, ali badave kad ga ne možeš nabaviti kod nas. Jedva čekam da vidim šta će Moto izbaciti. Samo se bojim da ne bude po onoj 'tresla se brda, rodio se miš'.
#5589 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li itko iskustva sa Xiaomi mobitelima? Da li se to isplati nabavljati i ako da gdje? Uvijek me zanimala egzotika a kako na svakom androidu kojeg sam imao vrtim Miui nekako me sve vuče na Xiaomi, pogotovo MI-2S... |
![]() |
![]() |
#5590 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Jel ovo meni nesta otislo sa dijelom koji ocitava napunjenost baterije ? Veceras u busu mi krepa originalna baterija,op izvadim zamjensku Gold kinesku od 1800 mah,kad ono 90 %,a prekjucer napunio,kad je brze izgubila kapacitet. Dodjem kuci,stavim puniti ( bila na 50-tak % ),napunim i vratim originalnu ( nije zapravo krepala,ostalo 15 % ) ono pokazuje da ima 35 % ? Wtf kako to rekalibrirati,jesam kalibraciju trebao raditi za svaku bateriju posebno ili sto ? Mobitel je LG Optimus 4X |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5592 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() i btw.jel moguce da te kineske Gold rapidno kapacitet,nisam ih ni dvaput do kraja ispraznio,ostavim dva sa 100 % odu na 90 % ... |
|
![]() |
![]() |
#5593 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
MIslim da je stvar u mobitelu, koji se "zbuni" kada se tako mijenja baterija a ne u bateriji samoj..ako se mob ugasio onda je na nuli, bez obzira što će pisat 35% kad ju vratiš..opet će se zgasit nakon minute..barem je meni tako..A što se tiče ti gold kineza ne znam, ne korisitm te |
![]() |
![]() |
#5594 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja glasam za to da su kineske piece of crap. Probaj nabaviti još jednu orginalnu, ili napuni orginalnu do vrha, izvadi je van, koristi kinesku pa kad se iscucla, metni orginalnu. Ako se događa isto, onda ti je mobitel zbunjen malo. |
![]() |
![]() |
#5596 |
Antimićanin
|
To je učestala pojava na ovim kineskim mobitelima. 3900 mAh, daju 2 sa mobom i sve super sve 5 mjesec dana. I onda sa 2 i pol dana na 8 sati... Načitao sam se toga po forumima. Zato sam i odustao od kineza. Loše kamere i loše baterije. Naravno, govorim o ovim low budget markama. |
![]() |
![]() |
#5597 |
Premium
|
Oppo Find 5 se pojavio u crvenoj boji. Nice. http://translate.google.com/translat...%2F261542.html
#5598 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
#5601 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#5602 | |
Guest
|
Citiraj:
Ehh. |
|
![]() |
#5603 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Baš neki dan na koncertu sam snimio preko 4GB, rezolucija samo 720p i to samo neke pjesme. Baterije su tek nevjerojatno glupa priča. Nakrcavaju mobitele sve jačim procesorima (da se mogu igrati igre za koje opet nema mjesta na gore spomenutoj internoj memoriji) a baterija rijetko kad može potrajati duže od dana. I onda "napredni" korisnici prvo kupe quad, octa, da bi ubrzo rootali, flashali kernel i rom koji gasi većinu jezgri, senzore i fancy aplikacije. Al' nisu proizvođači krivi, nego potrošači koji očigledno kupuju takve modele.
![]() |
#5604 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno se na takvu grupu ekipe i cilja. |
|
![]() |
![]() |
#5606 |
Guest
|
Nope. A i da je ne znam kakva potrošnja, kao da je teško napraviti istu stvar koju imam na kompu. Ako se ne pristupa podacima nakon desetak minuta ugasiš druge diskove i papa. Tak i onak je skoro svima dosta tih 16, 32 gigi prostora za sve. Dodatna SD kartica ako služi nečemu, većini služi za multimediju. A muziku lokalno storeanu tamo ili video fajlove ne koristiš non stop. Barem Samsung još drži te microSD utore na svojima. Što je dobro. |
![]() |
#5607 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zar to nije cijela fb generacija? U svakom slučaju im se isplati to raditi jer su ljudi takvi danas. Bitno je imati zadnji mobitel i postati slike na neku društvenu mrežu iz wc-a pa makar i čučavac bio. Prvo treba shvatiti korisnike da bi uopće mogli započinjati temu o proizvođačima. |
![]() |
![]() |
#5608 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#5609 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sljedeće godine 2K rezolucija na mobitelima a ja ni 720p nemam ![]() http://www.phonearena.com/news/1080p...creens_id44135 Misli netko da je ovo dobro? |
![]() |
![]() |
#5610 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Bolje da rade na autonomiji baterija nego da se nadjebavaju na displajevima. tko može na recimo 6" vidjeti razliku između 1080 i 2K? u biti može, ekipa sa PCE foruma ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|